Menu

Werken bij

Werken bij Brandfirm is anders

Als je een passie hebt voor online marketing en ambitieus bent, dan zit je bij ons goed. Er hangt bij ons een hele relaxte en informele sfeer, wat ons helpt om elke dag een beetje beter te worden. Een mooie combinatie van ambitie en plezier en daardoor net een beetje anders.


Zo focussen we ons op omzetgroei voor onze klanten en het verbeteren van onze dienstverlening. Aan de andere kant gaan we naar festivals, werken we twee maanden per jaar vanuit het buitenland (vorig jaar Bali) en toeren we tot laat over de grachten in onze eigen Brandboat.

Bedrijfscultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur met zelfsturende teams. Onze collega’s krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ze durven buiten de gebaande paden te denken en fouten te maken. Hierdoor ontstaat ontwikkeling en groei, zowel van het individu als van het bedrijf.

Check & solliciteer

Ga jij ons helpen om het beste online marketing bureau van Nederland te worden? Check dan ook even onze 20 redenen om bij Brandfirm te werken en zie wat we jou te bieden hebben. Wil je ons persoonlijk leren kennen, vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

“Ik heb het vertrouwen gekregen om m’n eigen SEA team op te zetten en dat naar eigen inzicht in te richten. Dat is denk ik de kracht van Brandfirm; er wordt vooraf goed gekeken naar de mens en of deze goed binnen de organisatie past. Eénmaal binnen, wordt je gewezen op je eigen verantwoordelijkheden en word je direct als volwaardig lid opgenomen in het team.”

Bart Everink

SEA Teamleider

20 redenen om bij Brandfirm te werken

1

Kennis en kunde vinden wij ontzettend belangrijk en je krijgt de mogelijkheid om samen met ons je ambities met een duidelijk ontwikkelpad te realiseren.

2

Jouw werk wordt gebruikt en gezien door miljoenen gebruikers.

3

Wij werken 2 maanden per jaar vanuit het buitenland. In januari 2017 was dit vanuit Bali.

4

Je wilt lekker varen? Wij hebben een eigen “Brandboat” waarmee we tot in de late uurtjes over de grachten toeren.

5

Wij zijn goed in wat we doen. In 2016 hebben we twee nominaties ontvangen voor de Dutch search awards.

6

Je kan op de fiets naar Brandfirm! Ons kantoor is gelegen in hartje Amsterdam (aan de Nieuwe Prinsengracht). Mocht fietsen niet jouw ding zijn, reiskosten worden vergoed.

7

5 jaar in dienst? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen, bijvoorbeeld om te reizen.

8

Je werkt in een slim en jong team; de gemiddelde leeftijd is 25,7 jaar.

9

Je gaat werken aan award winning cases en werkt samen topmerken in verschillende branches.

10

Ben je competitief? Leef je uit op onze pingpongtafel en dartboard.

11

Brandfirm bestaat inmiddels 6 jaar en groeit nog steeds hard! In 2016 hebben voor onze groei een FD Gazelle award mogen ontvangen.

12

Je werkt op de bovenste etage van een kantorencomplex met uitzicht over de gehele binnenstad.

13

Onze bedrijfscultuur is non-hiërarchisch.

14

We stimuleren zelfontwikkeling en geven graag de ruimte om je beste potentie naar boven te laten komen. Wil je graag ondernemen? Dan helpen we je daar graag mee.

15

Je hebt flexibele werktijden, geen 9-5 mentaliteit ;).

16

Werk in kleding die je leuk vindt en waarin jij je comfortabel voelt.

17

We hebben heerlijke koffie EN koekjes. Lunch wordt ook vergoed.

18

Als man heb je wat ons betreft ook recht op zwangerschapsverlof, maar liefst 4 weken.

19

Vrijdagmiddagborrels die vaak doorgaan tot in de late uurtjes …. (niet verplicht overigens)

20

We regelen alle hardware die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren, deze mag je ook mee naar huis nemen voor persoonlijk gebruik.

Werken bij

  • Wil je direct solliciteren?

Meer weten over ons?

Wil je nog meer te weten over Brandfirm? Bekijk dan onze over ons pagina.

Naar over ons