SEO migratie

Een SEO migratie is altijd spannend. Vaak heb je als organisatie jaren gewerkt om de SEO rankings van je website zo hoog mogelijk te krijgen. Het is doodzonde als dit dankzij een slechte migratie teniet wordt gedaan. Onze SEO-specialisten zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van SEO migraties. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Vraag dan het gratis SEO migratieplan aan.

 

Waarom een gratis SEO migratieplan?

  1. Gratis SEO migratieplan t.w.v. € 320,-
  2. Heldere roadmap om jouw SEO migratie in goede banen te leiden
  3. Inzicht in jouw huidige SEO rankings
  4. Maatwerk oplossingen afgestemd op jouw situatie

 

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 

Top 10 Emerce
Beste marketingbureau 2019 🚀

SEO migratieplan

Duidelijke roadmap naar een succesvolle migratie

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke, gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri GooseVPN

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop
"SEO migratie spannend? Niet dankzij ons migratieplan. Wij hebben al tientallen succesvolle migraties uitgevoerd."
Guus Clous SEO teamleider
Guus Clous SEO review

SEO migratie: waarom is het belangrijk?

SEO migratie is het omzetten van je huidige websitestructuur naar een nieuwe structuur, waarbij je de autoriteit, zoekresultaten en het (organische) verkeer van je website behoudt. SEO migratie is vaak nodig als je website overgaat naar een nieuw domein, er een nieuwe site wordt ontwikkeld met een andere navigatie en URL-structuur, of als jouw website verandert van CMS.

Zoekmachines hebben de content op je pagina’s geïndexeerd en hiermee bepaald hoeveel waarde jouw pagina aan verschillende zoekwoorden geeft. Wanneer een SEO migratie perfect wordt uitgevoerd, blijven de huidige posities van je zoektermen en hiermee je verkeer gelijk. Daarnaast voorkomt SEO migratie dat bezoekers op een 404 pagina (een pagina die niet werkt) landen en niet vinden wat ze zoeken.

SEO migratie bij Brandfirm

Wil jij dat de migratie van jouw website ook vlekkeloos verloopt? Dan staan onze SEO-specialisten voor je klaar! Dankzij jaren ervaring in online marketing strategieën en diverse expertises, kun je SEO migratie met een gerust hart bij ons uitbesteden. Ze zijn in staat om op strategisch niveau met jou mee te denken en hebben ieder een eigen specialisatie binnen het vakgebied. Onze SEO migratie specialisten helpen je dan ook graag met de migratie van jouw domein. Dit doen ze door gebruik te maken van verschillende tools, zoals Screaming Frog en de Moz Toolbar.

Onze SEO migratie werkwijze

Het verhuizen van een website is een proces dat veel zorg en aandacht behoeft. Als onderneming werk je jaren aan sterke SEO posities. Het is ons doel om deze posities te behouden én om een sterke basis neer te zetten voor de toekomst.

Het uitvoeren van de SEO migratie bestaat uit de onderstaande stappen.

Voorbereiding migratie

In de voorbereiding voeren we een zoekwoorden onderzoek uit, schetsen we de menustructuur, benchmarken we organisch in Analytics en maken we een website crawl.

Het doel van de voorbereiding is om goed inzicht te krijgen in de huidige situatie en om een duurzame menustructuur met nieuwe urls voor te stellen. Middels het zoekwoorden onderzoek kunnen we bijvoorbeeld bepalen dat sommige structuren nog ontbreken in de huidige website. Door daar nu alvast rekening mee te houden, kunnen we in de toekomst beter inspelen op SEO kansen.

Implementatie

De implementatie bestaat uit URL mapping, implementatie menustructuur, self-canonicalization instellen, de testversie nalopen en Robots.txt instellen.

In deze fase van de SEO migratie zullen we in nauw overleg samenwerken met jullie webbouwers. Het doel is om de geschetste menustructuur en de huidige SEO rankings zo goed mogelijk te vertalen naar de nieuwe omgeving. Tevens controleren we de testversie van de website om eventuele SEO-technische missers te voorkomen in de nieuwe omgeving.

Middels de Robots.txt zorgen we dat URL’s die voor de zoekmachine geen toegevoegde waarde hebben, worden uitgesloten voor het crawl budget. Bijvoorbeeld gefilterde weergaven of variabelen in het bestelproces.

Livegang

Tijdens de fase van livegang zullen we redirects opstellen, wordt de nieuwe sitemap ingediend en controleren we Search Console op de belangrijke KPI’s. Tevens zullen we de oude URL’s crawlen om ongewenste 404 meldingen pro-actief te detecteren.

In deze fase, waarin we de website live zetten, komt het geheel samen. Meestal zien we een kleine schommeling in de ranking, maar wanneer de SEO migratie en de nieuwe techniek goed samenwerken, zal binnen enkele weken de gestage stijging ingezet moeten worden.

Nazorg

Ondanks de uitgebreide migratie, kunnen onvoorziene zaken zich altijd voordoen. Om die reden is het belangrijk om voldoende aandacht aan de nazorg te besteden.

Na de livegang stellen we meldingen in zodat we worden gewaarschuwd bij opvallende wijzigingen. Tevens zullen we de eerste twee weken tweedaags de Google Analytics gegevens controleren. Ook zullen we vanuit Search Console de 404 crawlfouten goed in de gaten houden.

Wil jij ook een perfecte SEO migratie?

Dan ben je bij online marketingbureau Brandfirm uit Amsterdam aan het juiste adres. Wij helpen organisaties groeien met behulp van online marketing. Onze 25 gepassioneerde specialisten staan voor jou klaar en helpen je graag met de migratie van jouw website. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en content marketing.

Wij laten organisaties groeien door online marketing! Is jouw organisatie de volgende?

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Twee Dutch Search Awards nominaties
  3. Opgenomen in de Emerce 100
  4. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

 

 

SEO migratieplan

Duidelijke roadmap naar een succesvolle migratie