Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met contentmarketing

Het creëren van de juiste content is niet makkelijk. Want hoe bereik je de juiste doelgroep en wat is het juiste kanaal om je content te verspreiden? Onze contentspecialisten kunnen op strategisch niveau met je meedenken. Wil je de content van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan brainstormen we graag met je!

Gratis contentanalyse

Krijg inzicht in de kansen van contentmarketing voor je bedrijf.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis contentanalyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit contentmarketing dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Onder contentmarketing verstaan we het creëren en verspreiden van interessante en vooral relevante content die een meerwaarde oplevert voor de bezoeker. Het doel hiervan is om (potentiële) klanten aan te trekken en te binden aan jouw bedrijf. Vanuit een contentstrategie wordt unieke content gecreëerd om dit doel te bereiken. Bij contentcreatie kun je denken aan creatieve content, SEO-teksten, blogs, case studies en whitepapers, maar ook aan PR-berichten, social media posts en e-mails.

Wanneer content zowel relevant als aantrekkelijk is, laat je zien dat de klant centraal staat. Zo werk je aan een mooie relatie met nieuwe en bestaande klanten en realiseer je een hoge waardering. Deze waardering zal uiteindelijk leiden tot meer conversies.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Onze contentspecialisten creëren content voor een grote diversiteit aan klanten. Zij kunnen de missie, visie, normen en waarden van jouw organisatie vertalen naar goede content voor jouw website, webshop of andere (social) media kanalen. Zo leiden ze je (potentiële) klanten door de gehele customer journey.

Wanneer je niet zo goed weet waar je moet beginnen met het creëren van gepaste content, nemen wij het werk graag voor jou uit handen. Nadat we een brainstormsessie hebben gehouden en we de huidige content-situatie in kaart hebben gebracht, stellen wij een plan op waar we na goedkeuring mee aan de slag gaan. Vervolgens zijn er diverse vormen van content die we voor jouw bedrijf kunnen creëren.

Contentstrategie

Een contentstrategie is een strategisch plan waarin duidelijk wordt wat we willen optimaliseren, wanneer wij dit gaan doen en welke middelen hiervoor nodig zijn. Door doelen te stellen, kunnen we samen op een overzichtelijke manier werken aan waardevolle content op diverse kanalen. Wat voor soort content onze specialisten ook voor jouw bedrijf maken, je kunt ervan uitgaan dat het zorgt voor de gewenste resultaten.

SEO-content

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit omvat alle technieken die website pagina’s optimaliseren zodat ze hoger ranken in de zoekmachines (Google). Doordat onze specialisten weten hoe zij een tekst zo optimaal mogelijk kunnen schrijven, zal jouw website hoger in de zoekmachine terechtkomen en meer bezoekers laten converteren. Dit moeten we SEO copywriting. Zo schrijven onze specialisten SEO-content voor productpagina’s, categoriepagina’s en nieuwe artikelen.

Creative content

Naast dat onze contentspecialisten teksten schrijven die ranken in de zoekmachines, schrijven ze ook creatieve teksten die jouw doelgroep inspireren en laten ze je (potentiële) klanten kennis maken met jouw merk. Deze overtuigende teksten vertellen het verhaal van jouw bedrijf en laat zien wat jullie uniek maakt. Met creative copywriting creëren we een vorm van branded content. Het doel van deze content is niet zozeer directe verkoop, maar meer het overbrengen van de boodschap, de visie en het verhaal van jullie merk. Zo leren (potentiële) klanten jullie bedrijf beter kennen en ontwikkelen ze een positieve merkattitude. En dat is veel waard!

Social media

Social media marketing is de afgelopen jaren belangrijk geworden en daarom kan het plaatsen van relevante content op het social media kanaal van jouw organisatie echt niet ontbreken. Wij snappen dat het moeilijk is om de verschillende kanalen consistent bij te houden, en daarom nemen wij dit graag uit handen. Wanneer jij al jouw wensen en behoeften hebt gedeeld, zullen wij de content, na goedkeuring, voor je plaatsen. Wij plaatsen content op Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn.

PR

Als je jouw bedrijf of een (nieuw) product beter in de markt wilt zetten, kan PR een uitkomst bieden. Met PR komt jouw bedrijf op een betrouwbare en geloofwaardige manier in het nieuws en bouw je naamsbekendheid op. Bovendien kun je met PR een autoriteitspositie verkrijgen in jouw branche. In dat geval spreekt de media jou aan als ze iemand nodig hebben die info kan verschaffen over een onderwerp waar jij veel vanaf weet. Onze contentspecialisten zorgen voor passende PR voor jouw bedrijf en zetten de PR-berichten uit bij een groot netwerk aan journalisten van relevante media. Met PR genereren wij de publiciteit die jouw bedrijf of jouw product verdient.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig, direct marketingmiddel waarmee je je doelgroep op een unieke manier kunt bereiken. Om op te vallen tussen de tientallen mailtjes die we dagelijks ontvangen, is een sterke e-mailmarketing strategie een belangrijke basis. Met e-mailmarketing kun je nieuwe klanten werven, de relaties met bestaande klanten verbeteren en (herhalings)aankopen stimuleren. Onze contentspecialisten zorgen ervoor dat de e-mails gevuld worden met creatieve en overtuigende content, die jouw doelgroep inspireert.

Online marketing meeting

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • Payt logo
 • DPG media logo
 • DIKS logo
 • Secrid logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.