Menu

Over ons

Dit zijn wij

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Jouw ambitie is onze drive

Ben je op zoek naar een partner met een bewezen trackrecord en specialisten die proactief met je meedenken? Dan zit je bij ons goed. Wij werken hard om jouw bedrijf te laten groeien. Want dat is onze missie. Als online experts doen we dat elke dag met passie en plezier. Wij staan voor groei, kwaliteit en klantgerichtheid.

Professioneel en informeel

We vormen een hecht team bestaande uit jonge en ambitieuze mensen die allemaal zijn opgegroeid in het internettijdperk. Op ons kantoor heerst een informele, losse sfeer. En zo gaan we ook graag met jou om. Je kunt ons zien als een club vrienden, maar dan van professionals die elkaar iedere dag better, faster & stronger maken.

“Het is gaaf om te zien wat je voor bedrijven kunt betekenen terwijl je datgene doet wat je leuk vindt. Dat je het verschil kunt maken en daardoor bedrijven beter laat presteren.”

Remco van der Boon

Partner

Kernwaarden

Hoe gaan we bij Brandfirm met mensen om? Dat zie je terug in onze 6 kernwaarden.

1 Uitmuntende kwaliteit

Wij hebben bestaansrecht dankzij onze klanten. Daarom streven wij elke dag naar het leveren van een uitmuntende dienstverlening. Met slimme collega’s, procesmatige workflows en een proactieve houding bewaken wij de kwaliteit die we elke dag nastreven.

2 Vrienden zijn met collega’s en klanten

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, en daar doen we dan ook alles aan. Brandfirm draait om mensen: collega’s, klanten en leveranciers. Kom als vreemde en blijf als vriend.

3 Neem actie als een ondernemer

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur met zelfsturende teams. Kunnen dingen beter, dan wordt dit aangekaart en wordt er zelf initiatief genomen om het op te lossen. Onze collega’s krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

4 Continu streven naar verbetering

Je kunt alleen groei realiseren als je continu streeft naar verbetering. Daarom ondernemen we actie en zorgen we er met het hele team voor dat het elke dag een beetje beter gaat.

5 Omarm verandering

Darwin zei: ‘Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen’. Wij leven in een tijd en werken in een branche die drijft op verandering en vernieuwing. En daarin lopen wij voorop.

6 Werk hard en maak plezier

Werk je om te leven of leef je om te werken? Dat is je eigen keuze. Wij zijn niet vies van hard werken, maar dat is alleen leuk als je ook echt plezier met elkaar maakt.

Certificeringen

Wij zijn experts op het gebied van online marketing.
En dat kunnen we ook aantonen.

Premier Google Partner

We zijn Premier Google Partner. Dat bekent dat we:

  • Getrainde en gecertificeerde Google-specialisten in dienst hebben
  • Maandelijks een bepaald budget aan Google-advertenties beheren
  • Aan de strenge kwaliteitscriteria voldoen die Google aan haar partners stelt

Bovendien hebben we als Google Premier Partner een direct lijntje met Google: bij vragen hoeven we ze maar te bellen.

Google Analytics Qualified

Met Google Analytics meten en interpreteren we de resultaten van ons werk. Zo kunnen we jou nauwkeurig adviseren en rapporteren over de prestaties van je site.

Lid IAB Nederland

Wij zijn lid van IAB Nederland, de branchevereniging voor digitale marketing en hét kenniscentrum op het gebied van digital advertising en interactive marketing in Nederland. Dat houdt ons scherp.

Bing Ads Accredited

Zoekmachine Bing is kleiner dan Google. Maar als standaardzoekmachine van Windows heeft Bing absoluut zoekvolume. Bovendien heb je bij Bing minder concurrentie en lagere advertentiekosten dan bij AdWords.

AdCalls Partner

Met Analytics meet je online aanvragen en sales. Telefonische reacties op je online campagnes meten we met call tracking van AdCalls.

Als partner van AdCalls weten we precies hoe we jouw AdWords-campagne moeten combineren met AdCalls voor een optimaal resultaat. Zodat niet je alleen je telefoon, maar ook je kassa hoort rinkelen.

Certified Lightspeed eCom Partner

Webshops van Lightspeed eCom onderscheiden zich door snelle implementatie, goede vindbaarheid en een hoge mate van schaalbaarheid. Met onze kennis van Lightspeed eCom geven we jouw webshop dus een enorme boost. En dat werkt net zo goed als het klinkt.

Maak kennis met ons team

Dit zijn ze dan, die slimme en gedreven online professionals van Brandfirm.

Omar Ahmed

Designer

Remco van der Boon

Partner

Guus Clous

Teamleider SEO

Bart Everink

Teamleider Ads

Tim Hoogewerf

SEO Specialist

Guus Foks

Ads Specialist

Jasper Knuvers

SEO Specialist

Nick Ofman

Ads Specialist

Jur van Kouteren

SEO Specialist

Robin Landweer

Teamleider Design

Meggy Langerwerf

Content Specialist

Brian de Mijtenaere

Online Marketeer

Hoai Thu Nguyen

Online Advertising Specialist

Kevin Onwezen

Online Advertising Specialist

Christiaan Pol

Directeur

Romy Pront

Content Specialist

Tom Ridder

SEO Strateeg

Jim Servaas

Developer

Daan Smit

Business Development

Emma Vercruysse

Content Specialist

Rachelle van Vuuren

Content Specialist

Wouter Visser

SEO Specialist

Cas van der Zee

Ads Specialist

Nelson Zonneveld

SEO Specialist

  • Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar openstaande vacatures?

Ben je opzoek naar de vacature die past bij jouw specialiteit? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Naar alle vacatures