Over ons

Over Brandfirm

Ooit begonnen als een bureau met maar één dienst. Nu een full service bureau met meerdere specialisaties. Stap voor stap hebben we geluisterd naar de wensen van onze klanten. Gedreven door data en design. De beste willen zijn. Obsessieve klantvriendelijkheid. Innovatieve tools. Specialistisch in elke dienst die wij aanbieden.

Geschiedenis
Vanuit de “zolderkamer” is Brandfirm ooit begonnen als SEO specialist, onder de naam LinkExpert. Wat startte als een enkele losse dienst groeide uit tot een innovatief marketingbureau met een breed scala aan disciplines. Door de laatste trends nauwlettend in de gaten te houden en goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zijn we ontwikkeld van een focus op “rankings” naar een focus op conversie.

Cultuur
Kom bij ons over de vloer en je merkt, voelt en proeft het al snel, hier heerst een bijzondere bedrijfscultuur! Denk aan een club van vrienden, maar dan van professionals die elkaar iedere dag better, faster & stronger willen maken. Deze ambitieuze sfeer trekt weer ambitieuze mensen aan. Kernwaarden: Vriendelijk, ambitieus, energiek, flexibel, proactief en bovenal betrokken.

Meet the team

Ons team bestaat uit slimme individuen-met elk hun eigen kracht en discipline.
Maak kennis met het team van digitale marketeers die voor het succes van onze klanten zorgen.

Remco van der Boon

r.vanderboon@brandfirm.nl linkedin

Nelson Zonneveld

n.zonneveld@brandfirm.nl linkedin

Mila van Ravensteijn

m.vanravensteijn@brandfirm.nl linkedin

Victor de Vos

v.devos@brandfirm.nl linkedin

Christiaan Pol

c.pol@brandfirm.nl linkedin

Kevin Onwezen

k.onwezen@brandfirm.nl linkedin

Tim Hoogewerf

t.hoogewerf@brandfirm.nl linkedin