Brandfirm logo
NL EN

Kom verder

…dat staat bij ons voor de groei in omzet, maar bijvoorbeeld ook voor de relatie met onze klanten en de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Ontdek op deze pagina meer over onze mentaliteit.

Ons manifest
Etiënne

Waarom we bestaan

Iedereen wil groeien met zijn bedrijf. Wijzelf ook. Maar niet alleen omdat het meer geld oplevert. Groei is veel meer dan dat. Het zorgt voor beweging, in plaats van stilstand. Het gaat vooruit en je komt verder. Het creëert mogelijkheden. Het is een heerlijke energie die knettert - een soort chemie waardoor alles ineens lukt en klopt. Om die reden zijn we bij Brandfirm gek op groei.

En precies daarom werken we graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Bedrijven die focussen op groei en willen doorpakken. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

Guus

Daarvoor moet er wel vertrouwen groeien

Wij moeten jouw propositie van binnen en van buiten gaan begrijpen en helemaal zien zitten. En jouw bedrijf gaat pas echt aan als jij ons de vrijheid geeft om een slimme strategie te ontwikkelen, waarmee we alle specialismen binnen online marketing perfect met elkaar orkestreren.

Sterker nog, we werken het liefst alsof we jouw eigen online marketingafdeling zijn. Dat wil zeggen: alle specialismen altijd beschikbaar, inclusief de kantoorhumor, de vrijmibo en als belangrijkste: het onmisbare teamgevoel.

'Kom verder’ is ook een uitnodiging aan onze collega’s: om zich thuis te voelen, zich persoonlijk te ontwikkelen, zich verder te specialiseren en de beste te worden in hun vakgebied.

Om die reden werken we bij Brandfirm bewust in een hele vriendschappelijke sfeer. Wij geloven dat een goede band met collega's en klanten voor vertrouwen zorgt, waardoor ze de vrijheid voelen om het maximale uit zichzelf te halen. Onze filosofie over remote werken is daar een voorbeeld van. 

Kortom: Bij Brandfirm worden we niet alleen blij van groei, maar ook van de klik die het met onze klanten en collega's teweegbrengt. Het één kan volgens ons niet zonder het ander. Zo creëren we positieve energie; zo creëren we een cultuur van doorpakken. Zo komen we verder met elkaar.

Jordy, Thu, Yannick en Leila
Tafeltennissen

Het Brandfirm DNA

Bij Brandfirm pakken we altijd keihard door

We doen het goed, of we doen het niet. De focus is altijd op de ‘bottom line’: leiden onze acties tot meer omzet voor onze klanten? We draaien niet om de hete brij heen en stellen de zaken niet mooier voor dan ze zijn, want dat zorgt alleen maar voor frustratie en vertraging. 

En we zijn daarin best onconventioneel

Klinkt gek om over jezelf te zeggen. Maar dat zit zo: in plaats van dat we het heel zakelijk houden, creëren we bewust een vriendschappelijke band met onze klanten en collega's. Want zo ontstaat er sneller wederzijds vertrouwen dat ons de vrijheid geeft om het allerbeste werk te kunnen leveren.

Kom bij ons werken!

Bij Brandfirm werk je in een hele vriendschappelijke sfeer. En dat is bewust: wij geloven dat een goede band met je collega's en met je klanten voor vertrouwen zorgt, waardoor jij het beste uit jezelf durft te halen.

Bekijk vacatures
11

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

 • Emerce 100 2023
  Emerce 100
  Top 10 beste digital marketingbureaus
 • FONK150 icoon Zwart
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • Nlgroeit logo 2022
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2021 & 2022
 • Group 18
  FD Gazelle
  7 jaar op rij FD Gazelle van ’16 t/m ‘23

Het Brandfirm team.

Alle specialismen altijd beschikbaar, inclusief de kantoorhumor, de vrijmibo en als belangrijkste: het onmisbare teamgevoel.