• Snapchat adverteren

  Met ruim 1,3 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is Snapchat een onmisbaar platform. Gemiddeld opent een gebruiker de app 18 keer per dag en met haar vrolijke en unieke karakter is Snapchat hét platform om jouw doelgroep te bereiken. Wil je weten hoe je meer resultaat uit Snap Ads kunt halen? Vraag dan de Snap Ads review aan.

  Waarom de Snapchat review?

  • Gratis Snapchat review t.w.v. €320,-
  • Inzicht in de grootte van je Snapchat doelgroep
  • Beknopte mediaplanning
  • Advies over het budget voor Snapchat

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis Snapchat review

  Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Snapchat adverteren is ideaal om 'de jeugd' te bereiken. Veel bedrijven hebben slechts beperkte mogelijkheden om deze doelgroep goed te bereiken; Snapchat biedt hierin een uitkomst."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Waarom is Snapchat adverteren belangrijk?

Snapchat is één van de meest gebruikte platformen onder jongeren. Snapchat wordt door 2,4 miljoen Nederlanders gebruikt. Meer dan 70% van de gebruikers van Snapchat, is tussen de 15 en 19 jaar oud. Adverteren op Snapchat is dé manier om deze jonge doelgroep te bereiken.

Snapchat adverteren door Brandfirm

Als één van de Nederlandse pioniers betreffende Snapchat Advertising, weten wij hoe we voor jou de perfecte campagne binnen Snapchat moeten draaien. Onze Advertising specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen op strategisch niveau met jou meedenken.

Onze Snapchat adverteren werkwijze

Het fundament

Aan de hand van de Snap Ads review stellen we vast welke onderdelen er opgepakt moeten worden. We stellen de doelen vast en spreken af welke uitingen er in de Snapchat advertenties gebruikt gaan worden. Denk hierbij aan foto, video, filters en lenzen.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep(en) gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn hiervoor nodig? De juiste doelgroep(en) targeten helpt je bij het weergeven van je Snapchat advertenties aan mensen die er voor jou toe doen. Mensen die jouw Snapchat advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Hierdoor zorg je voor een optimale interactie met jouw boodschap, wat zal leiden tot de beste prestatie.

Strategie uitwerken

Hoe communiceren we met de doelgroep(en)? Aan welke content heeft welke doelgroep op welk moment behoefte? En hoe belonen we de doelgroep(en) wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is nu begonnen.

Mediacreatie

Voor Snapchat Advertising kunnen we Snap Ads, Story Ads, Collection Ads en filters designen en ontwikkelen. Deze advertenties bestaan uit een combinatie van afbeeldingen en/of video’s. Bij het kiezen van de media-inzet is het van belang dat dit naadloos aansluit op de beoogde doelstelling.

Inrichten van de campagnes

Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt wat de Snapchat strategie wordt, gaan we ook daadwerkelijk aan de slag met het inrichten van campagnes. De verschillende campagnes worden ingericht met de juiste doelstelling en natuurlijk gecontroleerd. Zo lopen we voor livegang samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Meten is weten, ook bij een Snapchat campagne. Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Door te meten, krijg je meer inzicht in wat er online op je website of webshop gebeurt, nadat iemand via een Snapchat advertentie op jouw website komt. Zo kun je onder meer zien welke Snapchat advertenties het goed doen en welke geoptimaliseerd moeten worden. Data is de bron van onze kennis en jouw succes.

Optimalisatie

Na livegang van de Snapchat campagnes, gaan we in sprints van twee weken het resultaat van de campagnes bijschaven. Aan de hand van analyse en rapportage kunnen we de effectiviteit van de Snapchat advertenties meten en inzichtelijk maken hoe de huidige advertenties je helpen je doelstelling te behalen. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra de Snapchat campagnes op volle toeren draaien en de eerste resultaten zijn behaald, kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen om het bereik te vergroten. Door bijvoorbeeld Facebook en Instagram, Google Ads of YouTube toe te voegen, kunnen deze kanalen elkaar versterken. Wij zullen jou proactief over de mogelijkheden van Snapchat en andere groeimogelijkheden adviseren.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis Snapchat review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.