Brandfirm logo
NL EN

E-mailmarketing uitbesteden voor bedrijven met groeiambities

In een wereld waar bijna 90% van de consumenten dagelijks hun e-mail checkt, heeft meer dan tweederde al eens direct geconverteerd na het lezen van een e-mail een. De vraag is niet óf je e-mailmarketing moet inzetten, maar hóe je dit op een manier doet die jouw merk onderscheidt.

Wij zien e-mail als meer dan verkopen: het is de kans om met waardevolle, gepersonaliseerde content een duurzame relatie met je klanten op te bouwen, die zowel conversies als loyaliteit stimuleert. Ontdek onze unieke e-mailmarketing strategie.

Gratis e-mail analyse
Chris video
 • 65c35e2a470bf9880bf76bca Bootstrap Grid
 • 65c35b4188b66a048904aae7 Logo 9
 • 65c35b4199ee80fb36cfb906 Logo 7
 • 65c35b41dc098b18619826be Logo 10
 • 65c35b41038c3151563ffc4c Logo 3
 • 65c35b64db6de3c220dad5a2 Group

Hierdoor outperformen wij andere bureaus

Ontdek onze succesverhalen

En zo hebben we nog vele succesvolle cases gerealiseerd

Dit zijn onze e-mail-specialisten

De e-mailspecialisten van Brandfirm doen meer dan alleen het verzenden van losse e-mails. Ze zorgen voor gepersonaliseerde campagnes die communiceren met advertising, bouwen de meest geavanceerde automations die een flow in werking zetten wanneer een item wordt getriggerd en denken mee over jouw loyalty programma.

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

 • Badge E100 2024 zwart transparant variant2
  Emerce 100
  Top 5 beste digital marketingbureaus
 • Group 18
  FD Gazelle
  8 jaar op rij FD Gazelle van ’16 t/m ‘24
 • FONK150 icoon 2023 zw
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • Nlgroeit logo 2022
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2024

Gratis e-mailmarketing strategie

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.

Jouw e-mailmarketing uitbesteden: zo richten wij ons op groei

Beste {{ first_name }},

Wanneer jij je e-mailmarketing uitbesteedt bij Brandfirm, zorgen we voor een sterke automation die direct inspeelt op kansen en versturen we campagnes die jouw bezoekers overtuigen. Zo zorgen we ervoor dat een twijfelende bezoeker zonder enige twijfel klant wordt en vervolgens vaker terugkomt voor een aankoop. Hiermee verhogen we direct de customer lifetime value. Hoe start je met e-mailmarketing? Dat begint met een duidelijke aftrap van de samenwerking:

 1. De kick-off resulteert in een duidelijke e-mailmarketing strategie die zorgt voor een sterke automation basis en unieke e-mail kalender met daarin goede campagne thema’s die aansluiten op jouw segmenten.

 2. Zodra jij jouw e-mailmarketing uitbesteedt, zullen de lijntjes kort zijn en ontwikkelen we campagnes en automations waarbij goede communicatie en feedback natuurlijk top of mind zijn. Tijdens bi-weekly’s hebben onze e-mailspecialisten een vast contactmoment om terug te kijken op werkzaamheden met resultaten en is dit bovenal het moment om vooruit te blikken.

 3. Binnen het interne projectteam is een nauwe samenwerking. Zo zorgen we voor omnichannel-campagnes waarbij we samenwerken met Ads-specialisten, CRO-specialisten en contentspecialisten om zo jouw bezoeker in de gehele funnel te overtuigen.

E-mailmarketing zorgt voor sterke overtuigingskracht bij twijfelende leads en bouwt de band op met jouw klanten, zodat ze als loyale klant vaker terug zullen keren.

Groetjes,

Team E-mail

Kevin & Tim

Gratis e-mailmarketing strategie

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.