Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met  e-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtige marketingtactiek waarmee je jouw doelgroep kunt binden en de relatie kunt versterken door relevante informatie rechtstreeks naar hun eigen inbox te sturen. Het grote voordeel van e-mailmarketing is dat je direct contact hebt met de lezer, aangezien je beschikt over hun e-mailadres. Wil je zelf starten met e-mailmarketing of je huidige inzet optimaliseren? Laat ons je helpen met een succesvolle strategie en converterende e-mailcampagnes.

Gratis e-mailmarketing strategie

Krijg inzicht in de kansen van e-mailmarketing voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis e-mailmarketing analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Hoge kwaliteit e-mails van experts die constant streven naar verbetering
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Iedere dag ontvangen we tientallen mailtjes in onze inbox, dus het is belangrijk dat je je als bedrijf onderscheidt en opvalt tussen al deze e-mails. E-mailmarketing is een krachtig, direct marketingmiddel waarmee je je doelgroep op een unieke manier kunt bereiken. Een goede strategie vormt hiervoor de basis. Met e-mailmarketing kun je nieuwe klanten werven, de relaties met bestaande klanten verbeteren en (herhalings)aankopen stimuleren. Juist omdat je een doelgroep bereikt die eerder al in aanraking is geweest met jouw bedrijf, is dit marketingmiddel onmisbaar in de marketingmix van jouw bedrijf.

De voordelen van e-mailmarketing op een rijtje:

Ontdek de voordelen van e-mailmarketing:

 • Effectieve communicatie: E-mailmarketing is een krachtige methode om je klanten en prospects te bereiken. Het stelt je in staat om direct met hen te communiceren en zo de betrokkenheid bij je bedrijf te vergroten.

 • Personalisatie door segmentatie: Door te werken met segmentatie kun je je doelgroep bereiken met gepersonaliseerde content. Dit bevordert de klantenbinding en zorgt voor een meer relevante en gerichte benadering.

 • Snelheid en gemak: E-mailmarketing is snel en eenvoudig in te zetten voor het delen van nieuwtjes en campagnes. Met een paar klikken kun je je boodschap naar een groot aantal ontvangers sturen.

 • Consistente branding: Creëer e-mails in lijn met je huisstijl. Hiermee versterk je de herkenbaarheid van je merk en vergroot je de betrouwbaarheid naar je ontvangers.

 • Verhoogde conversie: E-mailmarketing stelt je in staat om ontvangers direct door te verwijzen naar je website en diensten. Dit stimuleert conversie en maakt het gemakkelijker voor ontvangers om actie te ondernemen.

Bij Brandfirm helpen we je graag om deze voordelen optimaal te benutten en succes te behalen met e-mailmarketing.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Onze specialisten gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag om een unieke strategie te creëren en indien gewenst te implementeren. Hier is een overzicht van hoe de samenwerking eruitziet:

 1. Strategische sessie: We zitten samen om tafel en bespreken de huidige strategie van jouw bedrijf, groeikansen en jouw wensen. We bepalen de doelen van de strategie en bespreken hoe we de samenwerking vormgeven.

  Op basis van de strategische sessie stellen we een gedetailleerde e-mailmarketing strategie op. Hierin worden relevante e-mails voor jouw bedrijf uitgewerkt, creëren we een flowchart en maken we een contentkalender.
 2. Implementeren e-mailsoftware: op basis van de doelstelling en huidige systemen, bepalen we samen welke software het beste geschikt is. Wij richten dit e-mailmarketing systeem voor je in.
 3. Data opschonen en verrijken: E-mailmarketing staat of valt met personalisatie. Daarom richten we je database in door deze op te schonen, te testen op leverbaarheid en te verrijken met de juiste informatie of te segmenteren.
 4. Design en content: Wij helpen met het ontwerpen van e-mailtemplates die perfect passen bij jouw huisstijl. Daarna gaan onze contentspecialisten aan de slag met het schrijven van pakkende teksten voor jouw nieuwsbrieven, campagnematige e-mails, event-driven e-mails en service e-mails. Ze zorgen voor content die perfect is afgestemd op jouw doelgroep.
 5. Inrichting van de workflow: We zorgen ervoor dat de workflow voor de e-mailcampagne(s) goed wordt ingericht. Hierdoor ontvangt elke (potentiële) klant op het juiste moment de juiste e-mail.
 6. E-mails verzenden: Staat alles goed ingericht? Dan kunnen we aan de slag. Vanuit de software richten we een eerste mailing in en versturen deze naar de juiste doelgroep. 
 7. Resultaten meten en testen: We analyseren de resultaten van de campagne en streven naar verbetering. Met A/B-testen optimaliseren we de prestaties van de e-mails.
 8. Evaluatie: We evalueren de e-mailmarketingcampagne maandelijks en bespreken de behaalde resultaten en gestelde doelen. Tussentijds staan we altijd voor je klaar voor ondersteuning en advies.

Uiteraard kijken we naast e-mailmarketing graag samen met je naar andere groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Dezegroeimogelijkheden kunnen binnen contentmarketing vallen, maar ook bijvoorbeeld binnen online adverteren, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie of webdesign.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • Payt logo
 • DPG media logo
 • DIKS logo
 • Secrid logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.