Brandfirm logo
NL EN

Online adverteren uitbesteden voor bedrijven met groeiambities.

Online adverteren doet meer dan alleen zichtbaarheid vergroten; het bouwt bruggen naar potentiële klanten precies op het moment dat ze klaar zijn om te ontdekken wat jij te bieden hebt. Met strategisch ingekochte advertentieruimte zorgen wij ervoor dat zodra je online adverteren aan Brandfirm uitbesteedt, jouw merk de aandacht krijgt die het verdient, met een beter resultaat tegen lagere kosten dan traditionele advertentie methoden.

Gratis Ads analyse
65ccb665f9167f6a23ec8ea8 94bbd5084884a81ad24b0062bc3fb6690c42e43e s2 n3 y2 min p 1080
 • 65c35e2a470bf9880bf76bca Bootstrap Grid
 • 65c35b4188b66a048904aae7 Logo 9
 • 65c35b4199ee80fb36cfb906 Logo 7
 • 65c35b41dc098b18619826be Logo 10
 • 65c35b41038c3151563ffc4c Logo 3
 • 65c35b64db6de3c220dad5a2 Group

Hierdoor outperformen wij andere bureaus

Ontdek onze succesverhalen

En zo hebben we nog vele succesvolle cases gerealiseerd

Onze Ads-specialisten

Ontgrendel het volledige potentieel van digitale marketing met Brandfirm. In een wereld waar elke klik telt, maken wij met ons team het verschil met maatwerk strategieën, diepgaande analyses, en een persoonlijke touch. Daar zijn deze toppers verantwoordelijk voor:

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

 • Badge E100 2024 zwart transparant variant2
  Emerce 100
  Top 5 beste digital marketingbureaus
 • Group 18
  FD Gazelle
  8 jaar op rij FD Gazelle van ’16 t/m ‘24
 • FONK150 icoon 2023 zw
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • Nlgroeit logo 2022
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2024

Gratis online adverteren analyse

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.

Samenvattend: jouw online adverteren uitbesteden

Kies voor online adverteren en kom verder naar een toekomst waarin jouw merk niet alleen gezien maar ook herinnerd wordt. Laten we samen het digitale landschap voor jouw bedrijf herkennen en naar nieuwe hoogten tillen!

Bereik jouw doelgroep waar ze het meest actief zijn zodra je bij Brandfirm jouw online adverteren uitbesteedt. Of ze nu scrollen, zoeken, of shoppen, we zorgen ervoor dat jouw merk niet onopgemerkt blijft. Van Google Ads tot TikTok Ads, jouw boodschap vindt zijn weg. De kracht van online ligt in de meetbaarheid. Volg elke klik, conversie, en verkoop om je strategie te verfijnen en je ROI te maximaliseren. Profiteer van het real-time karakter van digitale advertenties om effectief en efficiënt te adverteren, waardoor je meer waarde voor je budget krijgt.

Hoe ziet de samenwerking met team online adverteren eruit?

En hoe komen we verder met online adverteren? Dat begint met een duidelijke aftrap van de samenwerking en vervolgens een duidelijk stappenplan per fase:

Kick-off fase

1. Strategie en doelstellingen bepalen

 • Kennismakingsgesprek: In dit eerste gesprek leren we jouw bedrijf en doelen kennen. Wat wil je bereiken met online adverteren?

 • Data-analyse: We analyseren je huidige marketingdata om inzicht te krijgen in je prestaties en kansen.

 • Doelstellingen formuleren: Samen definiëren we heldere, meetbare doelen voor je advertentiecampagnes, zoals een specifieke tROAS (Target Return on Ad Spend) of doel-CPA (Cost per Acquisition).

2. Berekenen van Break-even tROAS en/of Doel-CPA

 • Kostenstructuur evalueren: We brengen je kosten in kaart om de benodigde tROAS en/of doel-CPA te bepalen.

 • Concurrentieanalyse: We analyseren je concurrenten om een benchmark te hebben voor succes.

 • Definitieve bepaling: Op basis van onze analyses stellen we een break-even tROAS en doel-CPA vast, zodat je weet wat je minimaal moet behalen om winstgevend te zijn.

Vervolgens zullen wij in diverse fases te werk gaan, waar we onder andere ons bezighouden met het bepalen van een Ads-strategie, het creëren van Ads-creaties plus het implementeren hiervan waarna de technische Implementatie volgt. Onze Content-specialisten maken pakkende advertenties die jouw boodschap effectief overbrengen en onze CRO-specialisten optimaliseren of creëren landingspagina’s die perfect aansluiten bij je advertenties. De tracking-specialisten implementeren de tracking volgens een meetplan om elke conversie en verkoop te meten waarna we de campagnes lanceren en zorgen voor een soepele start.

Vervolg van de samenwerken met team Online adverteren

Nadat de eerste campagnes met succes live staan, is het tijd voor een overzichtelijke en goed doordachte opvolging. Hierbij ligt de focus op de optimalisatie, evaluatie en rapportage van de gelanceerde online adverteren campagnes. Hierbij vieren we samen de behaalde successen en blijven kijken naar verdere groeimogelijkheden.


Gratis online adverteren analyse

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.