Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met online adverteren

De sterke toename in online media, specific targeting en data-analyse zorgt ervoor dat je jouw doelgroepen steeds makkelijker kunt bereiken. Inzicht in de mogelijkheden? Laat ons een advertising analyse maken.

Gratis online adverteren analyse

Krijg inzicht in de kansen van online adverteren voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis online adverteren analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit online dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Online adverteren is het zichtbaar maken van een bedrijf door middel van het inkopen van online advertentieruimte. Online adverteren kent enkele voordelen ten opzichte van offline adverteren. Dankzij het real-time karakter van online kunnen we tijd-, plaats- en contextspecifiek advertentieruimte inkopen. Daarnaast kan je met online advertenties targeten op specifieke doelgroepen via kanalen als: 

Tevens kunnen we de resultaten van deze manier van adverteren beter meten. Deze voordelen zorgen voor een beter resultaat tegen lagere kosten ten opzichte van offline adverteren. Door online te adverteren zorg je ervoor dat potentiële klanten eerder in contact komen met jouw product of dienst.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Als multidisciplinaire online marketingspecialist kenmerken wij ons door sterke strategieën, een proactieve werkwijze en zijn we een resultaatgericht team.

De focus in onze dienstverlening ligt op het laten groeien jouw bedrijf. In het kader van ‘practise what you preach’ staan we zelf al heel wat jaren op de nominatielijst van FD Gazellen snelst groeiend bedrijf in regio West.

Het veranderende medialandschap van online adverteren

In vrijwel alle traditionele media (zoals Out of Home, TV en radio) worden momenteel digitaliseringsslagen gemaakt. Tegelijkertijd worden kanalen zoals Search, Display en Social media steeds slimmer. Beide trends zorgen ervoor dat het voor adverteerders beter mogelijk wordt omnichannel campagnes te voeren.

Wat is onze advertising werkwijze?

Met online adverteren werken we in sprints. Dit houdt in dat iedere fase van online adverteren een begin en eind kent, maar gedurende de fase kennen we een grote mate van flexibiliteit. Het realiseren van een online advertentie campagne is namelijk geen rigide proces. Er moet ruimte zijn voor het neerzetten van een goede fundering. Voor het opzetten van de campagnes streven we naar een doorlooptijd van een maand. De doorlopende optimalisaties starten we de maand daarop.

Online strategie

Met elkaar zetten we een winnende online marketingstrategie neer. Op basis van data en de kennis van jullie bedrijf geven we optimale invulling aan de wensen van de bezoeker. De accountmanager start met een kick-off waarbij de doelen, wensen en werkzaamheden van online adverteren worden besproken.

Advertising opzet en lancering

Het is belangrijk om te beseffen dat een Ads campagne tijd nodig heeft om data te vergaren. Door in de eerste maand de juiste fundering te leggen, zorgen we ervoor dat we de doorlopende optimalisatie, gericht op groei, op de juiste wijze kunnen uitvoeren. Wij gaan voor zoveel mogelijke rendabele campagnes tegen zo laag mogelijke kosten.

Doorlopende optimalisaties

Tijdens de doorlopende optimalisaties monitoren en rapporteren we alle werkzaamheden en resultaten die er voltooid zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Evaluatie en vervolgafspraken

Tijdens de evaluatie vieren we de successen en bouwen we verder. In deze fase vragen we ons af of we de doelen hebben gerealiseerd, we evalueren de resultaten en bespreken een nieuwe planning.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • Payt logo
 • DPG media logo
 • DIKS logo
 • Secrid logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.