Menu

YouTube adverteren

YouTube levert 5,7X meer rendement op dan TV reclame

Waarom YouTube Adverteren?

YouTube advertising levert meer op dan TV reclame, is goedkoper dan TV reclame en biedt een groter bereik dan TV reclame. Bereik 1000'den mensen per uur vanaf € 0,03 met een top rendement.

Wij hebben een calculatie ontwikkeld waarmee we de potentie van YouTube voor je organisatie kunnen uitrekenen. Vraag gratis de YouTube calculatie aan om inzicht te krijgen in de kansen van YouTube.

Waarom adverteren in YouTube?

 • 5,7x meer rendement dan TV reclame
 • 39% meer engagement dan TV reclame
 • Goedkope kosten per weergave vanaf € 0,03
 • Zeer specifieke doelgroep targetting
 • Kosten versus opbrengsten goed meetbaar

Strategisch plan toegestuurd

YouTube is een medium waarbij de strategie belangrijk is. Daarom maken wij voorafgaand aan een afspraak een beknopt strategisch plan inclusief investering. Vraag nu jullie strategische plan aan.

 • YouTube strategisch plan
 • Ontvang vrijblijvend een beknopt strategisch plan dat aansluit bij jullie doelen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

YouTube adverteren is vele malen goedkoper en doelgerichter dan bijvoorbeeld een TV commercial. Je kan met een kleinere portemonnee hetzelfde bereik behalen. In de regio, landelijk of specifiek op een kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt.

Maurits Heringa

YouTube Specialist

Het YouTube proces in 7 stappen

1

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? Mensen die je video of advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je YouTube campagnes.

2

Script schrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

3

Mediacreatie

Samen met een door jullie of door ons aanbevolen partner ontwikkelen we de YouTube video’s. Deze voldoen aan de wijze waarop we de doelgroep aan willen spreken en aan het script dat is gedefinieerd.

4

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van het script.

5

Inrichten van de metingen

Vaak is YouTube Advertising een middel om de naamsbekendheid te verhogen. We kunnen de stijging in de naamsbekendheid op basis van verschillende indicatoren meten. Deze metingen moeten correct ingesteld worden.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

7

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met YouTube adverteren kunnen we uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door AdWords, Facebook, LinkedIn of Bing in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Het is tijd...

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag een offerte aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Ons Youtube Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Lijkt YouTube overwhelming?

De mogelijkheden die YouTube biedt zijn uitgebreid en het opstellen van een goede YouTube strategie vergt ervaring. Wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak om een sessie in te plannen.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor YouTube advertising?

 • Google Premium partner met een 9,7 als beoordeling
 • Thuis in de uitgebreide wereld van YouTube
 • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
 • Duidelijke strategie om te verdienen aan YouTube
 • Multi-channel dienstverlening
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.