• YouTube adverteren

  YouTube advertising levert meer op dan TV reclame, is goedkoper dan TV reclame en biedt een groter bereik dan TV reclame. Bereik duizenden mensen per uur met een top rendement, al vanaf € 0,03.

  Wij hebben een review ontwikkeld waarmee we de potentie van YouTube voor je organisatie kunnen vaststellen. Vraag de YouTube review aan om inzicht te krijgen in de kansen voor jouw bedrijf.

  Waarom de YouTube review?

  • Gratis YouTube review t.w.v. €320,-
  • 39% meer engagement dan op TV
  • 5,7x meer rendement dan TV reclame
  • Zeer specifieke doelgroep targeting

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis YouTube review

  Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"YouTube levert 5,7X meer rendement op dan TV reclame. In de regio, landelijk of specifiek op een kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Waarom is YouTube adverteren belangrijk?

Mediagebruik verandert. Lineaire TV maakt steeds meer plaats voor online video. Hoe dit kan? Door de smartphone, tablet en laptop hebben mensen meer mogelijkheden om de content te bekijken waar ze behoefte aan hebben, op het moment dat zij dat willen. Hen bereiken? YouTube Marketing! Er zijn drie vormen van adverteren binnen YouTube. Zo kun je adverteren op YouTube met de YouTube Instream Ad, de YouTube Discovery Ad en de YouTube Bumper Ad.

YouTube heeft bijzonder goede targeting mogelijkheden. Niet alleen op demografische kenmerken, maar ook op basis van intentie tot aankoop of actie. Hierdoor is de rol van video gegroeid en heeft ook YouTube zijn aandeel onderin de funnel.

YouTube adverteren bij Brandfirm

Wij zetten YouTube in voor verschillende soorten uitdagingen. Van branding campagnes, waar de focus vooral ligt op het bereik, tot meer ‘lower funnel’ campagnes, waarbij er wordt gestuurd op verkeer en conversie optimalisatie.

YouTube richt zich meer en meer op resultaat. Hier spelen we perfect op in door gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten die hierbij zijn ontstaan.

Een mooi voorbeeld van een conversiegerichte videocampagne is het gebruikmaken van ‘custom intent’ doelgroepen. Met custom intent doelgroepen kun je personen bereiken die in de afgelopen 7 dagen naar een relevant product of een relevante dienst hebben gezocht. In combinatie met de juiste video kan dit leiden tot zeer goed converterende campagnes. Onze Advertising specialisten weten hier alles van!

Onze YouTube advertising werkwijze

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we aanspreken? En hoe nodigen we hen uit om de YouTube video te bekijken? Mensen die je video of YouTube advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je YouTube campagne.

Strategie uitwerken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke video content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

Mediacreatie

Samen met een door jullie of door ons aanbevolen partner, ontwikkelen we de YouTube video’s. Deze voldoen aan het script dat is gedefinieerd en komen overeen met de wijze waarop we de doelgroep binnen YouTube willen aanspreken.

Inrichten van de campagnes

De verschillende YouTube campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Uiteraard lopen we voor livegang samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de YouTube campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Uitbreiden naar multi-channel

Blijkt adverteren via YouTube een succes? Dan kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door Google AdsFacebookLinkedIn of Microsoft Ads in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief over de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis YouTube review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.