Menu

Facebook adverteren

Bereik een groot en relevant publiek met Facebook Advertenties

Klanten werven met Facebook

Wil je je brand awareness vergroten of meer leads genereren? Facebook adverteren is een kanaal dat voor beide ingezet kan worden. Met targeting op demografie, locatie, interesse en gedrag kunnen we je doelgroep heel duidelijk samenstellen.

Facebook adverteren start net als andere vormen van online marketing met een strategie. Wil je weten hoe je meer resultaat uit Facebook strategie kan halen? Vraag dan de gratis Facebook scan aan.

Waarom de Facebook scan?

  • Gratis Facebook scan t.w.v. €250,-
  • Inzicht in de grootte van de Facebook doelgroep
  • Advies over functionaliteit en advertentievormen
  • Beknopte mediaplanning inclusief timing
  • Advies over het budget voor Facebook

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de scan doen wij een voorstel om je Facebook campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Met Facebook kan je zeer gericht je doelgroep bereiken. Er zijn zeer veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken, die via andere kanalen niet of nauwelijk mogelijk zijn. De gratis Facebook scan is het perfecte startschot om te onderzoeken waar voor jou de meeste kansen liggen.

Kevin Onwezen

Facebook Advertising specialist

Het Facebook proces in 7 stappen

1

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn daarvoor nodig? Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je Facebook campagnes.

2

Script schrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

3

Mediacreatie

Voor Facebook kunnen we posts schrijven, afbeeldingen designen, video’s ontwikkelen en landingspagina’s creëren. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

4

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van het script.

5

Inrichten van de metingen

Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke Facebook campagne goed presteert en welke geoptimaliseerd moet worden.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

7

Uitbreiden naar Multi-channel

Zodra we succes boeken met Facebook kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door zeer gericht Instagram, LinkedIn, AdWords of Youtube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren.

Het is tijd...

Vraag de Facebook scan aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Facebook scan aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Multi-channel advertising

Waarom alleen focussen op Facebook? Misschien liggen jouw echte kansen wel in Search of YouTube advertising. Wij zijn gespecialiseerd in multi-channel advertising. Laat je wegblazen door bijvoorbeeld de combinatie van Facebook en andere Social Media, Search en YouTube.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Facebook?

  • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
  • Inhouse media creatie en campagnemanagement
  • Multi-channel dienstverlening
  • Adverteren o.b.v. een script
  • Content optimaal op de doelgroep afgestemd
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.