Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Google Ads

Wij zetten Google Ads in als online marketingkanaal om bedrijven te helpen groeien. Wil jij weten of Google Ads ook voor jou interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit!

Gratis Google Ads analyse

Krijg inzicht in de kansen van Google Ads voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Google Ads analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Google Ads dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Eén van de meest doeltreffende marketingkanalen blijft Google Ads. Een platform waar potentiële klanten actief op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt en dan ook nog eens bovenaan staan met je product: wie wil dat nou niet? Google Ads (voorheen Google Adwords) maakt dit allemaal mogelijk.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Als Google Premium partner staan er 10 professionals voor jou klaar om ook voor jou rendabele campagnes te realiseren. Sinds onze eerste klikken in 2002 hebben wij ondertussen bijna 3 miljoen conversies voor onze klanten gerealiseerd en daar kunnen die van jou zeker ook nog bij!

Zoekwoordanalyse maken

Een goede campagne valt of staat met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Door inzichtelijk te maken op welke relevante zoekwoorden je allemaal vertoond kan worden, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Daarnaast maken we ook inzichtelijk op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet vertoond willen worden. Zo voorkomen we ook nog eens onnodige kosten en wordt ons budget maximaal gebruikt.

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament richten we de campagnes in. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De Google Ads set-up communiceren we via een duidelijke Google Spreadsheet.

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding. Maar belangrijker is het dat we zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversiefunnels door om te kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt en je een beter resultaat behaalt.

Inrichten automation

We voeren alle scripts en functionaliteiten door die ons gaan helpen bij het effectief managen van je campagnes. De scripts hebben we zelf ontwikkeld om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen bij de juiste doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat er continu aan jouw campagne wordt gewerkt, zelfs als we slapen. Adverteren in Google was nog nooit zo makkelijk.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Guus, Sabine en Rachelle

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.