Menu

Linkbuilding

Autoriteit en backlinks vormen de basis voor topposities in Google

Linkbuilding uitbesteden?

Wil jij weten hoe sterk jouw backlinkprofiel is ten opzichte van je concurrenten? En wil je weten wat ervoor nodig is om je concurrenten het nakijken te geven? Vraag dan een gratis backlink analyse aan, waarmee we je inzicht geven waar je op dit moment staat en waar je naartoe moet.

Waarom linkbuilding bij Brandfirm?

 • Bewezen linkbuilding trackrecord
 • Gratis analyse ter waarde van €250,-
 • Duidelijke linkbuilding strategie op maat
 • 2 nominaties Dutch Search Awards 2017
 • 85% van de sites die we analyseren blijkt omzet mis te lopen

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je linkbuilding campagne te verbeteren. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis backlink analyse
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor SEO (zoekmachine optimalisatie).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

“Backlinks naar een website hebben vandaag de dag nog steeds een grote impact op de domein autoriteit van een website en daarmee de positie van je website in Google. Zonder hoge domein autoriteit is de kans op topposities nihil. Vooral bij competitieve zoekwoorden”.

Guus Clous

Teamleider SEO

Linkbuilding proces in 7 stappen.

1

Backlink analyse

Om tot een succesvolle linkbuilding strategie te komen is het van belang de huidige situatie van je linkprofiel in kaart te brengen. Met de backlink analyse brengen we alle backlinks naar jouw website in kaart. Hierbij wordt gelet op de kwaliteitsrichtlijnen voor Google en diverse indicatoren die belangrijk zijn voor een natuurlijke verdeling van het linkprofiel.

2

Concurrentie analyse

Bij de concurrentie analyse bekijken we welke concurrenten het goed doen in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. Bijvoorbeeld welke links ze hebben en hoe ze hun links verdelen over de gehele site. De sterke punten gebruiken we voor jouw strategie.

3

SEO Scan

Linkbuilding is een langdurig proces waarvoor je veel geduld moet hebben. Daarom kijken we ook verder dan linkbuilding. We analyseren je belangrijkste SEO factoren en kijken of we Quick-wins tegenkomen om meer bezoekers naar je website te genereren.

4

Interne linkstructuur

Interne links zijn zeker net zo belangrijk als de externe links, maar worden vaak over het hoofd gezien. De interne links zullen ervoor zorgen dat de autoriteit die jouw site heeft opgebouwd, verdeeld wordt onder de pagina’s die belangrijk zijn voor jouw site.

5

Linkbuilding strategie

Bij het uitvoeren van linkbuilding is een goede strategie van belang. Op basis van de backlink analyse en concurrentie analyse worden de verbeterpunten van het linkprofiel in kaart gebracht. Deze leiden tot een linkbuilding strategie op maat gemaakt voor jouw website.

6

Uitvoeren van linkbuilding

Op basis van de strategie gaan we voor jouw website aan de slag. Door gebruik te maken van verschillende type backlinks, zoals Social links en PDF-links zorgen wij voor een natuurlijke opbouw van links naar jouw website.

7

Continue monitoring linkprofiel

Naast de linkbuilding inspanningen zijn wij continu bezig het linkprofiel te monitoren en optimaliseren. Daardoor kan er altijd op het juiste moment geschakeld worden en kan er proactief worden geadviseerd.

Het is tijd…

Vraag de backlink analyse aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de backlink analyse aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Onze linkbuilding specialisten

Het SEO team bestaat uit 8 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Guus, Jur, Tim, Jasper, Nelson, Tom, Rachelle, Emma, Romy en Meggy.

Uitgebreid linkbuilding advies?

Benieuwd hoe je huidige linkprofiel eruit ziet? Of die van je concurrenten? Wij brengen het graag voor je in kaart en helpen je bij het opzetten van de ideale linkbuildingstrategie.

Vraag de offerte aan

Waarom linkbuilding bij Brandfirm?

 • Google Premier Partner met een 9,7 als beoordeling
 • 85% van de websites die wij analyseren blijkt omzet mis te lopen
 • Bewezen linkbuilding formule voor leads uit Google
 • Genomineerd voor beste SEO case ‘Dutch Search Awards 2017

Ontvang onze backlink analyse met een uitgebreide linkbuilding strategie.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.