Menu

Technische SEO

Vooral bij grotere websites met complexere structuren

Technische SEO fixen?

De techniek van je website is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Vooral bij grotere websites met complexere structuren vinden wij regelmatig fouten in de techniek en dan met name bij webshops.

Technische SEO is een van onze specialiteiten. In 2017 hebben wij twee Dutch Search Awards nominaties mogen ontvangen voor het oplossen van technische SEO problemen.

Wil je een technische SEO review?

 • Technische SEO review van je site
 • Gratis analyse ter waarde van €250,-
 • Heldere taal met duidelijke actiepunten
 • Bewezen succesvolle technische oplossingen
 • 85% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de technische SEO review doen we een voorstel om je website te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis Technische SEO review
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor SEO (zoekmachine optimalisatie).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

Wij zien veel technische SEO problemen bij complexere en grotere websites. Vaak is de oplossing simpel, maar is er onvoldoende kennis aanwezig om dit op te lossen. Wij zijn dan ook van mening dat de techniek van een website vaak niet de aandacht krijgt die het verdient.

Tom Ridder

SEO Strateeg

Technische SEO proces in 5 stappen

Voor het oplossen van technische SEO problemen hebben wij een proces ontwikkeld. Een proces dat werkt. In 2017 hebben wij twee Dutch Search Awards nominaties mogen ontvangen in de categorieën: Beste SEO campagne en Beste Consultant(s) voor het oplossen van technische SEO problemen.

1

Technische SEO review

Met de technische SEO review brengen we verbeterpunten in de techniek van jouw website in kaart. Dit doen we aan de hand van onze eigen technische SEO checklist. Hiermee zijn we in staat om stapsgewijs de technische problemen van je website bloot te leggen.

2

Uitgebreide analyse van de technische SEO problemen

Na de eerste scan, moeten de problemen uitgebreid worden geanalyseerd. Elke website zit anders in elkaar en niet elke website heeft exact dezelfde oplossing nodig. De uitgebreide analyse biedt meer inzicht in de omvang van jouw problemen en waardoor deze worden veroorzaakt.

3

Technische SEO advies en implementatie

Op basis van de uitgebreide analyse, bieden wij bewezen oplossingen voor de gevonden problemen. In sommige gevallen is er met een klein aantal implementaties al veel winst te boeken. Soms vereist de oplossing grotere, complexere implementaties, maar ook daar hebben wij veel ervaring mee.

4

Technische SEO ondersteuning en optimalisatie

Het implementeren van de technische oplossingen is niet altijd even gemakkelijk. Daarom bieden wij volledige ondersteuning bij het implementeren van de juiste oplossing. Vaak kunnen wij direct schakelen met je webbouwer om de implementaties door te voeren.

5

Andere SEO oplossingen

Als de technische SEO problemen van je website zijn opgelost, kunnen we kijken naar andere verbeterpunten van je website. Dit kan bijvoorbeeld on-page SEO of je backlink profiel zijn. Wij zullen je hierin proactief adviseren en aangeven waarin je kan verbeteren ten opzichte van je concurrenten.

Het is tijd…

Vraag de technische SEO analyse aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de technische SEO analyse aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Onze technische SEO specialisten.

Het SEO team bestaat uit 8 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Guus, Jur, Tim, Jasper, Nelson, Tom, Rachelle, Emma, Romy en Meggy.

Technische SEO advies?

Benieuwd waar de technische verbeterpunten van jouw website ligt? Wij brengen graag de verbeterpunten voor je in kaart. Daarnaast adviseren we je over de oplossingen en ondersteunen je bij de implementatie.

Vraag offerte aan

Waarom technische SEO bij Brandfirm?

 • Google Premier Partner met een 9,7 als beoordeling
 • 85% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Bewezen SEO succesformule voor leads uit Google
 • Genomineerd voor beste SEO case ‘Dutch Search Awards 2017’

Ontvang onze technische SEO analyse met alle verbeterpunten. Dan gaan we samen alles oplossen.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.