Menu

Google Shopping

Het advertentieplatform met de hoogste conversie voor webshops

Aan de slag met Google Shopping?

Google Shopping heeft gemiddeld een 26% hogere conversie en een 23% lagere CPC dan Google Adwords. Verdien jij nog geen geld aan Google Shopping? Vraag dan de Shopping review aan.

Waarom de review?

  • Gratis analyse t.w.v. €170,-
  • Controle van de Google Shopping feed
  • Helder inzicht in de te verwachten kosten
  • Een stappenplan naar meer rendement uit Shopping
  • 85% van de sites die we analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de Google Shopping review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Google Shopping is zeer geschikt voor het aanbieden van je producten op internet. Het voordeel van Shopping is dat je producten direct zichtbaar zijn in Google. Het platform heeft vaak bewezen goed te kunnen converteren.

Brian de Mijtenaere

Google Shopping specialist

Het Shopping proces in 6 stappen

1

Strategie bepalen

Samen met jou bepalen we de shopping strategie. Zo beslissen we met welke producten we gaan adverteren en bepalen we op basis van de winstmarge hoeveel een order mag kosten.

2

Inrichten feed-management tools

Wij werken met feed-management tools als Channable. Deze tools bieden onze marketeers de flexibiliteit om snel te schakelen, nieuwe campagnes in te richten en biedingen te wijzigen op basis van custom labels (bijvoorbeeld marge = hoog vs. marge = laag).

3

Inrichten van de Google Shopping

Wanneer de feed-management tools zijn ingericht en de feed tools goedgekeurd zijn kunnen we de Google Shopping inrichten. Dit kan in een bestaand of in een nieuw Google AdWords account.

4

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan wordt de webshop gecontroleerd. We lopen de conversie funnels door om te kijken waar welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van de webshop beter wordt.

5

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

6

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Shopping kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door Search, Facebook, LinkedIn of YouTube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of wij er vervolgens mee aan de slag gaan, ligt geheel bij jou.

Het is tijd...

Vraag de Google Shopping review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Google Shopping review aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Hoe past Google Shopping in multi-channel?

Ben jij bezig met het bepalen van de multi-channel strategie in plaats van sec op zoek zijn naar Google Shopping? Laat ons dan meedenken in de hele multi-channel strategie. Op basis van jouw doelstellingen selecteren we media en bijbehorend budget en stellen we een prognose op.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Google Shopping?

  • Google Premium partner met een 9,7 als beoordeling
  • Google Shopping converteert vaak beter dan Adwords
  • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
  • Multi-channel dienstverlening
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.