• Zoekmachine optimalisatie

  Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Onze SEO specialisten optimaliseren jouw website om de online vindbaarheid te verbeteren. Hogere posities in zoekmachines zoals Google voor zoekwoorden die jouw potentiële klant echt gebruikt. Zo realiseren we meer leads en / of omzet om jouw bedrijf online te laten groeien.

  Wil je direct inzicht in de groeikansen voor jouw website of webshop? Vraag direct een gratis SEO review aan.

  Waarom de SEO review?

  • Gratis website scan t.w.v. € 320,-
  • Uitgevoerd door een SEO-specialist (geen geautomatiseerd rapport)
  • Volledige scan: techniek, content, on-page & off-page
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

  Waarom is de SEO scan gratis?

  Samen met de SEO review doen wij een voorstel om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De SEO review is gratis en geheel vrijblijvend.

 • Gratis SEO review

  Krijg inzicht in de kansen van SEO voor jouw organisatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Zoekmachine optimalisatie is een duurzame investering. Een top positie kan jaren renderen."

Guus Clous

Teamleider SEO

Hoe hebben we dat gedaan?

Over zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. Het doel van SEO is het vergroten van de hoeveelheid en kwaliteit van bezoekers naar een website via de organische zoekresultaten. Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren vormen samen zoekmachine marketing.

Waarom is het inzetten van zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Meer dan 80% van bezoeken aan websites begint bij een zoekmachine. Het aantal klikken op organische zoekresultaten ligt vele malen hoger dan bij betaalde zoekresultaten. Ook zijn kliks op organische resultaten gratis. Bij zoekmachine adverteren wordt per klik op een advertentie betaald.

Hoe kan ik hoger in Google komen?

Zorg voor een sterke technische basis, subliem gebruiksgemak, een goede online reputatie (offpage SEO) en unieke content. Richt je daarnaast op belangrijke ontwikkelingen, zoals structured data en voice search. Deze factoren zorgen ervoor dat je goed scoort in de organische zoekresultaten.

Om jouw concurrenten te verslaan, moet je ervoor zorgen dat jouw bedrijf meebeweegt met de ontwikkelingen van zoekmachines. Dit is een lange termijn proces, dat veel tijd en kennis vergt, waardoor veel bedrijven SEO uitbesteden.

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Om tot een succesvolle campagne te komen is het belangrijk dat we jou leren kennen. In een uitgebreide kick-off krijgen we inzicht in jouw bedrijf, klanten, leveranciers en branche. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van zoekmachine optimalisatie ontstaat de ideale samenwerking.

De SEO campagne

Elke SEO campagne is maatwerk. Daarom brengen we de huidige situatie van jouw bedrijf in kaart. Dit doen we aan de hand van de volgende analyses:

Zoekwoordenonderzoek: om te onderzoeken hoe potentiële klanten naar jouw diensten of producten op zoek gaan. Op deze manier kunnen we ook achterhalen of de content op jouw website aansluit bij het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Technische optimalisatie: we brengen in kaart of Google de website goed kan lezen (crawlen) en indexeren. Door technische SEO in te zetten zorgen we dat jouw website of webshop een sterke technische basis heeft.

On-page optimalisatie: met on-page SEO onderzoeken we of de pagina’s van jouw website of webshop goed zijn ingericht. Ook kijken of we of de doelen op de pagina’s duidelijk zijn.

Off-page optimalisatie: het in kaart brengen van de online reputatie van jouw bedrijf en diensten. Hierbij is te denken aan inkomende links en reviews. Daarnaast identificeren we mogelijke kansen om jouw reputatie verder te verbeteren.

Usability analyse: hierbij onderzoeken we technische SEO aspecten die te maken hebben met het gebruiksgemak van de website. Bijvoorbeeld of de website goed werkt op mobiele apparaten en of de laadtijd van de website niet te langzaam is.

Lokaal & internationaal: als het voor jouw bedrijf relevant is onderzoeken we ook de mogelijkheden op het gebied van lokale SEO en / of internationale SEO. Hierbij is te denken aan het optimaliseren van Google My Business of landgebonden targeting.

SEO campagne meten
Na het uitvoeren van de analyses hebben wij inzicht in de kansen en belemmeringen voor jouw website. Om de SEO campagne goed te kunnen meten, is het van belang dat de juiste tools worden ingesteld. Hiervoor zorgen we dat onder andere Google Search Console en Google Analytics goed worden ingesteld.

SEO strategie

In maandelijkse sprints gaan we aan de slag met het verhelpen van belemmeringen en verbeteren van jouw website. Daarnaast zullen wij de campagne optimaliseren en inspelen op kansen om meer groei in organisch verkeer te realiseren.

 • Waarom zoekmachine optimalisatie bij Brandfirm?

  Onze SEO-specialisten hebben alle kennis in huis om van elke campagne een succes te maken. Dat blijkt wel uit de Dutch Search Awards nominaties voor ‘Beste SEO campagne’ in 2016, 2017 en 2019.

  Brandfirm is een online marketing bureau uit Amsterdam. Door sterke online strategie te combineren met verschillende specialismen, weten we onze klanten jaar op jaar te laten groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

  • 3 nominaties beste SEO campagne
  • Emerce 100 digital marketingbureaus
  • #2 Best Agency Fonk50 2019
  • 4 jaar op rij FD Gazelle voor groei
 • Gratis SEO review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.