• SEO copywriting

  De teksten op jouw website hebben zowel waarde voor Google als voor de consument. Google scant de teksten op welk zoekwoord een specifieke pagina moet ranken en klanten gebruiken de teksten op de pagina om informatie te winnen. Om ervoor te zorgen dat zowel Google als de consument de informatie vindt die ze zoeken, optimaliseren en schrijven wij goede teksten gericht op SEO.

  Waarom de content review?

  • Gratis content review t.w.v. €320,-
  • Rapport met verbeterpunten voor een hogere ranking
  • Duidelijke copywriting strategie op maat
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de content review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend!

 • Gratis content review

  Direct inzicht in de kansen voor content
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Copywriting is de sleutel tot succes bij veel klanten."

Rachelle van Vuuren

Content teamleider

Hoe hebben we dat gedaan?

Over SEO copywriting

SEO copywriting: waarom is het belangrijk?

SEO copywriting is het schrijven van teksten die een website beter vindbaar maken in Google. Copywriting zelf is het schrijven van teksten en SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Door teksten te schrijven die SEO gericht zijn, is de pagina beter vindbaar in zoekmachines, zoals Google.

Wanneer je wilt dat jouw website in Google gevonden wordt op een bepaalde zoekterm of bepaald zoekwoord, is het belangrijk dat deze zoekterm, ook wel keyword genoemd, op je website voorkomt. Een manier om op dit specifieke keyword gevonden te worden, is om voor dit keyword topic een tekst te schrijven en deze als nieuwe pagina toe te voegen aan je website. Deze manier van SEO heet SEO copywriting. Bij SEO copywriting wordt er natuurlijk ook voor gezorgd dat de klant op een aangename manier geïnformeerd wordt.

De voordelen van SEO copywriting zijn dus dat de pagina beter scoort in Google, potentiële klanten je eerder vinden en dat lezers daarnaast beter geïnformeerd worden.

SEO copywriting bij Brandfirm

Wil jij jouw bedrijf laten groeien op het gebied van SEO copywriting? Dan hebben wij een heel team aan SEO copywriters voor jou klaar staan! Zij zijn in staat om op strategisch niveau met je mee te denken en laten jouw content hoger scoren in Google.

Brandfirm is zeven jaar geleden begonnen met alleen SEO dienstverlening. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een groeipartner die alle facetten van online marketing kan aanbieden, maar SEO zit nog altijd in onze kern. Door jarenlange SEO ervaring hebben onze copywriters de nodige kennis om de teksten op jouw website beter vindbaar te maken.

Onze SEO copywriting werkwijze

Content analyse & zoekwoorden onderzoek

Voordat wij aan de slag gaan met het schrijven van SEO teksten doen we een content analyse. Zijn de huidige teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar je bezoeker naar op zoek is? In de content analyse verwerken ook overtuigingstechnieken, zodat jouw content bezoekers overtuigt jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen. Om te bepalen op welke zoekwoorden de teksten moeten ranken, voeren we een zoekwoorden onderzoek uit.

SEO copywriting strategie

Voordat wij starten met het schrijven van de teksten doen wij graag een kick off. Tijdens deze kick off bespreken we je werkwijze, USP’s, productenbestand, de tone of voice en aanvullende belangrijke informatie.

Nu we weten welke producten en diensten belangrijk zijn en op welke zoekwoorden we gevonden willen worden, kunnen we een content strategie gaan bepalen. We bepalen in de strategie welke producten of diensten prioriteit hebben. Ook bepalen we de quick wins. Daardoor weten we voor welke pagina’s wij teksten gaan schrijven.

Bij de concurrentie analyse bekijken we welke concurrenten het goed doen in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. Op welke zoekwoorden worden zij wel gevonden, maar jij niet? En hoe zit dat andersom? Ook kijken we naar de teksten op hun websitepagina’s, zodat we weten waar nog mogelijkheden liggen.

SEO copywriting

Zodra we alle informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met SEO . De SEO teksten schrijven onze SEO tekstschrijvers aan de hand door jou geleverde input, waarna we ze optimaliseren voor een beter positie in Google. Door het gebruik van vele verschillende SEO copywriting tools behalen we zoveel mogelijk resultaten en zorgen we ervoor dat jouw pagina’s voorzien zijn van beter teksten en hoog scoren in Google.

Klopt de informatie in de teksten, is de tone-of-voice juist en hebben we alle belangrijke informatie gebruikt? Dan is het tijd om de content te optimaliseren. In deze ronde zorgen we ervoor dat de teksten de meest hoge Content Performance Score hebben, zodat ze een grotere kans hebben om goed te scoren in Google.

Andere SEO diensten

Content is een langdurig proces waarvoor je veel geduld moet hebben. Daarom kijken we ook verder dan goede SEO copywriting. We analyseren je belangrijkste SEO factoren, zoals waardevolle linkbuilding, local SEO en technische SEO en kijken of we quick wins tegenkomen om het aantal bezoekers van jouw website te laten stijgen. Door zoekmachine en conversie optimalisatie, het plaatsen van goede kwalitatieve links en goede SEO teksten, zal jouw site hoger in Google scoren!

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis content review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.