Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met  zoekmachine optimalisatie

Wij zetten zoekmachine optimalisatie (SEO) in als online marketingkanaal om onze klanten te helpen groeien. Het doel van SEO is het vergroten van de hoeveelheid en kwaliteit van bezoekers naar een website via de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google. Zoekmachine optimalisatie is één van de diensten die we aanbieden als onderdeel van een complete online groeistrategie voor jouw bedrijf.

Gratis SEO-analyse

Krijg inzicht in de kansen van SEO voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis SEO-analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit SEO-dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de ‘gratis’ zoekresultaten van Google. Het doel van SEO is het vergroten van de hoeveelheid en kwaliteit van bezoekers naar een website via de organische zoekresultaten.

Om jouw concurrenten te verslaan, moet je ervoor zorgen dat jouw bedrijf meebeweegt met de ontwikkelingen van zoekmachines. Wij kunnen je daarmee helpen.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Om tot een succesvolle campagne te komen is het belangrijk dat we jou leren kennen. In een uitgebreide kick-off krijgen we inzicht in jouw bedrijf, klanten, leveranciers en branche. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van zoekmachine optimalisatie ontstaat een ideale samenwerking.
Elke SEO-campagne is maatwerk. Daarom is de SEO-strategie altijd een onderdeel van onze Groeimethode. Aan de hand van de huidige situatie van jouw bedrijf gaan we vervolgens aan de slag met de volgende analyses:

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek gebruiken we om te onderzoeken op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken als ze naar diensten of producten zoeken. Op deze manier kunnen we ook achterhalen of de content op jouw website aansluit bij het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Technische optimalisatie

We brengen in kaart of Google de website goed kan lezen (crawlen) en indexeren. Door technische SEO in te zetten zorgen we dat jouw website of webshop een sterke basis heeft.

On-page optimalisatie

Met on-page SEO onderzoeken we of de pagina’s van jouw website of webshop goed zijn ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kijken we of de doelen op de pagina’s duidelijk zijn.

Off-page optimalisatie

Met off-page SEO brengen we de online reputatie van jouw bedrijf en diensten in kaart. Hierbij kan je denken aan inkomende links en reviews. Daarnaast identificeren we kansen om jouw autoriteit verder te verbeteren.

Usability analyse

Hierbij onderzoeken we technische SEO aspecten die te maken hebben met het gebruiksgemak van de website. Bijvoorbeeld of de website goed werkt op mobiele apparaten en of de laadtijd van de website niet te langzaam is.

Lokaal & internationaal

Als het voor jouw bedrijf relevant is, onderzoeken we ook de mogelijkheden op het gebied van lokale SEO en/of internationale SEO. Hierbij is te denken aan het optimaliseren van Google My Business of landgebonden targeting.

SEO-strategie

Na het uitvoeren van de analyses hebben wij inzicht in de kansen en belemmeringen voor jouw website. Om de resultaten van de SEO-campagne goed te kunnen meten, is het van belang dat de juiste tools worden ingesteld. Hiervoor zorgen we dat onder andere Google Search Console en Google Analytics goed worden ingesteld.

In maandelijkse sprints gaan we aan de slag met het verhelpen van belemmeringen en verbeteren van jouw website. Daarnaast optimaliseren wij de campagne en spelen wij in op kansen om meer groei in organisch verkeer te realiseren.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • Payt logo
 • DPG media logo
 • DIKS logo
 • Secrid logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.