Brandfirm logo
NL EN

SEO uitbesteden voor bedrijven met groeiambities

Ervoor zorgen dat jouw website volledig geoptimaliseerd is voor de zoekmachine? Daarmee zijn wij binnen Brandfirm groot geworden! Laat je website optimaliseren door onze experts voor de beste positie in Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onderdeel van onze complete online groeistrategie en helpt de hoeveelheid en kwaliteit van bezoekers via organische zoekresultaten te vergroten. Wil jij organisch groeien?


Gratis SEO analyse
65ccb665f9167f6a23ec8ea8 94bbd5084884a81ad24b0062bc3fb6690c42e43e s2 n3 y2 min p 1080
 • 65c35e2a470bf9880bf76bca Bootstrap Grid
 • 65c35b4188b66a048904aae7 Logo 9
 • 65c35b4199ee80fb36cfb906 Logo 7
 • 65c35b41dc098b18619826be Logo 10
 • 65c35b41038c3151563ffc4c Logo 3
 • 65c35b64db6de3c220dad5a2 Group

Hierdoor outperformen wij andere bureaus

Ontdek onze succesverhalen

En zo hebben we nog vele succesvolle cases gerealiseerd

Onze SEO-specialisten

Laat je website optimaliseren door onze experts, die zorgen voor de beste posities in Google. Met een combinatie van techniek, content en linkbuilding zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website die meer relevante bezoekers trekt.

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

 • Badge E100 2024 zwart transparant variant2
  Emerce 100
  Top 5 beste digital marketingbureaus
 • Group 18
  FD Gazelle
  8 jaar op rij FD Gazelle van ’16 t/m ‘24
 • FONK150 icoon 2023 zw
  Fonk 150
  Beste full service bureaus middelgroot
 • Nlgroeit logo 2022
  Erasmus & nlgroeit
  Top 250 groeibedrijven van NL 2024

Gratis SEO-analyse

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.

Samenvattend: jouw SEO uitbesteden

Het uitbesteden van SEO houdt in dat je een gespecialiseerd team inschakelt om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Dit proces omvat verschillende elementen zoals technische optimalisatie, contentcreatie, linkbuilding, en gebruiksvriendelijkheid. Door SEO uit te besteden, profiteer je van de expertise en ervaring van professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en best practices. Hierdoor wordt jouw website beter zichtbaar in zoekmachines, trek je meer relevante bezoekers aan, en verbeter je je online concurrentiepositie. Met een op maat gemaakte strategie, gericht op jouw specifieke bedrijfsdoelen en doelgroep, zorgen wij voor duurzame groei en een optimale positie in Google.

Waarom is het belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) maakt jouw bedrijf zichtbaar in zoekmachines wanneer mensen zoeken naar jouw producten of diensten. Het doel is om de hoeveelheid en kwaliteit van bezoekers via organische zoekresultaten te vergroten. Met een combinatie van techniek, content en linkbuilding zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website die bezoekers aantrekt en overtuigt. Om jouw concurrenten te verslaan, moet je meebewegen met de ontwikkelingen van zoekmachines. Wij helpen je daarbij. Een echte win-win situatie.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Je wilt zichtbaar zijn wanneer het moet. Bij de juiste mensen. En precies daar ligt de kracht van zoekmachine optimalisatie. Om tot een succesvolle campagne te komen is het belangrijk dat we jou leren kennen. In een uitgebreide kick-off krijgen we inzicht in jouw bedrijf, klanten, leveranciers en branche. Elke SEO-campagne is maatwerk. Daarom is de SEO-strategie altijd een onderdeel van onze roadmap. Aan de hand van de huidige situatie van jouw bedrijf gaan we vervolgens aan de slag met de volgende analyses

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek gebruiken we om te onderzoeken op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken als ze naar diensten of producten zoeken. Op deze manier kunnen we ook achterhalen of de content op jouw website aansluit bij het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Technische SEO

Een website dat is voorzien van sterke technische SEO verkrijgt hogere posities in de organische resultaten van zoekmachines. We brengen in kaart of Google de website goed kan lezen (crawlen) en indexeren. Door technische SEO in te zetten zorgen we dat jouw website of webshop een sterke basis heeft.

  On-page optimalisatie

Met on-page SEO onderzoeken we of de pagina’s van jouw website of webshop goed zijn ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kijken we of de doelen op de pagina’s duidelijk zijn.

Linkbuilding

Linkbuilding is dé manier om de online vindbaarheid van jouw website te vergroten. Het is één van de belangrijkste pijlers van zoekmachine optimalisatie. Onze specialisten zijn naast nationale linkbuilding uitbesteden ook gespecialiseerd in internationale linkbuilding.

Lokaal & internationaal

Als het voor jouw bedrijf relevant is, onderzoeken we ook de mogelijkheden op het gebied van lokale SEO en/of internationale SEO. Hierbij is te denken aan het optimaliseren van Google bedrijfsprofiel of landgebonden targeting.

Gratis SEO-analyse

We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig.