Menu

LinkedIn adverteren

Het zakelijke netwerk ideaal voor leadgeneratie

Op zoek naar een LinkedIn Ads Specialist?

Wil je een specifieke DMU bereiken binnen de afdeling inkoop met minimaal 5 jaar werkervaring en werkzaam binnen een organisatie met 50-200 werknemers? Geen probleem met LinkedIn Ads.

LinkedIn adverteren start net als andere vormen van online marketing met een strategie. Wil je weten hoe je meer resultaat uit LinkedIn Ads kan halen? Vraag dan de gratis LinkedIn scan aan.

Waarom de LinkedIn scan?

  • Gratis LinkedIn scan t.w.v. €170,-
  • Inzicht in de grootte van je LinkedIn doelgroep
  • Advies over functionaliteit en advertentievormen
  • Beknopte mediaplanning inclusief timing
  • Advies over het budget voor LinkedIn

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de scan doen wij een voorstel om je LinkedIn campagnes in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

2 nominaties Dutch Search Awards 2016.

LinkedIn adverteren is ideaal voor de B2B markt. Veel B2B bedrijven hebben slechts beperkte mogelijkheden om online te adverteren, LinkedIn biedt hierin een uitkomst. Uit onderzoek blijkt dat 56% van de B2B marketeers LinkedIn inzet om hun organisatie te promoten (mei 2017).

Bart Everink

Teamleider Ads

Het LinkedIn proces in 7 stappen

1

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn daarvoor nodig? Mensen die je advertentie zien verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je LinkedIn campagnes.

2

Script schrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

3

Mediacreatie

Voor LinkedIn kunnen we posts schrijven, afbeeldingen designen, InMails ontwikkelen en landingspagina’s creëren. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

4

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van het script.

5

Inrichten van de metingen

Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke LinkedIn campagne goed presteert en welke geoptimaliseerd moet worden.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

7

Uitbreiden naar Multi-channel

Zodra we succes boeken met LinkedIn kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door zeer gericht Facebook, AdWords, Bing of Youtube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren.

Het is tijd...

Vraag de LinkedIn scan aan

Wie zijn wij

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de LinkedIn scan aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Multi-channel advertising

Waarom alleen focussen op LinkedIn? Misschien liggen jouw echte kansen wel in Facebook of YouTube advertising. Wij zijn gespecialiseerd in multi-channel advertising. Laat je wegblazen door bijvoorbeeld de combinatie van LinkedIn, Facebook, Search en YouTube.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor LinkedIn?

  • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2016
  • Inhouse media creatie en campagnemanagement
  • Multi-channel dienstverlening
  • Adverteren o.b.v. een script
  • Content optimaal op de doelgroep afgestemd
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.