LinkedIn adverteren

Met LinkedIn Ads bereik je gemakkelijk een specifieke doelgroep. LinkedIn adverteren start, net als andere vormen van online marketing, met een strategie. Wil je weten hoe je meer resultaat uit LinkedIn Ads kan halen? Vraag dan de LinkedIn review aan, waarmee we inzichtelijk maken waar jij op dit moment staat en waar je naartoe kunt groeien.

 

Waarom de LinkedIn review?

  1. Gratis LinkedIn review t.w.v. €320,-
  2. Advies over het budget voor LinkedIn
  3. Advies over functionaliteit en advertentievormen
  4. Beknopte mediaplanning inclusief timing

 

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de LinkedIn review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 

Top 10 Emerce
Beste marketingbureau 2019 🚀

Gratis LinkedIn review

Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke, gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri GooseVPN

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn e-carnavalskleding
"LinkedIn adverteren is ideaal voor de B2B markt. Uit onderzoek blijkt dat 56% van de B2B marketeers LinkedIn inzet om hun organisatie te promoten (mei 2017)."
Bart Everink Teamleider Ads

Waarom is LinkedIn adverteren belangrijk?

LinkedIn is het perfecte platform voor B2B. Het grootste zakelijk platform van de wereld geeft je de mogelijkheid om zeer exact professionals te bereiken met jouw boodschap. En mocht ‘gewoon’ verschijnen op de wall van deze doelgroep niet voldoende voor je zijn, dan kunnen we ze zelfs direct in de mailbox een bericht voor je sturen.

LinkedIn adverteren uitbesteden bij Brandfirm

LinkedIn heeft zich de laatste jaren veel ontwikkeld en maakt de mogelijkheden tot adverteren steeds interessanter voor haar gebruikers. Brandfirm is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Doet er zich een nieuwe kans voor op het platform, dan zijn wij de eerste die het voor jou gaan realiseren.

Onze LinkedIn werkwijze

Het fundament

Aan de hand van de review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn daarvoor nodig? De juiste doelgroepen targeten helpt je bij het weergeven van je LinkedIn campagne aan mensen die er voor jou toe doen. Mensen die je advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak op ieder moment in de gehele customer journey. De beloning is een beter rendement op je LinkedIn campagnes en meer verkeer naar je website.

Strategie uitwerken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen. Samen met jou zullen we een online strategie uitwerken. 

Mediacreatie

Voor LinkedIn kunnen we met content marketing diverse posts schrijven, afbeeldingen designen, video’s ontwikkelen en landingspagina’s creëren. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

Inrichten van de campagnes

Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt wat de LinkedIn strategie wordt, gaan we ook daadwerkelijk aan de slag om de campagnes te maken. De verschillende campagnes worden ingericht met de juiste doelstelling en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Meten is weten. Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Door te meten, krijg je meer inzicht in wat er online op je website gebeurt, nadat iemand via een LinkedIn advertentie op jouw website komt. Zo kan je zien welke LinkedIn advertenties goed werken en welke geoptimaliseerd moet worden. Data is de bron van onze kennis en jouw succes. 

Optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van twee weken het resultaat van de campagnes verbeteren. Door middel van analyse en rapportage kunnen we de effectiviteit van de advertenties meten en inzicht krijgen in hoe de advertenties je helpen je doelstelling te behalen op LinkedIn. 

Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Doordat onze LinkedIn specialisten jaren ervaring hebben met het adverteren via LinkedIn, zullen ze voor jou binnen de kortste keren doelen realiseren. 

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we succes boeken met LinkedIn, kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere social media kanalen. Bijvoorbeeld door Instagram adverteren, Facebook adverteren, Google Ads of YouTube zeer gericht in te zetten. Daarnaast kunnen we ook zoekmachine optimalisatie (seo) inzetten om je doelen te behalen. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief over de groeimogelijkheden adviseren.

 

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Twee Dutch Search Awards nominaties
  3. Opgenomen in de Emerce 100
  4. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Gratis LinkedIn review

Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet