Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Spotify adverteren

Realiseer merk-impact en vertel jouw verhaal op Spotify aan miljoenen gebruikers. Met een breed scala aan target mogelijkheden en unieke gebruikers segmenten, is Spotify het ideale platform om jouw doelgroep naar je website te bewegen.

Gratis Spotify analyse

Krijg inzicht in de kansen van Spotify voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Spotify analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Spotify diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Mediagebruik verandert. Analoge radiokanalen maken steeds meer plaats voor online muziekdiensten. Hoe dit kan? Door de laptop, tablet en mobiele telefoon hebben mensen de mogelijkheid om precies die muziek te luisteren waar ze behoefte aan hebben, op het moment dat zij dat willen.

Spotify heeft 135 miljoen gratis geregistreerde gebruikers wereldwijd en dit worden er met de dag meer. 50% van de Spotify-gebruikers is jonger dan 24 jaar en daarmee is Spotify een uitstekend kanaal om de jongere doelgroep te bereiken. Spotify beschikt over een bijzonder breed aanbod aan targeting (en retargeting) mogelijkheden. Niet alleen op demografische kenmerken zoals geslacht, leeftijd en locatie, maar ook op basis van luistertijd, specifieke muziekgenres en playlists. Het resultaat van je campagnes kun je gemakkelijk inzichtelijk maken aan de hand van post-listen visits en post-listen conversies.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Wij zetten Spotify in voor verschillende soorten uitdagingen. Van branding campagnes, waar de focus vooral ligt op het bereik, tot de meer ‘lower funnel’ campagnes, waarbij er wordt gestuurd op verkeer en conversie.

Een mooi voorbeeld van een conversiegerichte Spotify campagne is je bezoekers bewegen om tickets te kopen. Ben jij organisatieverantwoordelijke van een muziekfestival, dan kun je jouw doelgroep bereiken door te targetten op locatie en muziekgenre.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we aanspreken? En hoe nodigen we hen uit om de banner, video of audio advertentie op Spotify te bekijken? Mensen die je video, banner of audio advertentie gaan zien of horen, verdienen een persoonlijke benadering. Een beter rendement dankzij je Spotify campagne is de beloning.

Strategie uitwerken

Hoe gaan we in gesprek met de Spotify doelgroepen? Aan welke video of audio content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

Mediacreatie

Samen met een door jullie of door ons aanbevolen partner ontwikkelen we de Spotify video advertenties, audio advertenties en/of banners. Deze voldoen aan het script dat is gedefinieerd en komen overeen met de wijze waarop we de doelgroep binnen Spotify willen aanspreken.

Inrichten van de campagnes

De verschillende Spotify campagnes richten we in en controleren we. Uiteraard lopen we dit voor livegang samen met jou door aan de hand van het script.

Maandelijkse optimalisatie

Staan de Spotify campagnes live en wel? Dan gaan we in sprints van een maand het resultaat van de Spotify campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Online marketing meeting

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.