On-page SEO

On-page SEO is, zoals de naam al doet vermoeden, de optimaliseerbare inhoud van je website. Denk hierbij aan de content, afbeeldingen, interne links, titels en metagegevens. Door deze allemaal te optimaliseren zal jouw pagina hoger in de zoekresultaten van Google scoren. Wil je weten wat je nog kan verbeteren op je eigen website, ten opzichte van je belangrijkste concurrenten? Vraag dan een gratis on page analyse aan en wij geven je inzicht in verbeterpunten.

Waarom de on-page SEO review?

Samen met de review doen we een voorstel om je website on page te verbeteren. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 1. Vergelijking met je sterkste concurrentie
 2. Duidelijke on-page strategie op maat
 3. Opgenomen in de Emerce 100

De vrijblijvende SEO review

Krijg inzicht in de kansen van SEO voor je organisatie

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en zorgt voor goede resultaten.

Joeri GooseVPN

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop

Wat is on-page SEO?

On-page SEO is een verzamelnaam voor alle activiteiten die je op je webpagina uitvoert om hoger te scoren in de Google zoekresultaten. Bij one-page SEO kun je denken aan bijvoorbeeld de content op je pagina, je website structuur, image alt tekst, pagina titel, meta omschrijven, header opbouw en interne links, maar ook de technische aspecten van je webpagina mogen niet vergeten worden. Bij techniek werken we bijvoorbeeld aan de snelheid en mobielvriendelijkheid van je website.

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands zoekmachine optimalisatie wordt genoemd. Tijdens on-page SEO optimaliseer je verschillende onderdelen binnen een pagina om je pagina zo goed mogelijk te laten scoren op een vooraf bepaald zoekwoord. Dit zoekwoord bepalen we aan de hand van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek.

Wat is er belangrijk bij on-page SEO?

On-page SEO optimaliseert verschillende factoren van je pagina. Een verandering kan een groot verschil maken in de resultaten van Google. Daarom is het altijd goed om dit in de gaten te blijven houden. Er zijn een aantal factoren die altijd terug blijven komen als het gaat om on-page SEO:

 1. De URL
 2. De meta description
 3. De title tag
 4. De body van de tekst
 5. Headings
 6. Het gebruik van media
 7. Alt teksten
 8. Interne links

On-page SEO bij Brandfirm

Wil jij jouw bedrijf laten groeien? Dan hebben wij een heel SEO team voor jou klaar staan! Zij denken graag op strategisch niveau met je mee. Al onze SEO-specialisten hebben een eigen specialisatie binnen hun vakgebied. Onze on-page specialisten gaan dan ook graag voor je aan de slag om alles op jouw website te optimaliseren voor on-page SEO. Bij on-page SEO maken we gebruik van verschillende tools, zoals de Moz Toolbar.

Onze on-page SEO werkwijze

On-page analyse

Om de verbeterpunten voor jouw website in kaart te brengen, voeren we een on-page analyse uit. Hierbij letten we op alle factoren die belangrijk zijn voor jouw bezoekers en Google.

On-page advies

Op basis van de on-page analyse worden adviezen gegeven die we direct kunnen implementeren. Deze dragen bij aan meer kwalitatieve leads en een verbeterde click-trough-rate. Uit ervaring blijkt dat er veel winst te behalen valt uit het goed optimaliseren van de on-page factoren.

Belangrijkste on-page factoren

Er zijn een aantal factoren van belang bij on-page optimalisatie. De belangrijkste factoren die we onderscheiden zijn content, paginatitels, meta beschrijvingen, goed geoptimaliseerde URL’s, interne links en afbeeldingen.

Andere SEO diensten

Als de on-page verbeteringen van je website zijn doorgevoerd, kunnen we kijken naar andere verbeterpunten op je website. Dit kan bijvoorbeeld technische SEO zijn of je backlink profiel. Wij zullen je hierin pro-actief adviseren en aangeven waarin je kan verbeteren ten opzichte van je concurrenten.

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketing strategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketing bureaus rekenen.

 1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
 2. Twee Dutch Search Awards nominaties
 3. Opgenomen in de Emerce 100
 4. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.