• Google Ads

  Haal je onvoldoende rendement uit de Google Ads campagne? En zie je de kosten per klik stijgen? Wij lossen dit voor je op. Vraag de gratis Google Ads review aan.

  Google Ads wordt steeds duurder voor adverteerders. Dit komt met name door de marktwerking in het veilingsysteem. Het vergt een goede strategie, intelligentie en sterk gebruik van technologie om te winnen in Google Ads. Laat ons onszelf bewijzen middels de Google Ads review.

  Waarom de Google Ads review?

  • Gratis Google Ads review t.w.v. €320,-.
  • Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat.
  • Search, Shopping, Remarketing & DSA analyse.
  • Rapport vol verbeterpunten voor meer rendement.

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis Google Ads review

  Rapport vol verbeterpunten voor meer rendement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Onze Google Ads review leidt in 85% van de gevallen tot meer rendement. Goed begin van een samenwerking!“

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Wat is Google Ads en wat is het belang?

Eén van de meest doeltreffende marketingkanalen blijft Google Ads. Een platform waar potentiële klanten actief op zoek zijn naar een product of dienst welke jij aanbiedt en dan ook nog eens bovenaan staan met je product: wie wil dat nou niet? Google Ads (voorheen Google Adwords) maakt dit allemaal mogelijk.

Waarom Google Ads uitbesteden bij Brandfirm?

Als Google Premium partner staan er 10 professionals voor jou klaar om ook voor jou enorm rendabele campagnes te realiseren.

Sinds onze eerste klikken in 2002 hebben wij ondertussen bijna 3 miljoen conversies voor onze klanten gerealiseerd en daar kunnen die van jou zeker ook nog bij!

Onze Google Ads werkwijze

Strategiebepaling

Aan de hand van de Google Ads review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de online marketing doelen vast en spreken we af welke uitingen we gaan gebruiken in de advertenties.

Zoekwoord analyse maken

Een goede campagne gaat of staat met een uitgebreide zoekwoordanalyse. Door inzichtelijk te maken op welke relevante zoekwoorden je allemaal vertoond kan worden, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Daarnaast maken we ook inzichtelijk op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet vertoond willen worden, om ook nog eens onnodige kosten te voorkomen en ons budget maximaal te gebruiken.

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament richten we de campagnes in. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De Google Ads set-up communiceren we via een duidelijke Google Spreadsheet.

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversie funnels door om te kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt en je een beter resultaat behaalt.

Inrichten automation

We voeren alle scripts en functionaliteiten door die ons gaan helpen bij het effectief managen van je campagnes. De scripts hebben we zelf ontwikkeld om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen bij de juiste doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat er continu aan jouw campagne wordt gewerkt, zelfs als we slapen. Adverteren in Google was nog nooit zo makkelijk.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Google Ads kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Naast adverteren met Google AdWords kunnen we ook adverteren op social media kanalen. Zo kunnen we bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Microsoft Advertising (voorheen Bings Ads) of YouTube zeer gericht inzetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief over de groeimogelijkheden adviseren. Ook zullen we je adviseren of zoekmachine optimalisatie bij jouw bedrijf past.

De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis Google Ads review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.