Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met social media creatie

Social media is niet meer weg te denken uit de online marketingmix van jouw bedrijf. Ons contentteam kent de kansen van social media marketing en denkt graag met je mee over de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf.

Gratis social media analyse

Krijg inzicht in de kansen van social media voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis social media analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit social media diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Social media marketing is een belangrijk onderdeel van iedere online marketingstrategie. Het omvat de online social media platforms van een bedrijf, met daarnaast de social media activiteiten, zoals posts, stories, likes, reacties, shares, etc. Een goede social media marketingstrategie begint met het aanmaken van bedrijfspagina’s en profielen op social media kanalen die interessant zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand van je doelen en je doelgroep kies je deze kanalen. Zo zet je LinkedIn in als jouw bedrijf actief is in de B2B-branche, maar gebruik je Instagram of Pinterest als je bijvoorbeeld interieurartikelen verkoopt.

Het eindigt natuurlijk niet met het aanmaken van deze profielen en pagina’s. Het is namelijk erg belangrijk dat je een strategie opstelt waarbij je social media inzet om (potentiële) klanten zo effectief mogelijk te bereiken. Door op een doordachte manier te posten en te delen kun je met social media marketing doelen bereiken, zoals meer verkeer naar je website en meer verkoop. Maar social media marketing kan ook worden ingezet om een community te creëren waar klanten met elkaar en met jou als bedrijf kunnen communiceren.

Social media marketing is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en daarom kan het plaatsen van relevante content op het social media kanaal van jouw organisatie echt niet achterblijven. Wij snappen dat het moeilijk is om de juiste social media strategie voor jouw social media kanalen te maken en daar helpen we je dan ook graag mee. Wanneer jij al jouw wensen en behoeften hebt gedeeld, zullen we een passend social media marketingplan voor je samenstellen.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Onze contentspecialisten zijn ervaren en op de hoogte van de nieuwste trends omtrent social media. Ze weten met social media in te spelen op jouw doelgroep en zijn gespecialiseerd in het opstellen van een social media strategie die aansluit op jouw doelstellingen. De social media strategie zal zorgen voor duidelijke, haalbare doelen, overzichtelijke contentlijnen en een fijne contentkalender.

Social media strategie

Het social media landschap is zeer divers. We hebben te maken met verschillende media, verschil in demografie per medium en verschil in uitingen. Om die reden is het belangrijk om een social media strategie te formuleren. Dit is juist wat er bij veel bedrijven vaak mist; ze zijn enkel en alleen aanwezig op social media en doen maar wat.

Een social media strategie maakt inzichtelijk met welk verhaal je welke doelgroep op welk social media platform, zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn, bereikt. We stellen een social media contentkalender op en stemmen die af op jouw doelstellingen. In deze social media kalender vind je evenementen en feestdagen waarop jij kunt inspelen. Daarnaast geven we weer wat jouw best presterende social media campagne kan zijn. Hierbij staan de doelen die jij wilt bereiken centraal. Of het nu gaat om het verhogen van websiteverkeer of een full funnel strategie afgestemd op de customer journey, wij helpen je!

Voor ieder doel en iedere branche is een ander social media kanaal interessant. Daarom kijken wij welk kanaal voor jouw doelen en doelgroepen het meest interessant is. Wij maken een social media strategie voor Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en LinkedIn.

Maandelijkse social media evaluatie en advies

We evalueren iedere maand je social media activiteiten en geven je advies. Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw social media kanalen te halen en je doelen te bereiken. We werken met targets en maken het resultaat voor jou inzichtelijk. Denk hierbij aan een dashboard waar je alles in één oogopslag terug kan vinden.

Social media marketing in de contentstrategie

Als jij bij ons langskomt voor een brainstorm over social media posts, brengen we de content marketingfunnel voor jouw bedrijf in kaart. Het is belangrijk om aan alle aspecten uit de funnel aandacht te besteden. Samen met jou kijken we welke fases van de funnel sterk ingericht zijn voor jouw bedrijf en in welke fases nog kansen liggen. Aan het eind van de brainstorm weten we of social media marketing het juiste middel is voor jouw bedrijf, of dat we ons wellicht (ook) moeten richten op de andere aspecten van content marketing, zoals SEO-content, e-mail marketing of PR.

Guus, Sabine en Rachelle

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.