Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Public Relations (PR)

Wil je met jouw bedrijf in het nieuws komen en naamsbekendheid opbouwen? Of lijkt het je wel wat om een autoriteitspositie te verkrijgen? Met PR genereren wij de publiciteit die jouw bedrijf of jouw product verdient.

Gratis PR-analyse

Krijg inzicht in de kansen van PR voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis PR-analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit PR-dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Wil je jouw bedrijf of een (nieuw) product beter in de markt zetten? Dan weet je dat het een tijd kan duren voordat je naamsbekendheid hebt opgebouwd. Je kunt adverteren, maar het is wel duidelijk dat dit een advertentie is.

PR is anders dan advertenties; het is een manier om exposure te krijgen van binnenuit. Goede PR wordt niet gezien als een advertentie, maar als een interessant nieuwsartikel. Dit zorgt voor geloofwaardigheid van jouw bedrijf of jouw product. Daarom mag de waarde van free publicity via PR niet worden onderschat! Bovendien zijn journalisten altijd op zoek naar het volgende verhaal waarmee ze gaan scoren in het snelle medialandschap. Wij leveren ze dit verhaal aan.

Kevin & Tim

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Niet elk feit is nieuwswaardig. Daarom gaan onze contentspecialisten met jou een dialoog aan tijdens een stevige brainstormsessie. We bespreken het verhaal van jouw bedrijf, wat je zo bijzonder maakt en waar jouw werknemers het tijdens de koffiepauze over hebben. Zo gaan we op zoek naar onderwerpen met nieuwswaarde. Dit onderwerp kan worden uitgewerkt met informatie die voorhanden is of we kunnen een onderzoek uitzetten bij 1000 Nederlanders.

Ons proces begint dus met een goede brainstormsessie. Zodra we een interessante, creatieve invalshoek hebben gevonden, schrijven we het persbericht. Dit persbericht delen wij met journalisten in relevante media. We hebben een uitgebreid netwerk aan journalisten van grote (online en offline) media, maar evengoed journalisten van streek- en vakmedia. Nadat we het persbericht hebben opgeleverd bij de passende media, monitoren we de resultaten van de campagne. Uiteraard houden we je constant op de hoogte van de resultaten en evalueren we deze.

PR in de contentstrategie

Kom je bij ons langs voor een brainstormsessie over PR? Dan kijken we niet alleen naar de kansen op het gebied van PR, maar ook naar de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf op andere vlakken van contentmarketing. We brengen de gehele content marketingfunnel voor jouw bedrijf in kaart, omdat we geloven dat alle aspecten aandacht behoeven als we optimaal resultaat willen behalen. Samen met jou kijken we welke fases van de funnel sterk zijn ingericht zijn en in welke fases nog kansen liggen. Zo weten we aan het eind van de brainstorm of PR het juiste middel is voor jouw bedrijf, of dat we ons wellicht (ook) moeten richten op bijvoorbeeld SEO-content, overtuigende teksten, e-mailmarketing of social media marketing.

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.