Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Pinterest adverteren

Pinterest is een platform dat draait om inspiratie, maar dat betekent niet dat het platform niet geschikt is om op te adverteren. Integendeel, juist omdat de nieuwsgierigheid naar merken en producten op dit kanaal steeds groter wordt en het aantal gebruikers blijft toenemen, biedt Pinterest veel kansen.

Gratis Pinterest analyse

Krijg inzicht in de kansen van Pinterest voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Pinterest analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Pinterest diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Momenteel telt Pinterest 3,5 miljoen gebruikers in Nederland en dit blijft groeien. Het platform is met name bekend onder vrouwen, maar trekt ook steeds meer de aandacht van mannen en mensen met een creatief beroep. Er is een aantal redenen waarom adverteren op Pinterest voordelig is. Zo ligt de traffic naar het brandpunt hoog. Wanneer de gebruiker op jouw afbeelding klikt, wordt diegene meteen doorgelinkt naar de originele bron: jouw website. Hoe meer Pins je plaatst, hoe vaker je website bezocht zal worden.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Onze advertising specialisten kunnen op een strategisch niveau met jou meedenken. Wij zorgen ervoor dat je meer bekendheid creëert via Pinterest door volgens onderstaande stappen samen aan de slag te gaan.

Het fundament

Vanuit de gemaakte analyse bekijken we waar we zo snel mogelijk mee aan de slag kunnen. We spreken daarbij af welke uitingen er in de Pinterest advertenties gebruikt gaan worden. Daarnaast bespreken we ook wat de doelen zijn.

Doelgroepbepaling

We bepalen de doelgroep door te kijken naar je onderneming en uiteraard door met jou in gesprek te gaan. Vervolgens bedenken we hoe we de doelgroep het beste kunnen uitnodigen.

Script uitwerken

Daarna bekijken we hoe we jouw doelgroep het beste kunnen aanspreken. Welke overtuigingstechnieken zijn hiervoor nodig? Waar heeft de doelgroep behoefte aan? Zo proberen we in gesprek te komen met de doelgroep van jouw bedrijf.

Campagnes inrichten

We richten samen campagnes in en controleren ze. Voor de livegang lopen we de campagne samen nog een keer door aan de hand van het script.

Metingen inrichten

Het meten van de campagnes is belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat de metingen goed worden ingericht. Met de metingen kunnen we zien waar verbeteringen nodig zijn maar ook wat het goed doet op Pinterest.

Maandelijkse optimalisatie

Na de livegang bekijken we de resultaten van de campagnes. Hieruit gaan we de campagnes optimaliseren. We sturen hierbij aan op duidelijke targets en maken de resultaten zo inzichtelijk mogelijk.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.