Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met social media adverteren

De sterke toename in online media, specific targeting en data-analyse zorgt ervoor dat je jouw doelgroepen steeds makkelijker kunt bereiken op sociale media. Inzicht in de mogelijkheden? Laat ons een social media advertising analyse maken.

Gratis social ads analyse

Krijg inzicht in de kansen van social media adverteren voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis social ads analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit advertenties van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Online adverteren is het zichtbaar maken van een bedrijf door middel van het inkopen van online advertentieruimte. Online adverteren kent enkele voordelen ten opzichte van offline adverteren. Dankzij het real-time karakter van online kunnen we tijd-, plaats- en context specifiek advertentieruimte inkopen. Daarnaast kan je met online advertenties targeten op specifieke doelgroepen via social media kanalen als Facebook Ads, LinkedIn Ads, Snapchat Ads, TikTok Ads, Pinterest Ads, YouTube Ads of Instagram Ads.

Tevens kunnen we de resultaten van deze manier van adverteren beter meten. Deze voordelen zorgen voor een beter resultaat tegen lagere kosten ten opzichte van offline adverteren. Door te adverteren via sociale media zorg je ervoor dat potentiële klanten eerder in contact komen met jouw product of dienst.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Brandfirm volgt altijd de meest recente ontwikkelingen, en zo ook op het gebied van social media. Wanneer er nieuwe kansen komen of een nieuw platform aan de horizon verschijnt, zijn onze Ads-specialisten de eerste die jou hiervan op de hoogte brengen.

Het fundament

Wanneer wij een analyse voor social media hebben gemaakt voor jouw onderneming, kunnen wij vaststellen welke onderdelen zo snel mogelijk moeten worden opgepakt. We spreken af op welke social media kanalen we ons gaan focussen, welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden en wat de doelen zijn.

Bepalen van de doelgroep

We bespreken vervolgens welke doelgroep we willen aanspreken. Wat is de doelgroep van jouw bedrijf en hoe overtuigen we ze met de advertentie?

Marketingfunnel uitwerken

Nadat de doelgroep is bepaald, gaan we bekijken hoe we in contact komen met de doelgroep. Waar heeft de doelgroep behoefte aan? Wat moet er gebeuren om hun aandacht te krijgen? Kunnen we ze belonen wanneer ze doen wat we willen? En hoe doen we dat dan? We bekijken hoe we de doelgroep per fase willen aanspreken. Samen zullen we een strategie uitwerken.

Mediacreatie

We maken onderscheid in soorten media. Denk bij Instagram aan het posten van video’s, foto’s maar ook stories. Op YouTube focussen we ons daarentegen weer alleen op video. We bedenken per kanaal passende content. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

Inrichten van campagnes

De volgende stap is het inrichten van de campagnes. Voordat we live gaan, lopen we samen de campagnes nog eens door aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

De metingen zijn erg belangrijk. Hieruit kunnen we namelijk opmaken welke social media campagnes het goed doen en welke geoptimaliseerd moeten worden.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes optimaliseren. We sturen hierbij op duidelijke targets en maken het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Zo weet je precies waar we mee bezig zijn.

Guus, Sabine en Rachelle

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.