• Websitesnelheid

  Je bezoekers laten converteren is het belangrijkste op je website of webshop. Als de snelheid niet goed is, is de kans groot dat je omzet misloopt. Door de techniek aan de achterkant op de juiste manier in te richten en door gebruik te maken van de snelste servers met NVME schijven (tot 10x sneller dan SSD), kunnen wij voor elke website of webshop een goede snelheid garanderen. Om de kansen voor jouw website of webshop inzichtelijk te krijgen, voeren wij website benchmarks uit.

  Waarom de websitesnelheid benchmark?

  • Eenmalige kosten van € 74,95
  • Inzicht in de huidige prestaties van jouw website of webshop
  • Uitgebreid rapport op basis van kansen
  • Snel schakelen voor de efficiëntste optimalisaties
 • Website benchmark

  Een duidelijk rapport met stappen voor optimale website snelheid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

“Een trage webshop zorgt ervoor dat je veel omzet misloopt.”

Robin Landweer

Teamleider design & development

Hoe hebben we dat gedaan?

Over webdesign

Waarom is een snelle website zo belangrijk?

De bezoekers van jouw website staan centraal. Je wilt dat ze converteren en dat staat direct in verband met een snelle website. Wanneer bezoekers een lange laadtijd ervaren, haken ze af en verlaten ze je website. Naast dat een snelle laadtijd belangrijk is voor de eindgebruiker, is het ook voor je positie in Google relevant. Google geeft namelijk voorrang aan websites en webshops met een snelle laadtijd, waardoor jouw site hoger in de zoekresultaten komt.

Snelheidsoptimalisaties door Brandfirm

Onze developers optimaliseren graag de snelheid van jouw website of webshop. Ze werken met up-to-date servers die elke drie jaar vernieuwd worden. Door deze vernieuwingen uit te voeren waarborgen zij de kwaliteit en kunnen ze inspelen op de nieuwste technologieën; de servers zijn tot wel 7x sneller dan SSD. Daarnaast blijven onze developers de websitesnelheid maandelijks optimaliseren door middel van allerlei slimme tools. Zo weet je zeker dat jouw website of webshop de snelste laadtijd heeft!

Benchmarks en optimalisatie: onze werkwijze

Website kopie op onze server

Om een benchmark van de websitesnelheid te maken, kopiëren we jouw website naar onze servers. Deze is uiteraard niet indexeerbaar op een testomgeving gezet. Vervolgens vergelijken we de snelheidsprestaties van jouw website met de installatie die op onze server staat. Hiervoor hebben wij alleen de FTP gegevens of een hostingbeheer account van de website nodig.

Benchmark rapport met snelheidsoptimalisaties

In het benchmark rapport wordt de volledige test uitgeschreven met daarbij de resultaten en bevindingen. In het rapport kun je eenvoudig zien of de website op onze servers sneller is ten opzichte van de huidige omgeving. Vervolgens wordt advies gegeven over de uit te voeren optimalisaties.

Gericht de websitesnelheid optimaliseren

Afhankelijk van de uitkomst van de benchmark kunnen er optimalisaties worden uitgevoerd. Deze optimalisaties zorgen ervoor dat de website sneller werkt voor de eindgebruiker. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het conversiepercentage toeneemt, naar mate een website sneller is en het je positie in Google verhoogt.

De optimalisaties kunnen een websiteverhuizing naar onze server betekenen, maar ook het toepassen van het juiste hostingpakket of de juiste caching methodes.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Website benchmark

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.