Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met retargeting

Retargeting is een zeer effectieve methode om ‘top-of-mind’ bij je doelgroep te blijven. Wil jij een goede retargeting strategie die focust legt op het beslissingsproces van je bezoeker? Vraag een retargeting analyse aan.

Gratis retargeting analyse

Krijg inzicht in de kansen van retargeting voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis retargeting analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit retargeting van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Ex-websitebezoekers opnieuw benaderen via andere websites (bijvoorbeeld NU.nl of FD.nl) heet retargeting. Met een goede boodschap en mooie content blijf je top-of-mind van een waardevolle doelgroep. Namelijk de doelgroep die jou al kent, ze zijn immers al eens op je website geweest. Het is een redelijk goedkoop marketingkanaal, doordat het conversiepercentage via retargeting vaak hoger ligt dan via andere kanalen.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Wij kunnen de retargeting campagnes van a tot z voor jou opzetten. Zo kunnen wij de doelgroepen gaan inrichten en vullen, de meest geschikte campagnes en kanalen inrichten met visuals en deze vervolgens optimaliseren om maximaal rendement te behalen.

Het fundament

Aan de hand van de analyse stellen we vast welke onderdelen snel kunnen worden opgepakt. Daarnaast worden er doelen gesteld en spreken we af welke uitingen er in de advertenties worden gebruikt.

Doelgroepen bepalen

Welk type websitebezoekers en hoeveel bezoekers gaan we op welke manier aanspreken? Je doelgroep verdient een persoonlijke aanpak. De beloning is een grotere effectiviteit van de retargeting campagnes. Hierdoor zullen potentiële klanten een conversie doen en bestaande klanten vaker terugkomen.

Doelgroepen bereiken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content hebben ze op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze overgaan op conversie? Het strategische spel is begonnen. Door een goede retargeting strategie samen te stellen, staan we sterk in onze schoenen.

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang van de retargeting campagne lopen we samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Omdat retargeting multi-channel advertising is, is het belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke remarketingfunnel goed presteert en welke we verder gaan optimaliseren.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de retargeting campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat goed inzichtelijk.

Online marketing meeting

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.