Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Microsoft advertising

Microsoft advertising, voorheen Bing Ads, is een must geworden in de marketingmix. Wil jij weten of Microsoft Advertising ook voor jou interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit!

Gratis Microsoft analyse

Krijg inzicht in de kansen van Microsoft voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Microsoft analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Microsoft diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Microsoft advertising is een simpele, maar unieke kans. Vaak wordt er neergekeken op deze zoekmachine, maar dit is onterecht. Het kent weliswaar niet de volumes van Google Ads, maar wel een kleinere concurrentiestrijd en lagere CPC’s. Microsoft Ads is een kanaal die eigenlijk niet mag ontbreken in een online marketingmix waarbij je ook Google Ads inzet.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Middels het bouwen van een goede verbinding tussen Google Ads en Microsoft Ads kunnen wij zeer efficiënt jouw campagnes managen. Onze Advertising specialisten hebben jarenlange ervaring en denken graag op strategisch niveau met jou mee.

Strategiebepaling

Onze Microsoft advertising analyse stelt vast welke onderdelen moeten worden opgepakt. Daarnaast stelt de analyse doelen vast en wordt er afgesproken welke uitingen we gaan gebruiken in de Microsoft advertenties.

Zoekwoord analyse maken

Een uitgebreide zoekwoord analyse kan een campagne maken of kraken. In een zoekwoordanalyse wordt inzichtelijk op welke relevante zoekwoorden je vertoond kunt worden. Door hierop in te spelen, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Om onnodige kosten te voorkomen en het budget maximaal te benutten, wordt er ook inzichtelijk gemaakt op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet getoond willen worden.

Inrichten van de campagnes

Op basis van de analyse richten we de Microsoft Ads campagnes in. Dit doen we uiteraard samen met jou! De Microsoft Ads set-up communiceren we via een duidelijke Spreadsheet.

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is makkelijk. Maar wij doen er ook alles aan om je gestelde doelen te behalen en daarom meten we de doelen. Om die reden richten we Google Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversiefunnels door. Dit doen we zodat we kunnen kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt.

Inrichten automation

Voor het effectief managen van je campagnes, voeren we alle scripts en functionaliteiten door. Om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen, hebben we deze scripts zelf ontwikkeld. Hiermee zorgen we ervoor dat er continu aan jouw Microsoft Ads campagne wordt gewerkt.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.