Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Facebook adverteren

Wil je je brand awareness vergroten of meer leads genereren? Facebook adverteren is een kanaal dat voor beide ingezet kan worden. Je kunt zeer specifiek targeten op o.a. demografie, locatie, interesse en gedrag.

Gratis Facebook analyse

Krijg inzicht in de kansen van Facebook voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Facebook analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Facebook diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Met ruim één miljard gebruikers is Facebook wereldwijd hét grootste social media platform. Facebook is daarmee een ideaal platform om veel mensen te bereiken middels een advertentie. In Nederland is Facebook na WhatsApp het grootste social media platform met 10,4 miljoen gebruikers.

De kracht van Facebook

Vrijwel iedere doelgroep is actief op Facebook. Jongeren die onderweg naar school hun tijdlijn bekijken om te zien wat klasgenootjes in het weekend hebben gedaan. Young adults die via Facebook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste trends. En ook vijftigplussers die met de tijd willen meegaan en zich net als de andere Facebook gebruikers vermaken met leuke video’s die worden geliked en gedeeld. De doelgroep van Facebook is zeer breed. Waarschijnlijk heb jij als bedrijf een beperkte doelgroep, maar de kans dat deze groep zich ook op het sociale medium Facebook begeeft, is vrij groot. Daarom is Facebook adverteren een mooie kans. 

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn daarvoor nodig? Mensen die je advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je Facebook campagnes.

Script schrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

Mediacreatie

Voor Facebook kunnen we posts schrijven, afbeeldingen designen, video’s ontwikkelen en landingspagina’s creëren. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke Facebook campagne goed presteert en welke geoptimaliseerd moet worden.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Guus, Sabine en Rachelle

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.