Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met YouTube adverteren

YouTube advertising levert meer op dan tv-reclame, is goedkoper dan tv-reclame en biedt een groter bereik dan tv-reclame. Bereik duizenden mensen per uur met een top rendement, al vanaf € 0,03.

Gratis YouTube analyse

Krijg inzicht in de kansen van YouTube voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis YouTube analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit YouTube diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Mediagebruik verandert. Lineaire tv maakt steeds meer plaats voor online video. Hoe dit kan? Door de komst van smartphone, tablet en laptop hebben mensen meer mogelijkheden om de content te bekijken waar ze behoefte aan hebben, op het moment dat zij dat willen. Hen bereiken? YouTube Marketing! Er zijn drie vormen van adverteren binnen YouTube. Zo kun je adverteren op YouTube met de YouTube Instream Ad, de YouTube Discovery Ad en de YouTube Bumper Ad.

YouTube heeft bijzonder goede targeting mogelijkheden. Niet alleen op demografische kenmerken, maar ook op basis van intentie tot aankoop of actie. Hierdoor is de rol van video gegroeid en heeft ook YouTube zijn aandeel onderin de funnel.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Wij zetten YouTube in voor verschillende soorten uitdagingen. Van branding campagnes, waar de focus vooral ligt op het bereik, tot meer ‘lower funnel’ campagnes, waarbij er wordt gestuurd op verkeer en conversieoptimalisatie.

YouTube richt zich meer en meer op resultaat. Hier spelen we op in door gebruik te maken van de nieuwe functionaliteiten die hierbij zijn ontstaan.

Een mooi voorbeeld van een conversiegerichte videocampagne is het gebruik maken van ‘custom intent’ doelgroepen. Met custom intent doelgroepen kun je personen bereiken die in de afgelopen 7 dagen naar een relevant product of een relevante dienst hebben gezocht. In combinatie met de juiste video kan dit leiden tot goed converterende campagnes.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we aanspreken? En hoe nodigen we hen uit om de YouTube video te bekijken? Mensen die je video of YouTube advertentie zien, verdienen een persoonlijke benadering. De beloning is een beter rendement op je YouTube campagne.

Strategie uitwerken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke video content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

Mediacreatie

Samen met een door jullie of door ons aanbevolen partner, ontwikkelen we de YouTube video’s. Deze voldoen aan het script dat is gedefinieerd en komen overeen met de wijze waarop we de doelgroep binnen YouTube willen aanspreken.

Inrichten van de campagnes

De verschillende YouTube campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Uiteraard lopen we voor livegang samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de YouTube campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.