Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Snapchat adverteren

Met ruim 1,3 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is Snapchat een onmisbaar marketing platform. Snapchat is hét platform om vooral jouw jongere doelgroep (12 tot en met 24 jaar) te bereiken.

Gratis Snapchat analyse

Krijg inzicht in de kansen van Snapchat voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Snapchat analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Snapchat diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Snapchat is één van de meest gebruikte platformen onder jongeren. Snapchat wordt door 2,4 miljoen Nederlanders gebruikt. Meer dan 70% van de gebruikers van Snapchat is tussen de 15 en 19 jaar oud. Adverteren op Snapchat is dé manier om deze jonge doelgroep te bereiken.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Als één van de Nederlandse pioniers betreffende Snapchat adverteren, weten wij hoe we voor jou een campagne binnen Snapchat moeten draaien. Onze Advertising specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen op strategisch niveau met jou meedenken.

Het fundament

Aan de hand van de Snap Ads analyse stellen we vast welke onderdelen er opgepakt moeten worden. We stellen de doelen vast en spreken af welke uitingen er in de Snapchat advertenties gebruikt gaan worden. Denk hierbij aan foto, video, filters en lenzen.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep(en) gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn hiervoor nodig? De juiste doelgroep(en) targeten helpt je bij het weergeven van je Snapchat advertenties aan mensen die er voor jou toe doen. Mensen die jouw Snapchat advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Hierdoor zorg je voor een optimale interactie met jouw boodschap, wat zal leiden tot de goede resultaten.

Strategie uitwerken

Hoe communiceren we met de doelgroep(en)? Aan welke content heeft welke doelgroep op welk moment behoefte? En hoe belonen we de doelgroep(en) wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is nu begonnen.

Mediacreatie

Voor Snapchat Advertising kunnen we Snap Ads, Story Ads, Collection Ads en filters designen en ontwikkelen. Deze advertenties bestaan uit een combinatie van afbeeldingen en/of video’s. Bij het kiezen van de media-inzet is het van belang dat dit naadloos aansluit op de beoogde doelstelling.

Inrichten van de campagnes

Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt wat de Snapchat strategie wordt, gaan we ook daadwerkelijk aan de slag met het inrichten van campagnes. De verschillende campagnes worden ingericht met de juiste doelstelling en natuurlijk gecontroleerd. Zo lopen we voor livegang samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Meten is weten, ook bij een Snapchat campagne. Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Door te meten, krijg je meer inzicht in wat er online op je website of webshop gebeurt, nadat iemand via een Snapchat advertentie op jouw website komt. Zo kun je onder meer zien welke Snapchat advertenties het goed doen en welke geoptimaliseerd moeten worden. Wij gebruiken data als bron van onze kennis en jouw succes.

Optimalisatie

Na livegang van de Snapchat campagnes, gaan we in sprints van twee weken het resultaat van de campagnes bijschaven. Aan de hand van analyse en rapportage kunnen we de effectiviteit van de Snapchat advertenties meten en inzichtelijk maken hoe de huidige advertenties je helpen je doelstelling te behalen. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Online marketing meeting

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.