Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met Instagram adverteren

Instagram is niet meer weg te denken uit social media advertising. Instagram is namelijk een van de snelstgroeiende kanalen met advertentiemogelijkheden. Het kanaal biedt daarnaast veel mogelijkheden om met jouw doelgroep te communiceren.

Gratis Instagram analyse

Krijg inzicht in de kansen van Instagram voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis Instagram analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit Instagram diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Ben je op zoek naar een manier om je brand awareness te vergroten of meer leads te genereren? Dat kan via Instagram adverteren. Met de nauwkeurige target opties kun je met advertenties de gewenste doelgroep gemakkelijk bereiken. Bij de target mogelijkheden kun je denken aan locaties, interesses, gedrag, demografische gegevens, automatische doelgroepen, vergelijkbare doelgroepen en aangepaste doelgroepen.

Uit diverse onderzoeken kan geconcludeerd worden dat Instagram vandaag de dag ongekend populair is. Zo heeft Instagram meer dan een miljard actieve gebruikers per maand en heeft het kanaal dagelijks meer dan 500 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. De cijfers liegen er niet om: adverteren via Instagram is een slimme zet.

De kracht van Instagram

Momenteel is Instagram een van de meest bezochte social media platformen in Nederland. Zo heeft Instagram 5,6 miljoen Nederlandse gebruikers. Daarnaast is Instagram het snelstgroeiende kanaal met advertentiemogelijkheden. Adverteren op Instagram kan op verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om alleen foto advertenties te plaatsen, maar ook videoadvertenties, carrouseladvertenties, stories advertenties, advertenties in ontdekken en collectie advertenties behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de miljoenen dagelijkse Instagram gebruikers per dag, is het bereik enorm groot.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Brandfirm volgt altijd de meest recente ontwikkelingen, en zo ook op het gebied van Instagram. Wanneer er nieuwe kansen komen op het platform, zijn onze Ads-specialisten de eerste die jou hiervan op de hoogte brengen.

Het fundament

Wanneer wij een analyse voor Instagram hebben gemaakt voor jouw onderneming, kunnen wij vaststellen welke onderdelen zo snel mogelijk moeten worden opgepakt. We spreken af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden en wat de doelen zijn.

Bepalen van de doelgroep

We bespreken vervolgens welke doelgroep we willen aanspreken. Wat is de doelgroep van jouw bedrijf en hoe nodigen wij hen uit om de Instagram post te bekijken?

Marketingfunnel uitwerken

Nadat de doelgroep is bepaald, gaan we bekijken hoe we in contact komen met de doelgroep. Waar heeft de doelgroep behoefte aan? Wat moet er gebeuren om hun aandacht te krijgen? Kunnen we ze belonen wanneer ze doen wat we willen? En hoe doen we dat dan? We bekijken hoe we de doelgroep per fase willen aanspreken. Samen zullen we een strategie uitwerken.

Mediacreatie

We maken onderscheid in soorten media. Denk bij Instagram aan het posten van video’s, foto’s maar ook stories. We bedenken per medium passende content. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

Inrichten van campagnes

De volgende stap is het inrichten van de campagnes. Voordat we live gaan, lopen we samen de campagnes nog eens door aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

De metingen zijn erg belangrijk. Hieruit kunnen we namelijk opmaken welke Instagram campagnes het goed doen en welke geoptimaliseerd moeten worden.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes optimaliseren. We sturen hierbij op duidelijke targets en maken het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Zo weet je precies waar we mee bezig zijn.

Online marketing meeting

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.