Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met LinkedIn adverteren

Bereik eenvoudig jouw zakelijke doelgroep met LinkedIn Ads. Wil je weten hoe je meer resultaat met LinkedIn Ads kunt behalen? Vraag dan de LinkedIn analyse aan. Dan laten we je zien waar je naartoe kunt groeien.

Gratis LinkedIn analyse

Krijg inzicht in de kansen van LinkedIn voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis LinkedIn analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit LinkedIn diensten van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

Wanneer je als bedrijf actief bent in de B2B markt is LinkedIn een interessant marketingkanaal, zeker als het gaat om online adverteren. Het is een uniek platform waar zich een groot deel van de professionals begeven. Nederland telt 4,7 miljoen gebruikers waarvan zo’n 771.000 dagelijks actief.

Het biedt je de mogelijkheid om zeer gericht professionals te bereiken met jouw boodschap. Is het verschijnen op de ‘wall’ van jouw doelgroep niet voldoende? Dan zetten we een InMail campagne voor je op. Daarmee zorgen we dat jouw bericht direct in de mailbox van jouw doelgroep verschijnt.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

LinkedIn heeft zich de laatste jaren erg ontwikkeld en maakt de mogelijkheden tot adverteren steeds interessanter voor haar gebruikers. Brandfirm is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Doet er zich een nieuwe kans voor op het platform, dan zijn wij de eersten die het voor jou gaan realiseren.

Het fundament

Aan de hand van de analyse stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? En welke overtuigingstechnieken zijn daarvoor nodig? De juiste doelgroepen targeten helpt je bij het weergeven van je LinkedIn campagne aan mensen die er voor jou toe doen. Mensen die je advertentie zien, verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak op ieder moment in de gehele customer journey. De beloning is een beter rendement op je LinkedIn campagnes en meer verkeer naar je website.

Strategie uitwerken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen. Samen met jou zullen we een online strategie uitwerken.

Mediacreatie

Voor LinkedIn kunnen we met content marketing diverse posts schrijven, afbeeldingen designen, video’s ontwikkelen en landingspagina’s creëren. Het is belangrijk om maatwerk media voor de verschillende campagnes en uitingen in te zetten.

Inrichten van de campagnes

Nadat we inzichtelijk hebben gemaakt wat de LinkedIn strategie wordt, gaan we ook daadwerkelijk aan de slag om de campagnes te maken. De verschillende campagnes worden ingericht met de juiste doelstellingen en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Meten is weten. Het is belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Door te meten, krijg je meer inzicht in wat er online op je website gebeurt, nadat iemand via een LinkedIn advertentie op jouw website komt. Zo kan je zien welke LinkedIn advertenties goed werken en welke geoptimaliseerd moeten worden. Wij gebruiken data als bron van onze kennis en jouw succes.

Optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van twee weken het resultaat van de campagnes verbeteren. Door middel van analyse en rapportage kunnen we de effectiviteit van de advertenties meten en inzicht krijgen in hoe de advertenties je helpen je doelstelling te behalen op LinkedIn.

Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Doordat onze LinkedIn specialisten jaren ervaring hebben met LinkedIn adverteren, zullen ze voor jou binnen de kortste keren doelen realiseren.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.