Brandfirm logo
NL EN

Kom verder met websitesnelheid optimaliseren

Door de techniek aan de achterkant op de juiste manier in te richten en door gebruik te maken van de snelste servers met NVME schijven (tot 10x sneller dan SSD), kunnen wij voor elke website of webshop een goede snelheid garanderen.

Gratis website analyse

Krijg inzicht in de kansen van website optimalisatie voor je bedrijf.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreide gratis website analyse van je huidige site performance
 • Nooit een standaardmethode, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Biweekly calls en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen
 • Structuur in samenwerking, waarbij de focus en doelen helder zijn
 • Hoge kwaliteit website optimalisatie dienstverlening van experts die constant streven naar verbetering
 • Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt
 • Sterke focus op jouw bedrijfsgroei en niet alleen op losse online marketingkanalen
 • Kort samengevat: wij zijn de online marketingafdeling van jouw bedrijf

Waarom is het belangrijk?

De bezoekers van jouw website staan centraal. Je wilt dat ze converteren en dat staat direct in verband met een snelle website. Wanneer bezoekers een lange laadtijd ervaren, haken ze af en verlaten ze je website. Naast dat een snelle laadtijd belangrijk is voor de eindgebruiker, is het ook voor je positie in Google relevant. Google geeft namelijk voorrang aan websites en webshops met een snelle laadtijd, waardoor jouw site hoger in de zoekresultaten komt.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

We werken met up-to-date servers die elke drie jaar vernieuwd worden. Door deze vernieuwingen uit te voeren waarborgen we de kwaliteit en kunnen we inspelen op de nieuwste technologieën; de servers zijn tot wel 7x sneller dan SSD. Daarnaast blijven onze developers de websitesnelheid maandelijks optimaliseren door middel van allerlei slimme tools. Zo weet je zeker dat jouw website of webshop de snelste laadtijd heeft!

Website kopie op onze server

Om een benchmark van de websitesnelheid te maken, kopiëren we jouw website naar onze servers. Deze is uiteraard niet indexeerbaar op een testomgeving gezet. Vervolgens vergelijken we de snelheid prestaties van jouw website met de installatie die op onze server staat. Hiervoor hebben wij alleen de FTP-gegevens of een hosting beheeraccount van de website nodig.

Benchmark rapport met snelheid optimalisaties

In het benchmark rapport wordt de volledige test uitgeschreven met daarbij de resultaten en bevindingen. In het rapport kun je eenvoudig zien of de website op onze servers sneller is ten opzichte van de huidige omgeving. Vervolgens wordt advies gegeven over de uit te voeren optimalisaties.

Gericht de websitesnelheid optimaliseren

Afhankelijk van de uitkomst van de benchmark kunnen er optimalisaties worden uitgevoerd. Deze optimalisaties zorgen ervoor dat de website sneller werkt voor de eindgebruiker. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het conversiepercentage toeneemt naarmate een website sneller is en het je positie in Google verhoogt.

De optimalisaties kunnen een website verhuizing naar onze server betekenen, maar ook het toepassen van het juiste hostingpakket of de juiste caching methodes.

Kevin & Tim

Accreditaties & awards.

We werken graag voor groeibedrijven die fors willen versnellen. Daar zijn we aantoonbaar bedreven in en worden we in erkend.

Samenwerken met meer dan 80 groeibedrijven.

We werken graag voor groeibedrijven die samen met ons fors willen versnellen. Dit type bedrijf is namelijk precies op een punt aanbeland waar onze online marketingdiensten écht het verschil kunnen maken.

 • Young Ones logo
 • Nationale Vacaturebank logo
 • DPG media logo
 • Secrid logo
 • Joolz logo
 • Cruise Online com logo

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.