Brandfirm logo
NL EN
Tim Hoogewerf

"Ik ben begonnen als stagiair en ben nu  teammanager van het SEO team."

In gesprek met Tim Hoogewerf

Lees verder

Tim begon in september 2014 met zijn online marketingstage bij Brandfirm en is inmiddels verantwoordelijk voor het SEO team als teammanager. Tim staat bij Brandfirm bekend als pingpong kampioen en kan je alle verhalen uit de beginjaren van Brandfirm vertellen.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit? 

Iedere dag is anders en dat maakt het werken juist ook heel leuk. Ik probeer altijd voor de huddle al op kantoor te zijn, zodat ik rustig een koffietje kan zetten en kan bijpraten met anderen, voordat m’n dag begint. Na de huddle ga ik uitvoerend voor klanten aan de slag of heb ik meetings. Daarnaast ben ik als teammanager ook altijd bezig met het aansturen van het team en het verbeteren van processen.

Wat elke dag hetzelfde is, is dat ik in de pauze aan de pingpongtafel sta. Ik vind het heerlijk om even werk te vergeten en te lachen met collega’s. In de middag kan ik daarna weer vlammen.

Tafeltennissen

Wat is je leukste herinnering bij Brandfirm?

Zo, heb je even. Ik werk al sinds september 2014 bij Brandfirm, dus dat maakt het moeilijk om één herinnering te kiezen. Maar dan kies ik natuurlijk toch de workations in Bali en Thailand. Dat blijf ik zo ziek vinden. Het is heel uniek dat je de vrijheid en mogelijkheid krijgt om naar een ver oord te vliegen, om vanuit daar te gaan werken. We houden er zoveel mooie herinneringen aan over.

Het lijkt misschien alsof we daar alleen maar aan het genieten zijn, maar er wordt ook keihard gewerkt. We werken samen aan hetzelfde doel. Het is mazzel dat we in onze branche online kunnen werken, maar het maakt Brandfirm uniek dat we de kans ieder jaar weer grijpen om om die reden naar Azië af te reizen.

Wat heeft je het meest verrast bij Brandfirm?

De vrijheid en de verantwoordelijkheid die we krijgen. We gaan op een hele vriendschappelijke manier met elkaar om. Soms is de lijn tussen collega en vriend vrij dun en voelt het alsof we een grote vriendengroep zijn. Precies daar ligt onze kracht, want met elkaar maken we ook zo’n grote groei door, zowel als persoon als bedrijf.

Hoe werk je samen met klanten?

De persoonlijke band met klanten vind ik heel erg leuk. Uiteindelijk zijn het ook gewoon mensen waar je voor werkt, dus die vinden dat aspect (vaak) ook belangrijk. Naast die persoonlijke band schakelen zij ons natuurlijk wel in om samen iets te bereiken op zakelijk gebied. Dat is iets wat op #1 staat. Het geeft mij dan ook een kick om dat samen te bereiken en daar samen met de klant blij van te worden.

"Toen ik bij Brandfirm kwam werken, waren we echt nog een start-up en kijk waar we nu staan."

Je werkt nu 8 jaar bij ons, hoe blijf je uitdaging vinden?

De uitdaging blijf ik vinden, omdat ieder jaar weer anders is. Toen ik bij Brandfirm kwam werken, waren we echt nog een start-up en kijk waar we nu staan. Ik ben telkens weer benieuwd naar wat er ieder jaar gaat komen.

Maar hoe ik uitdaging blijf vinden? Ik ben begonnen als stagiair en ben nu teammanager. Die uitdaging blijf ik vinden en dat houdt het juist zo leuk.

Solliciteer direct

We helpen je graag verder.

Wil jij ook verder komen met je carrière?

Bart

"Kom verder: staat bij ons niet alleen voor de groei van klanten, maar ook voor jouw persoonlijke groei."