• Mens & Relatie

  Wanneer je op zoek bent naar relatiebemiddeling dan is de kans groot dat je Mens & Relatie tegenkomt. Sinds 2015 werken we aan de organische posities van www.mens-en-relatie.nl. De goede samenwerking tussen Radboud en Nelson heeft ervoor gezorgd dat de website top posities heeft op de belangrijkste zoektermen.

  Klant

  Mens & Relatie

  Resultaat

  Top posities in Google

Over Mens&Relatie

Mens & Relatie is het grootste bureau op gebied van persoonlijke bemiddeling. Deze positie weten ze te behouden door het geweldige niveau van service en partnervoorstellen. Bij Mens & Relatie vindt 75% van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Uitdagingen Mens & Relatie

In 2015 kwam Mens & Relatie bij Brandfirm met enkele uitdagingen. Ze waren al het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, in Google werden ze echter ingehaald door de concurrentie. Ze stonden rond de 10e positie op ‘relatiebemiddeling’. Ook was de website nog niet geschikt om op long-tail zoektermen te scoren.

Vliegende start

Om goed van start te gaan hebben we eerst diverse analyses gemaakt. Uit de backlink analyse bleek dat er veel kansen waren op het gebied van autoriteit. Ook zagen we gedurende de zoekwoordanalyse vele zoektermen waar Mens & Relatie zich nog niet op richtte.

Linkbuilding en website uitbreiden

Na de analyses zijn we aan de slag gegaan met linkbuilding en het uitbreiden van de website. Met name het toevoegen van pagina’s bracht ons goed resultaat. Dankzij het toevoegen van content realiseerden we de #1 positie op ‘relatiebemiddeling’. Ook zagen we zoektermen als ‘relatiebureau’ en ‘man zoekt vrouw’ stijgen.

Locatiegedreven SEO

Dankzij een aanvullende zoekwoordanalyse kwamen we een geweldige kans tegen. Er wordt veel gezocht naar ‘relatiebemiddeling’ in combinatie met locatie (zoals stad of provincie). Aangezien Mens & Relatie door het hele land bemiddelt, was het een logische stap om hierop in te spelen. Door relevante pagina’s toe te voegen en specifieke linkbuidling technieken toe te passen stond Mens & Relatie in no-time op topposities voor de grootste locaties. Dit was een gouden zet qua aanvragen.

Continu scherp op techniek

Mens & Relatie is altijd in ontwikkeling en voegt veel functionaliteit toe aan de website. Om die reden zijn we continu scherp op technische wijzigingen. Met regelmaat voegen we waarde toe door technische optimalisaties met de developer te overleggen. Dankzij onze duidelijke briefing kan de developer hier vervolgens gemakkelijk mee aan de slag.

 • Wil jij ook groeien?

  Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  • Gratis analyse ter waarde van €320,-
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.