Menu

E-carnavalskleding

59% groei in organische omzet

Behaalde resultaten

Carnaval is de belangrijkste periode voor e-Carnavalskleding. Wij hebben bijgedragen aan 58,72% meer omzet uit organische bezoekers.

48%

Meer organische bezoekers

59%

Meer omzet uit de organische bezoekers

4K

Keywords in de top 20 van Google

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Sinds april 2016 zijn wij de samenwerking met Brandfirm aangegaan voor het verbeteren van de organische posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Het dashboard zorgt voor transparantie in werkzaamheden, alle vorderingen kun je nauwlettend volgen. Voorheen was dit een hick-up bij andere bedrijven. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.”

Wie is de klant?

E-carnavalskleding is online marktleider in de verkoop van feest-, carnavalskleding en bijbehorende attributen. Zij voeren een groot assortiment (carnavals) kostuums en -accessoires voor zowel volwassenen als kinderen. Door het grote aantal klanten in Nederland, België en Duitsland zijn zij in staat om de producten tegen concurrerende tarieven te verkopen.

Vraag van de klant

E-carnavalskleding kwam bij ons met de vraag de bezoekersaantallen te vergroten, zodat er meer conversies uit de website zouden komen. Daarmee wilden ze ook hun concurrentiepositie in de online kostuumbranche vergroten.

De oplossing vanuit Brandfirm

Allereest zijn er adviezen gedaan om de on-page factoren te verbeteren. Daarnaast is er ook geadviseerd over nieuwe content na een content analyse. Vervolgens is de achterkant van de website geoptimaliseerd. Dit is gedaan na het uitvoeren van een technische SEO analyse. De website bleek veel last te hebben van interne concurrentie. We zijn begonnen met het oplossen hiervan door het implementeren van re-directs.

Daarna zijn er adviezen gedaan om de lay-out van de website te optimaliseren om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Tenslotte is er continu linkbuilding uitgevoerd om de autoriteit van de website te vergroten.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases