Menu

123sierbestrating

104% meer omzet via de website

Behaalde resultaten

In het eerste jaar realiseerden we een stijging van een paar honderd procent in de organische bezoekersaantallen. In het tweede jaar een stijging van 104,05% ten opzichte van het eerst jaar.

104%

Meer organische bezoekers in het 2e jaar

34%

Meer omzet uit organisch in het 2e jaar

1.1K

Keywords in de top 20 van Google

Sander Zwanenburg

123Sierbestrating

“Nadat de shop ruim een half jaar actief was, zijn we gaan kijken hoe we de verkopen konden verbeteren. Na ongeveer 6 maanden zagen we een stijging in de online verkopen. Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze van Brandfirm en we merken dat we gewaardeerd worden als klant. De mannen van Brandfirm denken altijd mee met het behalen van nog betere resultaten.”

Wie is de klant?

123Sierbestrating is een bedrijf dat zich toelegt op het verkopen van hoogwaardige (sier)bestrating. Het is een clicks & bricks onderneming die zowel online als offline verkoopt. Toen 123Sierbestrating bij ons aanklopte bestond het net een half jaar. Inmiddels is 123Sierbestrating dominant aanwezig in de organische resultaten van Google en behoort het tot een van de bestverkopende webshops in sierbestrating.

Vraag van de klant

Sander van 123Sierbestrating wilde vanuit zijn webshop meer verkopen realiseren. Nader onderzoek wees uit dat de website nauwelijks gevonden kon worden in Google en klanten voornamelijk binnen kwamen via Marktplaats en Google Adwords. Het werd al snel duidelijk dat een SEO campagne veel potentie had om meer bezoekers naar zijn website te genereren.

De oplossing vanuit Brandfirm

Voor 123sierbestrating werd eerst een zoekwoordanalyse gedaan om in kaart te brengen welke zoektermen interessant zijn om goede kwalitatieve leads naar de website te krijgen. Op basis van de zoekwoordanalyse werd een menustructuur uitgewerkt met relevante landingspagina’s. Deze zijn voorzien van goede content. Vervolgens moest er autoriteit naar de website worden opgebouwd middels een zorgvuldig uitgestippelde linkbuildingcampagne. De campagne wordt maandelijks gemonitord, geëvalueerd en bijgestuurd om optimale resultaten te blijven behalen.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases