Brandfirm logo
NL EN
Sander 123sierbestrating
E-commerce Case

"Jullie zijn echt onderdeel van mijn bedrijf en zetten altijd een stapje meer om mij te helpen groeien."

In gesprek met Sander van 123Sierbestrating en Brandfirm Ads-specialist Jordy

Lees verder

Highlights van de samenwerking

  • Een stijging van 366% in conversies in maart 2022 versus maart 2021
  • Een stijging van 287% in de omzet in maart 2022 versus maart 2021
  • Een stijging van 771% in vertoningen in maart 2022 versus maart 2021
  • Blogpagina van 0 opgezet die jaarlijks 71.000 unieke bezoekers trekt
  • Meer dan 1000 zoekwoorden in de top 3
  • Aantal backlinks in 2021 verdubbeld t.o.v. jaar ervoor
  • Succesvolle personalisatie strategie geïmplementeerd met 20% stijging in transacties
  • Sinds 2014 een hechte en succesvolle samenwerking met jaarlijks dubbele groeicijfers

123sierbestrating x Brandfirm

De samenwerking met 123sierbestrating is één van onze langste samenwerkingen. En daar zijn we trots op. Al sinds 2014 werken we samen met Sander aan de groei van 123sierbestrating. Met succes! Lees hieronder hoe wij in de loop der jaren samen verder zijn gekomen. 

Welk vraagstuk wilde je oplossen met het kiezen voor Brandfirm?

Sander: “Daarvoor gaan we 8 jaar terug in de tijd. Ik was net een paar maanden gestart met 123sierbestrating toen ik werd getipt dat goede posities in Google me meer verkeer zouden opleveren. Er was nog niet heel veel bekend over online webshops, dus ik liet me adviseren en kwam in contact met Brandfirm, toen nog LinkExpert. In eerste instantie was linkbuilding de strategie, omdat dat in die tijd nog voldoende was. Daar is in de loop van de jaren veel in veranderd.”

Hoe hebben jullie het vraagstuk aangepakt, Jordy?

Jordy: “Wat Sander al zegt, was in die tijd linkbuilding de enige focus. We zijn daarna steeds meer gaan uitbreiden in SEO wat ons in die tijd goede posities heeft opgeleverd. Die goede posities hebben we nog altijd en daar komt veel omzet uit. Op dit moment zoeken we naar een balans waarbij we gebruikmaken van de organische posities die we hebben en vullen dat aan met Ads. Daardoor kunnen we veel extra omzet uit Ads halen.

Waar in de loop van de jaren ook veel veranderd is, is dat we ons nu veel meer focussen op de klantreis. Omdat het om een grote aankoop gaat, moeten bezoekers lang nadenken. Dit betekent dat we bezoekers in alle fases van de funnel moeten aanspreken. We hebben daarom een aantal jaar geleden een nieuwe website gedesignd en optimaliseren die nog constant om bezoekers te overtuigen. Dat doen we door middel van CRO en content, maar ook e-mailmarketing.”

Jordy Sander

Wat is je ervaring met Brandfirm daardoor tot nu toe?

Sander: “Omdat we al zo lang samenwerken, hebben we een goede band en kunnen we tegen elkaar zeggen wat we willen. Ik zie jullie als onderdeel van mijn bedrijf. Jullie gaan altijd een stapje verder om mij te helpen groeien. Het is meer dan alleen marketing: jullie helpen me ook bij het professionaliseren van de rest.

Door de goede cijfers hoeven we ook niet te kibbelen. We kunnen juist resultaten vieren. Zo hebben we vorig jaar nog een gezellige pizza-avond gehad bij mij thuis met mijn vrouw. Ik vind het ook belangrijk om elkaar regelmatig face-to-face te zien en dan stil te staan bij wat we hebben bereikt.”

Jordy: “Klopt! Dat inspireert ons weer voor verdere campagnes en content. En ik sluit me ook aan bij de positieve woorden over de samenwerking. We krijgen veel vertrouwen van Sander en dat geeft ons vrijheid. Dat zorgt ervoor dat we sneller stappen kunnen zetten en de markt voor kunnen zijn.”

Sander: “Zo is het ook. Bij 123sierbestrating zijn we met een klein team. We kunnen het daarom allemaal niet zelf. Jullie nemen veel werk uit handen. En het werk dat jullie uit handen nemen, zorgt ervoor dat er meer omzet wordt gegenereerd. Wat ik ook fijn vind is dat er ook wel eens een nieuw iemand bij komt, die dan nieuwe inzichten heeft. Omdat ik al wat langer met jullie werk, heb ik meerdere contactpersonen gehad, maar het bevalt altijd goed. Dus ik ben blij!"

Hoe ervaar jij die samenwerking, Jordy?

Jordy: “We zijn echt een team. Het voelt niet zo dat Sander ons inschakelt en we uren voor hem uitvoeren. Het voelt echt als dat we impact kunnen maken. Als er dingen dwars zitten, wordt dat uitgesproken en kunnen we snel slagen maken. Als er een hobbel in de weg zit, dan zoeken we samen een oplossing.”

En Sander, wat zou je zeggen tegen mensen die Brandfirm overwegen?

Sander: “Als je wilt groeien in de markt waarin je opereert, heb je een goed marketing team nodig. En dat is Brandfirm. Ze kunnen je helpen met de groei van je bedrijf.”

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf.

Remco

"We analyseren je website en lopende campagnes. En dat doen we grondig."

Neem contact met ons op

We helpen je graag verder.