Online marketingstrategie – Mastello

Mastello ondersteunen wij al enkele jaren met alle online marketingactiviteiten. Door onze online marketingstrategie en fullservice aanpak realiseerden wij de afgelopen jaren 387% meer gebruikers en 1.019% meer omzet over alle kanalen.

Klant Mastello
Resultaat 387% meer gebruikers

Over Mastello

Mastello is een sanitair specialist die zich onderscheid door in te spelen op trends op het gebied van sanitairproducten. Zo was Mastello een van de eerste aanbieders van zwarte en koperen kranen. Daarnaast verkopen zij badkamermeubels gemaakt van solid surface en teakhout. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden voor 95% uit eigen voorraad geleverd.

Doel van de campagne

Mastello en Brandfirm gingen in januari 2015 samenwerken. Doel van de samenwerking was om als een team samen te werken en van Mastello dé specialist in nichemarkten van de sanitairbranche te maken.

Strategie van Brandfirm

De eerste twee jaar viel nog veel aan de website en online campagnes te sleutelen. Daardoor konden we in die eerste twee jaar al veel groei realiseren op het gebied van solid surface producten.

Begin 2017 zagen wij steeds meer aanbieders van zwarte kranen op de radar verschijnen. Uit onderzoek bleek dat deze niche opkomend was, maar veel concurrenten besteden nog weinig aandacht aan deze markt. Door snel op deze trend in te spelen hebben we voor Mastello een dominerende positie weten in te nemen. Door deze positie te verstevigen kunnen we tot op de dag van vandaag domineren in de nog altijd groeiende niche van zwarte kranen.

Resultaat van de campagne

Door eerst in te zetten op solid surface producten en vervolgens uit te breiden met opkomende niches hebben we jaar op jaar groei gerealiseerd. In totaal steeg het aantal gebruikers met 387% en de opbrengst met 1.019%.

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,-
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.