Menu

Mastello

135% groei in omzet

Behaalde resultaten

Wij zijn sinds de start betrokken bij Mastello en hebben een unieke samenwerking: Wij worden alleen betaald op basis van gerealiseerde omzet. Op 1 januari 2015 zijn wij gestart.

857%

Groei in januari 2016 t.o.v. 2015

135%

Groei in januari 2017 t.o.v. 2016

1.2K

Zoekwoorden in de top 20 van Google

Mark Jansen

Mastello

“Brandfirm ging met mij in gesprek over de doelen die ik met mijn organisatie wil bereiken, waren daarbij kritisch en verloren de haalbaarheid niet uit het oog. Daarna werd een marketingplan uitgewerkt dat momenteel wordt uitgevoerd. Dit plan wordt nog wekelijks bijgeschaafd om te komen tot een perfect product. Brandfirm bedankt!”

Wie is de klant?

Mastello is specialist in design sanitair met een echte passie voor badkamers. De kracht van Mastello ligt in het samenbrengen van wensen, mogelijkheden en ideeën. Solid Surface, keukenkranen en zwarte kranen zijn een belangrijk element bij de badkamers van Mastello en is goed te combineren met de rest van het interieur. Het brengt sfeer en karakter in je badkamer.

Vraag van de klant

Mark van Mastello was op zoek naar een bedrijf dat net zoveel passie heeft voor online marketing, als hij heeft met sanitair. Zijn fysieke winkel in Hilversum trok bezoekers, maar hij wilde ook uitbreiden door online te groeien. Het werd al snel duidelijk dat de website zowel bezoekers online moest trekken, als ondersteuning zou moeten bieden bij het aantrekken van fysieke bezoekers.

De oplossing vanuit Brandfirm

Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de bouw van de nieuwe site en hebben ook veel usability adviezen gegeven. Voor Mastello hebben we SEA, SEO, re-marketing, Usability, copywriting, check-out funnels & Google analytics ingezet. Dit heeft geresulteerd in een zeer sterke groei. Op dit moment zet de groei nog steeds door.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases