Menu

Condomerie

87% meer omzet uit Google Adwords

Behaalde resultaten

Voor Condomerie zijn SEA, Google shopping, re-marketing, usability adviezen en analytics ingezet om tot een resultaat te komen van 87% meer omzet via Google Adwords.

119%

Hogere ROAS

87%

Meer omzet uit Google Adwords

15%

Meer bezoekers uit Google Adwords

Theo van Boven

Condomerie

“Meten is weten geldt voor Brandfirm nog meer dan voor Condomerie. Het energieke, heldere en slimme Brandfirm team maakt beloftes waar, geeft frequent de SEA feedback waardoor samenwerking prettig effectief verloopt en er goede ROI en ROAS is. Men heeft de eSkills die wij missen en mijn vertrouwen in Brandfirm is groot .“

Wie is de klant?

De Condomerie is s ’werelds eerste condoom speciaalzaak. Bij de Condomerie weten ze veel over condooms en wat ze nog niet weten bestuderen ze zelf. De winkel aan de Warmoesstraat is uitgegroeid tot een trekpleister. Tevens kan je alle soorten, maten en vormen aan condooms bestellen. Ook voor advies is de Condomerie de uitgelezen winkel om on- of offline langs te gaan.

Vraag van de klant

Theodoor had al tijden een campagne draaien. Echter waren de resultaten onvoldoende om rendement uit te halen. De opdracht vanuit de Condomerie was dus simpel; “zorg voor meer rendement”. Tevens wil de Condomerie niet naar buiten komen met “vreemde” uitingen die het imago van de winkel teniet zouden doen. Natuurlijk hebben we het over seks en is seks leuk, maar condoomgebruik en soabestrijding zijn serieuze zaken.

De oplossing vanuit Brandfirm

Bij de condomerie is gekozen voor een rustige gecontroleerde aanpak. Eerst hebben we het rendement van de bestaande campagne verhoogd. Dit was een redelijk snel proces aangezien er veel ruimte voor verbetering was. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het uitbreiden van de campagnes. Momenteel zijn we bezig met het verhogen van de investeringen. Hier is de Condomerie erg blij mee aangezien we hiermee de winst verhogen.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases