• Bouwma

  Bouwma is een type organisatie waar we heel enthousiast van worden. Nuchter, gedreven en een echte specialist in hun vakgebied. Voor Bouwma Bouwmachines hebben we mooie resultaten geboekt dankzij een nieuwe website en SEO werkzaamheden.

  Klant

  Bouwma

  Resultaat

  144% meer verkeer

De samenwerking

Strategie

Allereerst zijn we begonnen met het ontwikkelen van de strategie. Op basis van een zoekwoordanalyse zagen we opvallend veel zoekvolume naar diverse machines. Bouwma profiteerde hier minimaal van aangezien de website niet geschikt was voor SEO. Om die reden hebben we een nieuwe website voorgesteld.

Nieuwe website

Bouwma beschikte over veel content. Deze content werd echter minimaal geïndexeerd door Google. Dit kwam omdat alles in PDF bestanden werd aangeboden. We hebben pagina’s ontwikkeld waar de informatie die normaliter in PDF wordt aangeboden, direct op de website geplaatst kan worden. Op die manier hoeft de gebruiker geen download te voltooien en wordt de content goed geïndexeerd.

SEO werkzaamheden

Na livegang zijn we meteen aan de slag gegaan met de SEO werkzaamheden. Al snel zagen we sterke stijgingen en nam het verkeer toe. Enkele maanden na het lanceren van de nieuwe website stonden we al op 144% meer bezoekers dan voor lancering.

 • Wil jij ook groeien?

  Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  • Gratis analyse ter waarde van €320,-
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.