Menu

Retargeting

Voor bezoekers die weg gaan zonder te converteren

Retargeting strategie op maat?

Retargeting is automatisch een multi-channel dienstverlening. Je kan met retargeting je bezoekers bereiken op o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn of op nieuwssites als Nu.nl. Wij zetten retargeting campagnes multi-channel in. Zo zijn we er zeker van dat we jouw bezoeker overal bereiken.

Wil je weten hoe wij een retargeting strategie voor jou zouden uitwerken? Vraag dan de gratis review aan om te laten analyseren waar er kansen voor jou liggen.

Wat staat er in de review?

 • Gratis retargeting calculatie t.w.v. €250,-
 • Inzicht in de huidige retargeting prestaties
 • Controleer of je stalkt of communiceert
 • Inzicht in de kosten van retargeting
 • Duidelijk advies om de campagne te verbeteren

Waarom doen we de review?

Laat ons controleren of je communiceert of stalkt. De review is de eerste stap naar een goede retargeting strategie. Nog geen retargeting campagne? Dan wordt het tijd om voor je bezoekers te vechten.

 • Gratis Retargeting scan
 • Stuur ons een berichtje of bel: 020 217 03 58. We vertellen je graag waar jouw kansen liggen, gratis en vrijblijvend.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

Retargeting is automatisch een multi-channel dienstverlening. Je kan met retargeting je bezoekers bereiken op o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, of nieuwssites als Nu.nl. Wij zetten retargeting campagnes multi-channel in. Zo zijn we er zeker van dat we jouw bezoekers overal bereiken.

Kevin Onwezen

Retargeting Specialist

Het Retargeting proces in 6 stappen

1

Doelgroepen bepalen

Welk type websitebezoekers gaan we op welke manier aanspreken? Mensen verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een grotere effectiviteit van de retargeting campagnes.

2

Script schrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

3

Mediacreatie

Retargeting is automatisch een multi-channel dienstverlening. Voor de verschillende kanalen (bijvoorbeeld nieuwswebsites, de mailbox, Google, Facebook en LinkedIn) maken we de verschillende media zoals banners en posts.

4

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van het script.

5

Inrichten van de metingen

Omdat retargeting multi-channel advertising is, is het belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke remarketing funnel goed presteert en welke geoptimaliseerd moet worden.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Het is tijd...

Verbeter nu jouw Online marketing

Wie zijn wij

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Verbeter nu jouw Online marketing

Dit zeggen onze klanten

Esther Buchel

PayingIT

"Samenwerken met Brandfirm voelt als werken met collega’s, maar dan op afstand. De communicatie verloopt gemakkelijk, prettig en snel. Binnen no time stond het design van onze nieuwe website live en, niet onbelangrijk, het ziet er strak uit!"

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Nog geen retargeting?

Heb je nog geen retargeting campagne? Laat ons dan een offerte maken in plaats van de review. In de offerte schetsen we de potentie, bepalen we de strategie en bieden we inzicht in de kosten.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm?

 • Google Premium partner met een 9,7 als beoordeling
 • Retargeting als vorm van communiceren ipv stalken
 • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
 • Inhouse media creatie en campagnemanagement
 • Multi-channel dienstverlening
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.