• Retargeting

  Retargeting is een zeer effectieve methode om ‘top of mind’ bij je doelgroep te blijven. We begeleiden je potentiële klant middels aangepaste uitingen door iedere stap van het beslissingsproces.

  Goede retargeting vertelt een verhaal. Dat gaat dus verder dan enkel het zenden van informatie en puur focussen op een conversie van je product of dienst. De bezoeker heeft de website niet voor niets verlaten; ze hebben hulp nodig. Een goede retargeting strategie focust op de hulp die we kunnen bieden om tot een keuze te komen.

  Wil jij een goede retargeting strategie die focust legt op het beslissingsproces van je bezoeker? Vraag een retargeting review aan.

  Waarom de retargeting review?

  • Gratis retargeting ads review t.w.v. €320,-
  • Inzicht in de huidige retargeting prestaties
  • De kosten van retargeting in kaart gebracht
  • Duidelijk advies om de campagne te verbeteren

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de Microsoft Advertising review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis retargeting review

  Inzicht in de huidige retargeting prestaties
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Wij zetten retargeting campagnes multi-channel in. Zo zijn we er zeker van dat we jouw bezoekers overal bereiken."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Wat is retargeting en waarom is het belangrijk?

Websitebezoekers na het verlaten van jouw website opnieuw benaderen via andere websites (bijvoorbeeld nu.nl of fd.nl) heet retargeting. Met een goede boodschap en mooie content blijf je top of mind van een waardevolle doelgroep. Namelijk de doelgroep die jou al kent (ze zijn immers al eens op je website geweest). Daarnaast is het een zeer goedkoop middel. Zodoende kan er ook hier actief gestuurd worden op een gezonde ROI.

Waarom retargeting uitbesteden bij Brandfirm?

Wij zullen de retargeting campagnes van a tot z voor jou opzetten. Zo zullen wij de doelgroepen gaan inrichten en vullen, de meest geschikte campagnes en kanalen inrichten met de beste visuals en deze vervolgens optimaliseren om maximaal rendement te behalen.

Onze retargeting werkwijze

Het fundament

Aan de hand van de review stellen we vast welke onderdelen snel kunnen worden opgepakt. Daarnaast worden er doelen gesteld en spreken we af welke uitingen er in de advertenties worden gebruikt.

Doelgroepen bepalen

Welk type websitebezoekers en hoeveel bezoekers gaan we op welke manier aanspreken? Je doelgroep verdient een persoonlijke aanpak. De beloning is een grotere effectiviteit van de retargeting campagnes. Hierdoor zullen potentiële klanten een conversie doen en bestaande klanten vaker terugkomen.

Doelgroepen bereiken

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content hebben ze op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze overgaan op conversie? Het strategische spel is begonnen. Door een goede retargetingstrategie samen te stellen, staan we sterk in onze schoenen.

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang van de retargeting campagne lopen we samen met jou de campagnes na aan de hand van het script.

Inrichten van de metingen

Omdat retargeting multi-channel advertising is, is het belangrijk om de metingen optimaal in te richten. Op die manier weten we precies welke remarketing-funnel goed presteert en welke we verder gaan optimaliseren.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de retargeting campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat goed inzichtelijk.

Naast retargeting bieden wij binnen online advertising ook andere diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media adverteren, zoals Facebook Ads, Twitter adverteren, Instagram adverteren en Pinterest adverteren.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis retargeting review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.