• Online adverteren

  Iedere dag doen zich fantastische kansen in online adverteren voor. Wil je snel proof of concept, structureel rendement of een nieuwe markt veroveren? De sterke toename in media, specificiteit in targeting en data-analyse zorgen ervoor dat je je doelstellingen steeds sneller kunt bereiken. En daar helpen wij je graag bij.

  Inzicht in de mogelijkheden? Laat ons een advertising review maken. Op basis van jullie doelstellingen stellen we de mediamix, inclusief KPI’s, mediabudget en timeline samen.

  Waarom de advertising review?

  • Gratis SEO review t.w.v. € 320,-
  • Inzicht in het optimaal benutten van jouw mediabudget
  • Uitgebreid strategisch advies
  • Inzicht in de kansen op verschillende kanalen

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis advertising review

  De kansen in het advertising landschap geschetst
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Goed meetbaar en snel resultaat. Dat is online advertising."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Waarom is online adverteren belangrijk?

Online adverteren, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, is het zichtbaar maken van een bedrijf door middel van het inkopen van online advertentieruimte. Online adverteren kent enkele voordelen ten opzichte van offline adverteren. Dankzij het real-time karakter van online kunnen we tijd-, plaats- en contextspecifiek advertentieruimte inkopen. Daarnaast kun je met online advertenties targeten op specifieke doelgroepen via Google Ads en Google Shopping. Tevens kunnen we de resultaten van deze manier van adverteren een stuk beter meten. Deze voordelen zorgen voor een beter resultaat tegen lagere kosten ten opzichte van offline adverteren. Door online te adverteren zorg je ervoor dat potentiële klanten eerder in contact komen met jouw product of dienst.

Waarom online adverteren bij Brandfirm?

Als multidisciplinaire online marketingspecialist kenmerken wij ons door sterke strategieën, een proactieve werkwijze en zijn we een resultaatgericht team.

De focus in onze dienstverlening ligt op het laten groeien van klanten. In het kader van ‘practise what you preach’ realiseren wij jaar op jaar de nominatie van FD Gazellen snelst groeiend bedrijf in regio West.

Het veranderende medialandschap van online adverteren

In vrijwel alle traditionele media (zoals Out of Home, TV en radio) worden momenteel grote digitaliseringsslagen gemaakt. Tegelijkertijd worden kanalen zoals Search, Display en Social media steeds slimmer. Beide trends zorgen ervoor dat het voor adverteerders steeds beter mogelijk wordt een omnichannel campagne te voeren met een hoog rendement.

Wat is onze advertising werkwijze?

Met online adverteren werken we in sprints. Dit houdt in dat iedere fase van online adverteren een duidelijk begin en eind kent, maar gedurende de fase kennen we grote mate van flexibiliteit. Het realiseren van een online advertentie campagne is namelijk geen rigide proces. Er moet ruimte zijn voor het neerzetten van een goede fundering. Voor het opzetten van de campagnes streven we naar een doorlooptijd van een maand. De doorlopende optimalisaties starten we de maand daarop.

Online strategie 

In samenwerking zetten we een winnende online marketing strategie neer. Op basis van data en de kennis van jullie bedrijf geven we optimale invulling aan de wensen van de bezoeker. De accountmanager start met een kick-off waarbij de doelen, wensen en werkzaamheden van het succesvol online adverteren worden besproken.

Advertising opzet en Launch 

Het is belangrijk om te beseffen dat een Ads campagne tijd nodig heeft om data te vergaren. Door in de eerste maand de juiste fundering te leggen, zorgen we ervoor dat we de doorlopende optimalisatie gericht op groei, op de juiste wijze kunnen uitvoeren. Wij gaan voor zoveel mogelijke rendabele campagnes tegen een zo laag mogelijke kosten.

Doorlopende optimalisaties 

Tijdens de doorlopende optimalisaties monitoren en rapporteren we alle werkzaamheden en resultaten die er voltooid zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat jullie altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt.

Evaluatie en vervolgafspraken

Tijdens de evaluatie vieren we de successen en bouwen verder. In deze fase vragen we ons af of we de doelen hebben gerealiseerd, we evalueren de resultaten en bespreken een nieuwe planning.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis advertising review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.