Ga naar inhoud

Brandfirm staat voor het eerst in de Emerce 100 2019!

We hebben wat te vieren! Brandfirm is voor het eerst opgenomen in de Emerce 100, aka de Oscars van de e-business. We zijn met een knal binnengekomen op de negende plaats in de lijst “Digital marketingbureaus middelgroot”. Beslissers uit de online industrie beoordeelden ons tot één van de beste online marketingbureaus van Nederland, een prestatie waar we uiteraard enorm trots op zijn.

Dit is een mooi moment voor het hele team, maar natuurlijk hebben we dit niet alleen gedaan. We willen namelijk enkele mensen bedanken. Of ja, heel veel mensen. You know who you are. Bedankt, uit de grond van ons hart.

 

video-banner

Brandfirm, jouw groeipartner

 

De branche van de digital marketingbureaus is een drukke, concurrerende branche. Als je voor Brandfirm kiest, dan kies je niet alleen voor een digital marketingbureau, nee, wij willen echt jouw groeipartner zijn. Met ons team van 31 gemotiveerde specialisten willen we jouw bedrijf laten groeien op elk mogelijk vlak. En dit doen we allemaal met een grote glimlach. We zijn jong en innovatief en we willen dat je jou bij ons op je gemak voelt. Kom bij ons langs, speel een potje tafeltennis met onze specialisten en geniet van een kopje koffie. Daarna bespreken we graag hoe we met behulp van content, SEO, ADS, design en development jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen stuwen. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7, twee Dutch Search Awards nominaties en 3 FD Gazellen Awards op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus. En deze nominatie is de kers op de taart!

We zijn dan ook ontzettend trots op het feit dat we in de Emerce 100 staan, wat aantoont dat we goed bezig zijn. Toch willen we onze klanten nogmaals bedanken. Zowel de klanten die al jaren bij ons zijn en de klanten die recent voor ons gekozen hebben, bedankt voor het vertrouwen.

Groei, kwaliteit en klantgerichtheid

Dát zijn onze drie kernwaarden. Lees meer over ons of lees onze cases hier. Je kunt ook contact met ons opnemen, dan vertellen we je graag wat we allemaal voor jou kunnen doen.

Ben je nog op zoek naar een vette stage of ben je een specialist op zoek naar een nieuw avontuur? Bekijk onze vacatures, wie weet kan jij wel meewerken aan de groei van het leukste online marketingbureau van het land!

 

Gerelateerde bericht

Onderstaande online marketing cases zijn een selectie van resultaten die we behalen.