Menu

Zoekmachine Optimalisatie

Meer leads en bestellingen door top posities in Google

Op zoek naar een SEO specialist?

Wij begrijpen dat de keuze voor een SEO specialist niet meevalt. Daarom hebben wij een gratis SEO review ontwikkeld, die jou inzicht geeft wat er verbeterd kan worden. De SEO review staat vol tips hoe jij meer omzet uit Google kan halen.

Waarom de gratis SEO review?

 • Gratis analyse ter waarde van €320,-
 • Technische, on-page & backlink analyse
 • Duidelijk welke SEO strategie jij nodig hebt
 • Rapport met verbeterpunten voor meer omzet
 • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je campagne te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis SEO review
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor SEO (zoekmachine optimalisatie).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

“Het is gaaf om te zien wat je voor bedrijven kan betekenen als je datgene doet wat je leuk vindt. Met onze succesformule realiseren we meer leads en omzet via Google. De SEO review is hiervoor het perfecte startschot.”

Remco van der Boon

Online strateeg / Partner

Onze succesformule in 9 stappen

Onze SEO campagnes presteren goed. In 2016 en 2017 hebben wij twee Dutch Search Awards nominaties mogen ontvangen in de categorieën: ‘Beste SEO campagne’ en ‘Beste consultant(s)’. Dit omdat we een succesformule ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer omzet via Google. Welke stap we als eerste nemen is geheel afhankelijk van jouw situatie.

1

Strategie bepaling

Aan de hand van onze gratis SEO review zien we welk onderdeel van de SEO strategie de meeste aandacht verdient. We starten vervolgens met het opstellen van een roadmap. Hierin staat duidelijk geformuleerd wanneer we welk SEO onderdeel gaan analyseren en optimaliseren en wat voor doelstellingen daarbij horen.

2

Zoekwoorden onderzoek

We stemmen af op welke producten & diensten je wilt focussen en welke zoekwoorden hierbij horen, vanuit het oogpunt van je doelgroep. De keuze voor zoekwoorden kan een SEO campagne maken of breken. Het gaat namelijk om het aantrekken van de juiste bezoekers; die converteren.

3

Concurrentie analyse

Bij de concurrentie analyse bekijken we welke concurrenten het goed doen in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. Bijvoorbeeld op welke zoekwoorden worden zij wel gevonden en jij niet? Daar liggen direct al kansen!

4

Technische SEO analyse

De techniek van een website is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Vooral bij grote websites met complexe structuren vinden wij regelmatig fouten in de techniek van websites en met name webshops. Wij zijn dan ook van mening dat de techniek van een website vaak niet de aandacht krijgt die zij verdient.

5

On-page SEO analyse

Elke pagina van jouw website maakt gebruik van on-page factoren. Deze factoren zijn belangrijk om de bezoekers (maar ook Google) direct te weten waar de betreffende pagina over gaat. In de on-page analyse brengen we alle on-page factoren voor jouw diensten en productpagina’s in kaart en bieden we tips om deze te optimaliseren.

6

Content analyse

Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar je bezoeker naar op zoek is? In de content analyse verwerken wij ook overtuigingstechnieken, zodat jouw bezoekers overtuigt worden om jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen. De copywriting kan je ook volledig bij ons uitbesteden.

7

Backlink analyse

Met de backlinkanalyse brengen we alle backlinks naar jouw website in kaart. Op basis van de analyse kunnen we een zorgvuldig uitgestippelde linkbuildingstrategie opstellen. Vanzelfsprekend hebben we niets aan slechte backlinks en is het belangrijk dat er kwalitatief goede backlinks naar jouw website verwijzen.

8

Usablity analyse

Je hebt natuurlijk niets aan veel bezoekers als ze niet converteren. Daarom kijken wij in een analyse of jouw website wel gebruiksvriendelijk is en past bij de doelgroep die je wilt aanspreken. Hierbij kan je denken aan het optimaliseren van landingspagina’s of een contactformulier, maar ook aan het optimaliseren van het bestelproces.

9

Maandelijkse optimalisatie

Door middel van het opbouwen van autoriteit naar de website kan deze stijgen in de zoekresultaten van Google. In combinatie met een gefundeerde basis die eerder in het traject is gelegd leidt dit tot een krachtige SEO strategie. Daarnaast bieden wij altijd proactief advies om beter te optimaliseren, continue te verbeteren, nieuwe marktsegmenten aan te boren en gemiste kansen te benutten.

Het is tijd...

Vraag de SEO review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de SEO review aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Ons SEO team

Het SEO team bestaat uit 8 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Guus, Jur, Tim, Jasper, Nelson, Tom, Rachelle, Emma, Romy en Meggy.

SEO voor een nieuwe website?

Ben je net gestart? Of moet je website gemigreerd worden naar een nieuwe site? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander een site inrichten en de juiste strategie bepalen.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor SEO?

 • Google Premier Partner met een 9,7 als beoordeling
 • 85% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Bewezen SEO succesformule voor leads uit Google
 • Genomineerd voor beste SEO case ‘Dutch Search Awards 2017’

Ontvang een gratis SEO review met directe tips voor je website.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.