Menu

Google AdWords

Meer omzet, rendement en naamsbekendheid door middel van AdWords

Op zoek naar een AdWords specialist?

Wil je weten hoe je meer rendement uit je Google Adwords campagne kan krijgen? En wil je weten wat ervoor nodig is om je concurrenten het nakijken te geven? Vraag dan een gratis Adwords review aan, waarmee we je inzicht geven waar je op dit moment staat en waar je naartoe moet.

Waarom de gratis AdWords review?

  • Gratis Adwords review t.w.v. €320,-
  • Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat
  • Search, Shopping, Remarketing & DSA analyse
  • Rapport vol verbeterpunten voor meer rendement
  • 85% van de sites die we analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je campagne te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

Gratis AdWords review

Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor Adwords.
Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2016.

"Google Adwords hoort voor elke organisatie rendabel te zijn. Als je Google Adwords niet rendabel krijgt is er iets mis met je product, campagne of boodschap. 85% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis. De Google Adwords review is het perfecte startschot om te onderzoeken waar dit aan ligt.“

Victor de Vos

Google Adwords Specialist

Het AdWords proces in 7 stappen

Onze Adwords campagnes presteren goed. Dit omdat wij een Adwords proces ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer omzet via Google. Welke stap we als eerste nemen is geheel afhankelijk van jouw situatie.

1

Strategie bepaling

Aan de hand van de AdWords review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

2

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament worden de campagnes ingericht. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De AdWords set up wordt in een duidelijke spreadsheet gecommuniceerd.

3

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

4

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan wordt de website gecontroleerd. We lopen de conversie funnels door om te kijken waar welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van je website beter wordt.

5

Inrichten robotics

We voeren alle scripts en functionaliteiten door die ons gaan helpen bij het effectief managen van je campagnes. De scripts hebben we zelf ontwikkeld om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen. Zo zorgen we ervoor dat er continu aan jouw campagne wordt gewerkt, zelfs als we slapen.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

7

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met AdWords kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door zeer gericht Facebook, LinkedIn, Bing of YouTube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou pro-actief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Het is tijd...

Vraag de Adwords review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Adwords review aan

Dit zeggen onze klanten

Wouter Schreuder

The Next Shop

“Brandfirm maakt duidelijk wat er met je geld gebeurt. Dankzij Brandfirm zijn onze resultaten inzichtelijk en onze marketinguitgaven effectief.“

Theodoor van Boven

Condomerie

“Meten is weten geldt voor Brandfirm nog meer dan voor Condomerie. Men heeft de eSkills die wij missen en mijn vertrouwen in Brandfirm is groot.“

Gerard van den Top

Veluwehof

“Brandfirm heeft een mentaliteit welke ik graag zie: actief meedenken, resultaat gericht met een heldere communicatie!“

Lia Lapian

ClariVein

“In de wereld van online marketing hebben wij in Brandfirm het bedrijf gevonden dat ons verhaal heeft vertaald in strategisch goedlopende campagnes. “

Advertising team

Het team bestaat uit 5 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Mila, Kevin, Christiaan, Sarah en Bart.

Nog geen actieve campagne?

Maken jullie nog geen gebruik van Google AdWords? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander nieuwe campagnes inrichten en de juiste strategie bepalen.

Vraag een offerte aan

Komt jouw campagne in aanmerking?

  • Je hebt meer dan €1000,- budget
  • De campagne is al actief
  • Je weet wat je met de campagne wilt bereiken

Ontvang een gratis Adwords review met directe tips voor je website.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.