Ga naar inhoud

Brandfirm sleept voor vierde jaar op rij FD Gazellen Award binnen!

Brandfirm is ook dit jaar genomineerd voor de FD Gazellen Awards! Hiermee mogen we onszelf tot de 770 snelstgroeiende bedrijven van Nederland rekenen. Het is het vierde jaar op een rij dat we ons mogen aansluiten bij deze top. Naast dat we groei voor onze klanten realiseren, groeien we zelf dus ook lekker door.

Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is voor ons dan ook een eer om opnieuw door het FD genomineerd te worden als snelst groeiende bedrijf van Nederland. Voor een bedrijf dat bedrijfsgroei stimuleert en zich als groeipartner opstelt in de samenwerking met klanten, is deze award een extra mooie en relevante prijs. 

De FD Gazellen 

Om genomineerd te worden voor een FD Gazellen zijn er een aantal selectiecriteria. Deze zijn het afgelopen jaar aangescherpt. Zo wordt er niet alleen maar naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en personeelsgroei meegerekend. Bedrijven die in hun omzet met ten minste 20% groeien, hebben een kans genomineerd te worden voor de FD Gazellen. 

Groei van Brandfirm

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Onze gepassioneerde specialisten helpen bedrijven sneller te groeien met slimme online marketingstrategieën. Naast dat we er alles aan doen om onze klanten te laten groeien, groeien we zelf ook volop. Al vier jaar op een rij overtreffen wij de criteria voor een FD Gazellen. Afgelopen jaar (2018) stonden we zelfs in de Emerce 100 voor de 10 beste digital marketingbureaus. Wij zijn dan ook enorm trots dat we ook in 2019 een award voor de FD Gazellen hebben binnengehaald! 

Op 14 november is de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor regio West. Wij en de andere genomineerden uit regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland) mogen op deze dag onze prijs in ontvangst nemen. Hier ontmoeten we ook veel van onze klanten. We kijken ernaar uit! 

Gerelateerde bericht

Onderstaande online marketing cases zijn een selectie van resultaten die we behalen.