• Zoekmachine adverteren

  Meer conversies door te adverteren in de zoekmachine? De kosten van het adverteren worden door toenemende concurrentie steeds hoger. Om te groeien zijn een sterke strategie, intelligentie en slim gebruik van technologie nodig. Onze Ads specialisten weten als geen ander hoe je meer omzet genereert met zoekmachine adverteren.

  Wil jij weten hoe jij kan groeien met zoekmachine adverteren? Vraag direct een gratis SEA review aan.

  Waarom de SEA Review?

  • Gratis SEA review t.w.v. €320,-
  • Direct inzicht in de kansen van zoekmachine adverteren
  • Grip op onnodige kosten in je advertentie campagnes
  • Optimaal rendement door het budget slimmer in te zetten

  Waarom is de SEA review gratis?

  Op basis van de review doen we een voorstel om jouw campagne te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De SEA review is gratis en geheel vrijblijvend.

 • Gratis SEA review

  Verspilde kosten en mogelijke winst inzichtelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Zoekmachine adverteren is een directe link tussen vraag en aanbod."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Over zoekmachine adverteren

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren (ook Search Engine Advertising of SEA) is het inkopen van advertentieruimte op de zoekresultaten pagina’s van zoekmachines. Door te bieden op klikken voor specifieke zoektermen kan jouw website worden vertoond in de gesponsorde resultaten. Binnen Google worden de gesponsorde resultaten voorzien van het label “Advertentie”.

SEA maakt onderdeel uit van online advertising, waartoe bijvoorbeeld ook adverteren op social media.

Op het gebied van adverteren in zoekmachines zijn veel mogelijkheden. De bekendste is adverteren bij Google met Google Ads (voorheen Google AdWords). Daarnaast biedt Google ook ruimte voor Google Shopping en retargeting.

Ook buiten Google liggen veel mogelijkheden om in zoekmachines te adverteren. Zo kan je met Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) de mogelijkheden die Bing biedt benutten.

Waarom is het belangrijk om in de zoekmachine te adverteren?

Meer dan 80% van bezoeken aan websites begint bij een zoekmachine. Door advertenties goed in te richten, kan je direct inspelen op de zoekopdracht van de gebruiker. Advertenties zijn makkelijker op specifieke doelgroepen te richten, dan bij zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine adverteren bij Brandfirm

Door marktwerking worden klikken steeds duurder. Dit komt ondere andere door de toenemende concurrentie. Daarnaast zien we dat veel organisaties adverteren tegen break-even of zelfs verlies per klik. Met goede technologieën en slimme strategieën zorgen we dat jouw campagnes goed presteren.

Aan de slag met zoekmachine adverteren?

Om tot een succesvolle SEA campagne te komen is het belangrijk dat we jou leren kennen. In een uitgebreide kick-off krijgen we inzicht in jouw bedrijf, klanten, leveranciers en branche. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van SEA ontstaat de ideale samenwerking.

De SEA campagne

Aan de hand van onze SEA review, stellen we vast welke onderdelen prioriteit hebben. Op basis van de mogelijkheden en het budget stellen we samen de doelen van de campagne vast. Daarna leggen we vast welke uitingen in jouw advertenties gebruikt gaan worden. Vervolgens richten we de advertenties in, die na jouw goedkeuring live kunnen worden gezet.

SEA campagne meten

Voordat de advertenties live gaan gaan we ook aan de slag met het inrichten van Google Analytics. Door alle doelen goed in te stellen, hebben beide partijen duidelijk inzicht in de prestaties en resultaten.

Optimalisatie van de advertenties

Na livegang van de advertentie campagnes gaan we in maandelijkse sprints het resultaat van de campagnes optimaliseren. Hierbij hanteren we twee belangrijke strategieën.

Opbrengsten per klik
Als je meer verdient aan een klik, kan je ook meer bieden. Door het bod voor een klik te verhogen, zal ook het aantal vertoningen (en kliks) stijgen. Het optimaliseren van de opbrengsten per klik zorgt dus voor exponentiële groei van het resultaat.

Dit doen wij door middel van het optimaliseren van de waarde. Om dit te realiseren denken we mee over jouw propositie, website en aanbod. Zoekmachine adverteren kent dan ook een sterk strategisch karakter.

Verspilde kosten minimaliseren
Het klinkt als en open door om de verspilde kosten per klik te minimaliseren. Dit principe omvat echter meer dan je in eerste instantie zou denken. Zie hieronder een voorbeeld.

Een zoekopdracht naar vliegtickets leidt niet altijd tot een aankoop. De ene keer is deze zoekopdracht van grote waarde (bij een aankoop). De andere keer is deze misschien waardeloos (in de oriënterende fase). Door campaign automation, kunnen we slim bieden op klikken die de meeste kans op toegevoegde waarde hebben.

 • Waarom zoekmachine adverteren bij Brandfirm?

  Onze Ads-specialisten hebben alle kennis in huis om van elke campagne een succes te maken. Door gebruik van slimme technologie in combinatie met een sterke strategische denkwijze, helpen zij jouw bedrijf groeien.

  Brandfirm is een online marketing bureau uit Amsterdam. Door sterke online strategie te combineren met verschillende specialismen, weten we onze klanten jaar op jaar te laten groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Emerce 100 digital marketingbureaus
  • #2 Best Agency Fonk50 2019
  • 4 jaar op rij FD Gazelle voor groei
 • Gratis SEA review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.