• Website laten maken

  Je wilt met jouw website natuurlijk zoveel mogelijk sales realiseren. Het ontwerp van de website is hierin, net als de vindbaarheid en het gebruiksgemak, van groot belang. Daarom werken onze designers nauw samen met strategen, SEO-specialisten, contentspecialisten en developers. Plan nu een intakegesprek in en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Waarom een website laten maken bij Brandfirm?

  • Gratis intakegesprek waarbij we jouw wensen en doelen bespreken
  • Maatwerk design afgestemd op jouw situatie
  • Een heldere website strategie op basis van kansen
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Plan je gratis intakegesprek in

  Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

“Wij bouwen sites die doen waarvoor ze bedoeld zijn: online verkopen behalen!”

Robin Landweer

Teamleider design & development

Hoe hebben we dat gedaan?

Website laten maken

Een website laten maken bij Brandfirm

Wil jij een nieuwe website laten maken? Dan hebben wij een team webdesigners en webdevelopers voor je klaar staan! Onze webdesigners zijn toppers van de bovenste plank en gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de meest unieke en winstgevende websites. Onze designers werken samen met onze strategen, SEO-specialisten, contentspecialisten en developers, zodat jouw website niet alleen een professioneel design heeft maar ook een goede vindbaarheid en gebruiksgemak. Wij zien jou niet als nieuwe klant, maar als nieuwe vriend en daarom staat persoonlijk contact bij ons op nummer 1!

Het is geen geheim. De websites die wij ontwerpen en bouwen, converteren goed. Dit omdat we werken via een eigen ontwikkeld stappenplan voor het realiseren van meer leads en omzet via je website. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: online verkopen behalen via je website. Wil je bij ons een goede website laten maken? Dan doorlopen we altijd de volgende stappen.

Strategie & concept

Wat voor bedrijf heb je en wie zijn jouw klanten? Wat is het doel van je website? In de strategie- en conceptfase leren we je kennen en doorlopen we al jouw wensen en behoeftes. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar. Op basis van deze informatie maken wij een concept.

UX Design

Wat wil jij als merk uitstralen en waar sta je voor? Samen met jou ontdekken we dit en vertalen het naar een passend ontwerp voor jouw website. Iedere website wordt bij ons volledig op maat gemaakt en pixel perfect opgeleverd. Zo kunnen jouw klanten makkelijke hun weg vinden. Gebruikerservaring en conversies zijn voor het design altijd leidend.

Vindbaarheid in Google

Een goede online vindbaarheid is belangrijk. Daarom stemmen we af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van de gekozen zoekwoorden, maken we in samenwerking met onze SEO-specialisten, een menustructuur van de pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk de juiste bezoekers bereiken; de bezoekers die converteren.

Content & copywriting

In deze fase zorgen we er met SEO content voor dat de teksten op je pagina geoptimaliseerd zijn voor Google en dat ze voldoende informatie bieden voor de bezoeker. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker overtuigd wordt om jouw product en/of dienst af te nemen. Onze content marketing specialisten zorgen er voor dat de content op jouw site perfect geschreven is voor de klant en voor Google.

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites in het systeem WordPress. Door te werken met dit CMS systeem zorgen we ervoor dat jouw website perfect werkt. Op zoek naar een WordPress website voorbeeld? Bingo! Je kijkt er nu naar één. Onze eigen Brandfirm website is een WordPress website.

SEO migratie

Je website heeft al bezoekers uit Google en dat is niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen in de SEO migratie onze SEO verbeterpunten en nieuwe zoekwoorden mee. Je website wordt volledig zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

Livegang & groei

Wij stoppen niet met jou helpen zodra de website live staat. Na livegang testen, optimaliseren en gebruiken we online marketing om meer bezoekers en conversies via je website te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd: groei voor jouw bedrijf. Een website laten bouwen? Brandfirm!

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Plan je gratis intakegesprek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.