Menu

Website laten maken

IJzersterke websites die meer opleveren

Webdesign van Brandfirm Amsterdam

IJzersterke websites die aantoonbaar meer opleveren. Top notch design en onbreekbare techniek. Alleen maatwerk websites. Geen concessies. Puur resultaat.

Goed om te weten

 • Volledige vrijheid in CMS
 • 100% maatwerk design & development
 • Vanaf € 6.000
 • Datagedreven designproces
 • Tevredenheidsgarantie

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan en start de creatieve rollercoaster. We komen vandaag nog in actie om jouw wensen en eisen inzichtelijk te maken.

 • Offerte aanvragen
 • Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je snel. Wij zitten in de startblokken.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 nominaties Dutch Search Awards 2016 en 2017

2 FD Gazellen Awards

Klanten waar wij trots op zijn:

“Vaak is het belangrijkste doel van je website het verleiden van bezoekers tot een aankoop of offerte aanvraag. Wij bouwen sites die doen waarvoor ze bedoeld zijn: online verkopen behalen! De webdesign review is hiervoor het perfecte startschot”

Robin Landweer

Teamleider Design bij Brandfirm

Voorbeelden van onze designs

Zie hieronder designs van websites die wij ontworpen hebben voor onze klanten. Websites van bootverhuur tot aan consultancy en een nieuw gebit tot aan een potje voetballen: Wij maken het allemaal!

Maatwerk webdesign in 8 stappen

Het is geen geheim. Onze websites converteren goed. Dit omdat we een stappenplan ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer leads en omzet via je site. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: online verkopen behalen via je website.

1

Strategie & Concept

Wie ben jij als bedrijf en welke doelgroep wil je aanspreken? In deze fase leren we jou en je bedrijf beter kennen. Op basis van deze informatie maken wij een concept. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar.

2

UX Design

Waar sta jij als merk voor en wat wil je uitstralen? Samen met jou ontdekken we dit en vertalen het naar een passend ontwerp. Natuurlijk op maat en elk pixeltje perfect op z’n plek, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in de keuze voor het design.

3

Vindbaarheid in Google

We stemmen af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van de gekozen zoekwoorden, maken we een menustructuur van de pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk de juiste bezoekers bereiken; die converteren.

4

Content & Copywriting

Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? Je wilt je bezoekers namelijk overtuigen om jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen. Je kan copywriting bij ons uitbesteden of het zelf doen! Wij hebben diverse getalenteerde content schrijvers die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen.

5

Fotografie

Mooie fotografie is het geheim van een aantrekkelijke website. Mensen zijn namelijk visuele wezens, een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Samen gaan we aan de slag om jouw website op een aantrekkelijke manier te vullen. Dit kan met eigen foto’s of je kan gebruik maken van onze fotograaf. Afhankelijk van jouw wensen en jouw budget.

6

Ontwikkeling

Onze websites worden in Wordpress of Drupal gebouwd. Welke van deze twee is afhankelijk van jouw wensen en functionaliteiten. De website van Brandfirm is bijvoorbeeld met Wordpress ontwikkeld.

7

SEO migratie

Je website heeft al bezoekers uit Google en niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen onze SEO verbeterpunten en nieuwe zoekwoorden mee in het migratieplan. Je website wordt volledig zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

8

Livegang & groei

Na jouw livegang stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken online marketing om meer bezoekers en conversies via je website te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd; groei voor jouw bedrijf.

Het is tijd...

Vraag de website analyse aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de website analyse aan

Dit zeggen onze klanten

Esther Buchel

Payingit

"Samenwerken met Brandfirm voelt als werken met collega’s, maar dan op afstand. De communicatie verloopt gemakkelijk, prettig en snel. Binnen no time stond het design van onze nieuwe website live en, niet onbelangrijk, het ziet er strak uit!"

Wieteke Seelen

Miele

“Brandfirm, is een jong en innovatief bedrijf, ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.“

Het Webdesign team

Het webdesign team bestaat uit 3: Robin, Omar en Jim.

SEO voor een nieuwe website?

Ben je net gestart? Of moet je website gemigreerd worden naar een nieuwe site? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander een site inrichten en de juiste strategie bepalen.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Webdesign?

 • Maatwerk design afgestemd op jouw doelgroep
 • Zoekmachine vriendelijk, voor bezoekers uit Google
 • Kwalitatief sterke websites met de focus op conversies
 • Gebruikerservaring en conversies zijn leidend voor het design

Ontvang een gratis website analyse aan met directe tips voor je website.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.