• Webshop laten maken

  Je wilt met je webshop zoveel mogelijk sales realiseren. Naast het ontwerp, zijn de vindbaarheid en het gebruiksgemak hierbij van groot belang. Onze designers werken daarom nauw samen met strategen, SEO-specialisten en developers om het optimale resultaat uit jouw webshop te halen. Ben je benieuwd naar de groeikansen van jouw webshop? Plan een intakegesprek in!

  Waarom een webshop laten maken bij Brandfirm?

  • Gratis intakegesprek waarbij we jouw wensen en doelen bespreken
  • Maatwerk design afgestemd op jouw situatie
  • Een heldere webshop strategie op basis van kansen
  • Een webshop die online goed vindbaar is
 • Plan je gratis intakegesprek in

  Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

“Doorgaans realiseren we een ruime conversieverbetering ten opzichte van je oude webshop.”

Robin Landweer

Teamleider design & development

Hoe hebben we dat gedaan?

Webshop laten maken

Strategie & concept

Wie ben jij als bedrijf en welke doelgroep wil je aanspreken? In deze fase leren we jou en je bedrijf beter kennen. Op basis van deze informatie maken wij een concept voor een professionele webshop. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie met elkaar in lijn.

Webshop design

Samen met jou vertalen we je identiteit naar een passend ontwerp. Natuurlijk gebeurt dit op maat en komt elke pixel perfect op z’n plek zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in de keuze voor het webdesign.

Vindbaarheid in Google

We stemmen af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van je producten maken wij een menustructuur van alle pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk ook de juiste bezoekers bereiken; de bezoekers die converteren.

Copywriting & productinformatie

Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie die de bezoeker nodig heeft om een keuze te maken? Je teksten optimaliseren kan best een lastige klus zijn en daarom kun je copywriting bij ons uitbesteden. Wij hebben diverse getalenteerde contentspecialisten die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen en jouw pagina’s hoger in Google kunnen laten scoren.

Webshop ontwikkeling

Terwijl we de beste content schrijven voor jouw webshop, kunnen we aan de slag gaan met programmeren. Onze webshops worden gebouwd in Magento, WooCommerce of Lightspeed. Welke van deze e-commerce platformen we gebruiken, is afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten binnen de webshop.

SEO migratie

Je webshop heeft al bezoekers uit Google en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen ons SEO advies mee in het SEO migratieplan. Je webshop wordt volledig zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

Livegang & groei

Na de livegang van jouw nieuwe webshop stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken online marketing om meer bezoekers en conversies via je webshop te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden dat je ons hebt ingehuurd: groei voor jouw bedrijf.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Plan je gratis intakegesprek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.