Menu

Webshop & ontwikkeling

Geef je online omzet een boost met een nieuwe webshop

Wil je een kwalitatieve Webshop?

Je wilt met je webshop zoveel mogelijk sales realiseren. Het ontwerp, de vindbaarheid en het gebruikersgemak zijn hierin van groot belang. Daarom maken we webshops in multidisciplinaire teams. Onze designers werken nauw samen met strategen, SEO-specialisten en developers.

Doe de gratis Webshop review!

 • Gratis analyse ter waarde van €425,-
 • Webdesign, usability & conversie analyse
 • In duidelijke taal verbeterpunten voor je webshop
 • Maatwerk oplossingen afgestemd op jouw situatie
 • Aanvullende offerte voor het vernieuwen van je webshop

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om een nieuwe webshop voor je te maken. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis webshop analyse
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet via jouw webshop kunnen realiseren met onze 8 stappenplan voor webshops op maat.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 nominaties Dutch Search Awards 2016 en 2017

2 FD Gazellen Awards

Klanten waar wij trots op zijn:

“Brandfirm heeft ervaring in het maken van grote en kleine webshops. Van autobanden tot verzekeringen, je kan het kopen in ‘onze’ webwinkels. Doorgaans realiseren we een ruime conversie verbetering t.o.v. je oude website. De Webshop review is hiervoor het perfecte startschot.”

Robin Landweer

Teamleider Design bij Brandfirm

Voorbeelden van onze designs

Zie hieronder designs van webshops die wij ontworpen hebben voor onze klanten. Een nieuwe webshop voor de verkoop van meubels, banden of heel iets anders? Wij helpen je graag!

Maatwerk webshops in 8 stappen.

Het is geen geheim. Onze webshops converteren goed. Dit omdat we een proces ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer verkopen via je webshop. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: online verkopen behalen via je webshop.

1

Strategie & Concept

Wie ben jij als bedrijf en welke doelgroep wil je aanspreken? In deze fase leren we jou en je bedrijf beter kennen. Op basis van deze informatie maken wij een concept. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar.

2

Webshop Design

Samen met jou vertalen we je identiteit naar een passend ontwerp. Natuurlijk op maat en elk pixeltje perfect op z’n plek, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in de keuze voor het design.

3

Vindbaarheid in Google

We stemmen af op welke producten & diensten je gevonden wilt worden. Op basis van je producten, maken wij een menustructuur van alle pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk ook de juiste bezoekers bereiken; die converteren.

4

Copywriting & Productinformatie

Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie om de bezoeker te helpen met een keuze? Je wilt je bezoekers namelijk de juiste informatie geven om jouw product(en) en/of dienst(en) af te kunnen nemen. Je kan copywriting bij ons uitbesteden of het zelf doen! Wij hebben diverse getalenteerde content schrijvers die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen.

5

Fotografie

Mooie fotografie is het geheim van een aantrekkelijke website. Mensen zijn namelijk visuele wezens, een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Samen gaan we aan de slag om jouw website op een aantrekkelijke manier te vullen. Dit kan met eigen foto’s of je kan gebruik maken van onze fotograaf. Afhankelijk van jouw wensen en jouw budget.

6

Ontwikkeling

Het programmeren van je webshop kan tegelijkertijd met stap 4 & 5 genomen worden in het webshop proces. Onze webshops worden in Magento of WooCommerce gebouwd. Welke van deze twee is afhankelijk van jouw wensen en functionaliteiten.

7

SEO migratie

Je website heeft al bezoekers uit Google en niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen onze SEO verbeterpunten mee in het migratieplan. Je website wordt volledig zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

8

Livegang & groei

Na jouw livegang stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken online marketing om meer bezoekers en conversies via je website te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd; groei voor jouw bedrijf.

Het is tijd...

Vraag de webshop analyse aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de webshop analyse aan

Dit zeggen onze klanten

Esther Buchel

Payingit

"Samenwerken met Brandfirm voelt als werken met collega’s, maar dan op afstand. De communicatie verloopt gemakkelijk, prettig en snel. Binnen no time stond het design van onze nieuwe website live en, niet onbelangrijk, het ziet er strak uit!"

Wieteke Seelen

Miele

“Brandfirm, is een jong en innovatief bedrijf, denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.“

Web Design team

Het webdesign team bestaat uit 3: Robin, Omar en Jim.

Is dit je eerste webshop?

Ben je net gestart? Of moet je webshop gemigreerd worden naar een nieuwe site? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander een webshop inrichten en de juiste strategie bepalen.

Offerte aanvragen

Waarom Brandfirm voor Webshops

 • Maatwerk webshops afgestemd op jouw doelgroep
 • Zoekmachine vriendelijk, voor bezoekers uit Google
 • Kwalitatief sterke websites met de focus op conversies
 • Gebruikerservaring en conversies zijn leidend voor het design
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.