• Webdesign

  Het webdesign team van Brandfirm levert ijzersterke websites die aantoonbaar meer opleveren. Bij ons kun je een nieuwe website met top-notch design en onbreekbare techniek verwachten. Wij leveren alleen maatwerk design en doen niet aan concessies. Ben je benieuwd wat de groeikansen voor jouw website zijn? Vraag vandaag nog de website review aan en start de creatieve rollercoaster!

  Waarom de website review?

  • Gratis website review t.w.v. €320,-
  • Maatwerk design afgestemd op jouw situatie
  • Een heldere website strategie op basis van kansen
  • Datagedreven designproces

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de website te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Plan je gratis intakegesprek in

  Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Vaak is het belangrijkste doel van je website het verleiden van bezoekers tot een aankoop of offerte aanvraag. De webdesign review is hiervoor het perfecte startschot."

Robin Landweer

Teamleider design & development

Hoe hebben we dat gedaan?

Over webdesign

Goed webdesign: waarom is het belangrijk?

Webdesign is van groot belang voor iedere online uiting. Of het nu gaat om websites, webshops, landingspagina’s of remarketing campagnes: webdesign speelt een cruciale rol in het bereiken van jouw resultaten. Als er een juiste balans is tussen usability, conversie en aansluiting bij de doelgroep, dan zal dit resulteren in meer leads/omzet voor jouw bedrijf.

Bij het ontwerpen van alle online uitingen is het belangrijk dat ze converteren en dat ze aansluiten bij de bezoeker/gebruiker. Bij Brandfirm kun je jouw website laten maken of webshop laten maken. Maar onze webdesigners kunnen ook aan de slag gaan met het ontwikkelen van landingspagina’s, banners of een nieuw huisstijl ontwerp.

Webdesign door Brandfirm

Wil jij een nieuwe website laten designen? Dan hebben wij een team webdesigners en webdevelopers voor je klaarstaan. Ze zijn stuk voor stuk toppers en gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de meest unieke websites. Daarnaast staat persoonlijk contact bij ons op nummer 1; wij worden graag vrienden met onze klanten en hopen dat jij dat ook met ons wilt worden! Benieuwd? Kom eens langs om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

De Brandfirm webdesign werkwijze

Het is geen geheim. Onze websites converteren goed. We hebben bij Brandfirm een stappenplan ontwikkeld dat online meer leads en omzet realiseert voor onze klanten. En dat is waar het uiteindelijk om draait: online succes.

Strategie & concept

Wie ben jij als bedrijf en welke doelgroep wil je aanspreken? Wat zijn jouw wensen en doelen? In deze fase leren we jou en je bedrijf beter kennen. Op basis van deze informatie maken wij een concept. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar.

UX Design

Je website is jouw online visitekaartje. Waar sta jij als merk voor en wat wil je uitstralen? Samen met jou ontdekken we dit en vertalen we het naar een passend ontwerp. Natuurlijk gebeurt dit op maat en komt elk pixeltje perfect op z’n plek, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in de keuze voor het design.

Vindbaarheid in Google

We stemmen af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van de gekozen zoekwoorden, maken we in samenwerking met onze SEO-specialisten een menustructuur van de pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk de juiste bezoekers bereiken; de bezoekers die converteren.

Content & copywriting

Zijn de teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? Je wilt je bezoekers namelijk overtuigen jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen. Je kan copywriting bij ons uitbesteden of het zelf doen! Wij hebben diverse getalenteerde contentspecialisten die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen.

Ontwikkeling

Een WordPress website laten ontwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen namelijk allerlei soorten websites in WordPress CMS. Onze eigen website is ook een WordPress website. Wil je een nieuwe webshop laten maken? Wij ontwikkelen webshops met WooCommerce, Magento of Lightspeed. Welke van deze drie we gaan gebruiken, is afhankelijk van jouw wensen en de functionaliteiten binnen de webshop.

SEO migratie

Je website heeft al bezoekers uit Google en dat is niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen in de SEO migratie onze SEO verbeterpunten en nieuwe zoekwoorden mee. Je website wordt volledig zoekmachine marketing vriendelijk opgeleverd.

Livegang & groei

Nadat jouw website live staat, stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken online marketing om meer bezoekers en conversies via je website te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd: groei voor jouw bedrijf.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Plan je gratis intakegesprek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.